Gelin mevlüdüme 2 senedir konuşmadığım eltimi çağırmalımıyım ?

istanbul3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
264
0
96
İstanbul
Kızlar merhaba,
konuyu uzatmıcam.başlığımda oldugu gıbı gelin mevlüdüme eltımı cagırıp cagırmama konusunda cok kararsızım.ıcımden hıc cagırmak hatta yuzunu gormek ıstemıyorum.cunku 2 senedır konusmuyoruz,onun kıskanclıgı,fesatlıgı,aıleme babamın bana verdıgı terbıyeye laf edıcek,kayınvalıdem ve kayınpederıme kufurler eden bır aılesı oldugu ıcın onun o gunumde yer almasını ıstemıyorum.zaten karsılastıgımız ortamlarda hıc konusmuyoruz.ama etrafımda kımı cagır kımı cagırma dıyor,bırde sızın fıkırlerınızı almak ıstıyorum.

Böyle bır ınsanı o gununuzde onada yer verırmıydınız ?

Aradan 2 sene geçmiş..
Bırakın öyle kalsın.
Ben olsam çağırmazdım.
Madem mesafeyi tercih ettim öyle devam ettiridim.

Seni bu kadar huzursuz ediyosa, çağırma boşver...
2 senedir görüşmüyomuşsunuz zaten...
sende ben eltimi çok severim normalde, artık bu küskünlüğe bi son vermek istiyorum diye düşünmediğine göre, gerek yok çağırmana, hatta saçma bile olur gelmesi...
küslüklerin lafta değil, yürekde bitmesi lazım önce..

seni bu kadar huzursuz ediyosa, çağırma boşver...
2 senedir görüşmüyomuşsunuz zaten...
Sende ben eltimi çok severim normalde, artık bu küskünlüğe bi son vermek istiyorum diye düşünmediğine göre, gerek yok çağırmana, hatta saçma bile olur gelmesi...
Küslüklerin lafta değil, yürekde bitmesi lazım önce..

evet onun oldugu ortamlarda huzursuzum çünkü yaptıklarını tasvıp etmıyorum,yapmacık buluyorum.
Kendısının cok hatası oldugu halde ben ona cok adım attım hıc sucum yokken ama o hıcbırıne cevap vermedı.bu sebepten oturude artık ben kendımı cekmek ıstıyorum.cunku hep soyledıgım gıbı buyukluk bende kalsın o utansın dıyerekten yaptım bazı fedakarlıkları ama anlamadı.o yuzden son sozunuze katılıyorum.dilde bıtse ne olur yürektekı hep taze kaldıktan sonra.

çağırmam .öyle insanları hayatımdan çıkarırım gider .bence sizde çıkarmışsınız hayatınızdan birdaha almayın .

Kızlar merhaba,
konuyu uzatmıcam.başlığımda oldugu gıbı gelin mevlüdüme eltımı cagırıp cagırmama konusunda cok kararsızım.ıcımden hıc cagırmak hatta yuzunu gormek ıstemıyorum.cunku 2 senedır konusmuyoruz,onun kıskanclıgı,fesatlıgı,aıleme babamın bana verdıgı terbıyeye laf edıcek,kayınvalıdem ve kayınpederıme kufurler eden bır aılesı oldugu ıcın onun o gunumde yer almasını ıstemıyorum.zaten karsılastıgımız ortamlarda hıc konusmuyoruz.ama etrafımda kımı cagır kımı cagırma dıyor,bırde sızın fıkırlerınızı almak ıstıyorum.

Böyle bır ınsanı o gununuzde onada yer verırmıydınız ?

Madem hayatında olması sana mutluluktan öte hüzün veriyor. Neden rahatını kaçırıyorsun?

ben iki yıldır kendi öz kuzenimle görüşmüyorum
kaldı ki ortada sebep yok
beraber büyüdüğümüz kardeşten öte olduğumuz dayımın kızı
anneannemin vafetıyla hepimizle ilişiğini kesti
ben onu nikahıma çağırmayı düşünmüyorum
siz eltinizden bahsediyorsunuz
en yakın akraba da olsa şu hayatta huzurunu kaçıran kimseye izin verme

ben 2 yıl nişanlı kaldım.eltımle nisan zamanımızdan berıdır konusmuyoruz.suanda 6 aylık evlıyım.o yuzden dedıgınız gıbı yenı gelın mevlüdü yapıyorum evımde.

böyle biri daha vardı yeni evi için mevlüt okutcak eltimi çağırimmi diyordu..Pardon da normalde konuşmadığınız, görüşmediğiniz insanlar neden bu günlerde aklınıza geliyor anlamıyorum? Konuşmuyorsanız konuşmuyorsunuzdur. Yok çağırayımda aram düzelsin diyorsanız çağırın tabi. Ama mevlüte gelir birdaha görüşmem derseniz neden çağırıyosunuz? Ben biriyle konuşmasam böyle zamanda aklımdan bile geçirmem acaba çğırsammı çağırmasam mı diye..Biraz istikrarlı olmak lazım.

canım görümcen olsa eşinin kardeşi sen çağır yinede derdim ama elti kimdri ya dış kapının en dış mandalı yani salla boşver o seni üzdümü sana kötü davrandımı hiiiiiiiç çağırma ne akrabalığı var seninle eşinle hiç!!!!
eşinin kardeşinin karısı sadece bi kan bağın varmı yok eşinin yok o zman :)

Kızlar bilmiyorum mazur görün gelin mevlüdü nedir yeni evlenince mi yaptırılıyor gerçi 2 yıldır görüşmüyorum eltimle dediğine göre 2 yılı aşkın süredir evli ben hiç duymamıştım biri söyleye bilir mi merak ettim. Soruna gelince konuşmuyorsan çağırma canım sende hazır araya mesafe girmişken gerek yok

ben 2 yıl nısanlı kaldım ve o zamanda tartısma yasadık eltımle sımdıde 6 aylık evlıyım,bu yüzden evımde okuttugum kuran gelin mevlüdü dedıgım.yanı yenı gelınlerın yaptıgı bısey :)

Back
X