• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin görümce ilişkileri......

benim de 2 tane görümcem var birisi evli onunla bir problemim yok ama diğeri bekar evlenmeyye de pek niyeti yok sevgilimi hep benim yanımda azarlıyor bana da soğuk davranıyor önceden iyiydi gerçi hiçbirzaman çok sıcak olmadı ama böyle de değildi onun yüzündn sevgilimle aramın bozulmasını istemiyorum ne yapmalıyım bir akıl verin

bekarken istediğim şeylerden biri de görümcem olmamasıydı....

çok şükür eşimin bir kız kardeşi yok dolayısıyla görümcesizim..........süper bi duygu......

sanırım bu gelın gorumce zıtlasması bızım toplum da alısılmıs bır durum .hatta daha gelın olmadan gorumce kaynana zıtlayanlar var .15 yasındakı cocuk benım ınsallah sevgılımın annesı ölür dıye dua edıyor, tobe yarabbım ya .hep annelerımızden buyuklerımızden duydugumuz sey ;tuu kaka gorumce tüü kaka kaynana .ben buna hep karsı cıkmısımdır ,hıc bır zaman ne kaynana yılan olarak gorecegım kaynanam olucaktı ,ne de gorumcemı gorumce bellıycektım .ıkısı de benım arkadasım hatta daha ılerısı sırdasım olacaktı .hep bunu ıstedım ben .kopuk degıl bırbırıne baglı kocaman bır aıle olucaktık bız .hayallerım hep bu dogruntudaydı .ama oyle olmadı malesef:( sanırım kaynana gorumce dıslayanlar kategorısınde olsaydım severlerdı belkı benı :( ama dedım yaa ben hıc bırzman ,esımın aılesıne kapılarım kapalı yasamak ıstemedım ,oyle olsun ısteseydım zaten suan yaptıkları hıc bırsey umrumda olmadıgı gıbı ,onlardan kopuk yasamam ıcın gecerlı bahanem olucaktı esıme karsı .ama ben dedıgım gıbı ,esım aılesınden uzak olsun istemedım ,benı de oz kızları gobo gormelerını cok ıstedım .ama gordumkı hıc bırsey benım hayal ettıgım gıbı olmadı .
erkek arkadasımla cıddı beraberlık boyutundayız .aılesıyle yaklasık 1-5 yıldır tanısıyoruz .ama nasıl tanısma .. daha bugune kadar 1 kere benı ne erk arkadasımın annesı nede benden 1 yas kucuk kızkardesı aradı .ben sevgılımın aılesıyle ılk tanısdıgım da ,kızkardesı slm bıle vermedı oturdugu yerden kalkmadı yayılarak oturup telefonuyla ılgılendı gun boyu .benden hoslanmamıs olabılır dı ama evıne mısafır gelmıs .allahın selamı esırgenır mı ? herneyse ,sonrasında sevgılım uzuldugumu anlayınca ertesı gun kızkardesıne hesap sorms ,kız kardesıde ,benım tepkım suzana degıl sanaydı ,hazırlıksız bır sekılde getırdın dedı .pekı oyle oldu dedım ıcıme attım .sonrasında erkek arkadasım annem senı kahvaltıya davet edıyor dedıgın de kı annesının telefonu oldugu halde kendısı degıl de erkek arkadasım soyluyor bunu (ne kadar dogru bılemıycem ) gıttım .sofraya kızkardesı oturmadı bıle .annesının ıtelemesıyle geldı yanımıza .sonra yıne bır gun ,sevgılımın kuzenlerıyle bırlıkte bunların evınde (anne kızkardes yoktu) cıg kofte yedıgımzde anıden kızkardes geldı ,ve o na cıgkofte ıkram ettıgım de almadı .sacını yaptı dısarı cıktı .yıne bır gun ,bız evlerıne 5 dkkalık mesafede bır cafede otururken sevgılıme hadı kızkardesını cagır bırlıkte oturalım dedım (amac samımıyet olussun ) sevgılım cok sevınerek aradıgında ,kız kardesı olumsuz bır yanıtla dondu ,gelemem ıslerım var demıs .uzuldum mu tabıkı uzuldum .sevgılım hep gereksız uuldugumu herseyın tesaduf oldugunu soyluyordu .ama son olanlardan sonra o da herseyı gordu .ben bu sefer yılmadım yıne bır adım atmak ıstedım herseye ragmen ,ınanmak ıstedım sevgılımın dedıgıne ,sevgılımle ve arkadslarla bır aksam eglenmeye cıkacaktık .nereye gıtsek planları yaparken telefon da ,kızkardesının sesını duyup ,sevgılımden o nu telefona ıstedım .sevgılım tabıkı cok sevındı ,cunku bılıyordu onu davet etmek ıstedıgımı .ama daha ben bızımle sende gelmek ıstermısın senı gormekten mutlu oluruz dememe kalamdan telefonu yuzume kapadı .erkek arkadasım ınanılmaz uuzldu ben 1 hafta aglamakdan kendıme gelemedım .boyle ıste arkadaslar ,gorumcem hıc sebebı yokken benı sevmıyor .arkadasım olucak dedıgım ınsan bundan sonra gorumcem sadece :47:

Eşimin benden 5 yaş büyük bir ablası var. Eşiyle de kendisiyle de görüşürüz sık sık. Her açıdan kendilerini yetiştirmiş insanlardır; saçma sapan, küçük işlerle uğraşmazlar, eğlencelidirler, alçak gönüllüdürler, paylaşımcıdırlar, her konuda güvenebileceğiniz insanlardır, çok yönlüdürler. Çok şanslıyım bu konuda. Kardeş gibi severim kendisini.

hep görümcelere tü kaka deniyor ama bazen sorunlar gelinden kaynaklanabiliyor.biz 2 kardeş olduğumuz için gelinimizle kızkardeş gibi oluruz diye düşnmüştüm hep,kimbilir belki de benimki biraz hayalperestlikti.sözde kardeşimin yanında kanatları eksik bir melek fakat tanıştığımız günden beri benimle bir rekabet içinde.fazlasıyla dedikoducu.laf sokuşturmalar moral bozmalar kardeşimin kanına çok iyi giriyor.nişanlılık döneminde idare ettim ozaman biraz kendi içimde sorunlarım da vardı.artk sesimi çıkarmıyorum haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorum.şimdi evlendiler annemle iyi zaten bizimkiler de ne etliye ne sütlüye karışmıyorlar.ama benimle hala bir alıp veremediği var.madem öyle ben de artk görüşmek istemiyorum kendi düzenimi kurdum zaten bana yanaşmasınlar uzak dursunlar yeter.umarım nişanlımdan uzak durur yoksa bu defa affetmem..

Ben de bi görümceyim :) Önceden abimi çok kıskanırım gibi geliyordu ama çok şükür ki öyle bi ortam olmadı gayet güzel anlaşıyoruz yengemle.. Ben ondan 13 yaş küçüğüm gerçi ama iyi davranmasa yine davranmaz sanırım :nazar:

Ben de bi görümceyim :) Önceden abimi çok kıskanırım gibi geliyordu ama çok şükür ki öyle bi ortam olmadı gayet güzel anlaşıyoruz yengemle.. Ben ondan 13 yaş küçüğüm gerçi ama iyi davranmasa yine davranmaz sanırım :nazar:

benımde oyle bi gorumcem varkı dusman basına ...

bana dediki kardesım nıye sureklı etrafında pervane yapıyorsun :53: kendinle niye zorla ilgilendirttiyorsun :53::53::53:

fesatlıgın kıskanclığın bu kadarına pes.... üstelik evli benden 5 yas buyuk....

Üç tane görümcem var ikisine bayılıyorum .

Son düzenleme:
benımde bı tane yengem var cok sukur cok ııyız en yakın arkadasım hatta dostum kımseye anlatamadıgım seylerımı ona rahatlıkla anlatıyorum cok ııyız :nazar: ben bekarın ınsallah bende evlendıgım zaman boyle bı gelın gorumce ılıskımız olurrrr

hep görümcelere tü kaka deniyor ama bazen sorunlar gelinden kaynaklanabiliyor.biz 2 kardeş olduğumuz için gelinimizle kızkardeş gibi oluruz diye düşnmüştüm hep,kimbilir belki de benimki biraz hayalperestlikti.sözde kardeşimin yanında kanatları eksik bir melek fakat tanıştığımız günden beri benimle bir rekabet içinde.fazlasıyla dedikoducu.laf sokuşturmalar moral bozmalar kardeşimin kanına çok iyi giriyor.nişanlılık döneminde idare ettim ozaman biraz kendi içimde sorunlarım da vardı.artk sesimi çıkarmıyorum haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorum.şimdi evlendiler annemle iyi zaten bizimkiler de ne etliye ne sütlüye karışmıyorlar.ama benimle hala bir alıp veremediği var.madem öyle ben de artk görüşmek istemiyorum kendi düzenimi kurdum zaten bana yanaşmasınlar uzak dursunlar yeter.umarım nişanlımdan uzak durur yoksa bu defa affetmem..
Bizim de gelinimiz var....Çok kötü 11 senedir azap çekiyoruz....Biz hiçbirşey yapmadan suratını asar,abime bizi sürekli kötüler. Dertleri paraymış....Abim de maalesef kız tarafına çekildi.Halimiz perperişan....En sonunda mazeretimiz olmasına rağmen doğum gününü ertelemediler....Her yerde soğuk,inanılmaz itici bir gelin.Artık görüşmüyoruz.İpler koptu...

benden ufak kardeşim nişanlı,gelinimiz benden 1 yaş ufak,görünürde iyi anlaşıyoruz,ikimizde aynı meslekten,ama beni artık bazı şeyler çok fazla rahatsız etmeye başladı.görmezden geldim olumlu bakmaya çalıştım,,olmadı,,olmadı.gelinimiz bir bakmışın çok iyi huylu,aile içi ilişkileri iyi tutmaya çalışan biri,biraz sonra bakmışsın 360 derece dönmüş benle rekabet içine girmiş,iğnelemeler,,imalar,,kalp kırmalar,,kendini kıyaslamalar,,karşılık vermemeye çalışıyorum,çünkü kardeşimi kaybetmek istemiyorum.bir bakıyorsun çok ii arkadaşça yaklaşıyorsun yalnız kalır kalmaz sinsi bir şekilde iğnesini sokuyor.ben ona arkadaşça yaklaşmaya çalışıyorum.illaki
benim tek bir kardeşim var.ve onu kaybetmek istemiyorum.anneme babama saygısını kaybetsin istemiyorum.bu yüzden tepki vermemeye çalışıyorum.kendimce artk başbaşa kalmamaya,ikili muhabbete girmemeye karar verdim.gelin görümce ilişkileri böyle midir acaba,böylemi olması gerekir.sizlerde durum nasıl?özellikle yeni görümceler..:)
Abimin eski nişanlısı da böyleydi ailemin yanında bana karşı çok çok iyiydi ama onlar yokken tek kaldığımızda 360 derece dönüyordu 😂 aramızda 7 yaş olmasına rağmen 😂 böyle samimi davranıp ağzımdan laf alıp farklı şekilde abime anlatıp üzerime falan saliyordu abimle araları bozulunca da bana ağlıyordu 😂😂🤦🏻‍♀️ o dönem bende nişanlanmak uzereydim bizim eve ailesiyle kavgaya gelmişlerdi babama sen bütün paranı kızına harcayacaksin diye 🤦🏻‍♀️ babamda benim bir tane kızım var bundan sanane diye cevap vermişti 😂 sonra ayrıldılar 😂😂

Back
X