Gelin görümce kaynana sorunsalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi şöyle kız kardeşim sürekli annemden çıkmıyor.evli ama orada yaşıyor diyebiliriz :) bu durumda karımı rahatsız ediyor.Çünkü annemi çocuklara baktırmak için çağırdığımızda kız kardeşim çıkıyor onun işi oluyor bize vakit bulamıyor.birde annemin tarafsız olamaması gibi bir sorun var.Hep kızının yanında oluyor.onun tarafından bakıyor.defalarsa söyledim anlamıyor.Doğal olarak da karım bu sebeplerden doları aileme karşı soğuk duruyor.Bu seferde ailem neden soğuk diye tavır alıyor.iki ucu boklu değnek yani.
Çocukları anneniz baksın diye mi yaptınız?
Anneniz nasıl hareket etmek isterse öyle yapsın

Banlanacaksınız ama okuyun!!! Anneniz ne sizin ne kardeşinizin çocuklarına bakmak zorunda değil,karınız ve kardesiniz sidik yarışına girmiş.Eger annenize zor sartlarda oldugunuzda ihtiyaç duyuyor ve kardesiniz yüzünden ortada kalıyorsanız bir de üstüne karınız kardeşinizin boş triplerini çekiyorsa kardesiniz bariz haksız,hadsiz anneniz arada kalmış ama bile bile eşinize yükleniyorsa sıkıntı..... Eşinizin yanında olun,kendi çocuklarınıza kendiniz bakın eşinizi ,zor durumda bırakacak şekilde karşı tarafla yüz göz etmeyin.Arkasindan konusturmayin,iki tarafa da dedikodu fırsatı vermeyin......

Şimdi şöyle kız kardeşim sürekli annemden çıkmıyor.evli ama orada yaşıyor diyebiliriz :) bu durumda karımı rahatsız ediyor.Çünkü annemi çocuklara baktırmak için çağırdığımızda kız kardeşim çıkıyor onun işi oluyor bize vakit bulamıyor.birde annemin tarafsız olamaması gibi bir sorun var.Hep kızının yanında oluyor.onun tarafından bakıyor.defalarsa söyledim anlamıyor.Doğal olarak da karım bu sebeplerden doları aileme karşı soğuk duruyor.Bu seferde ailem neden soğuk diye tavır alıyor.iki ucu boklu değnek yani.
Çocuklarıma bakmıyorsa kayınvalideyle görüşmüyorum mu demek oluyor bu? Eşiniz kız kardeşinizle neyin kavgasını veriyor ki? Annenin evine gelme ben rahatsız oluyorum diyemez kimseye. Anneniz ne diyecek kızına kızım evime daha az gel gelinim rahatsız oluyor mu diyecek?

Anneniz çocuklarınıza bakmak zorunda mı, işiniz düşünce anne,işinize gelmeyince umursama. Kardeşinin annesinde olmasından karın niye rahatsız?

Cevap yazdım ama konu inandırıcı değil!

Kizkardesinizin annesine surekli gitmesi karinizi hic ilgilendirmez bu konuda esiniz haksiz, diger yandan denge kuramadigi icinde anneniz haksz... her iki tarafida dinlemeyin orta yol bulup anlasamiyorlarsa sonuclarina katlansinlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X