Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin saçı ve makyajı için İstanbul Avrupa yakasında kuaför tavsiyesi

deryavas

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
2
0
6
35
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

Bir ay sonra evleniyorum ve kuaför konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Nişanımda çok kötü bir kuaföre denk geldiğim için ağlayarak başka bir kuaföre gidip sadece saçımı düzelttirdim, o nedenle kuaför benim için çok önemli.

Saçımı salık veya ensede dağınık topuz modellerinden düşünüyorum. Güzel, zarif saçlar yapan ve makyajı iyi olan Avrupa yakasında bir kuaför öneririseniz çok sevinirim. Zamanım az, acil cevaplarınızı bekliyorum, hepinize şimdiden teşekkürler:)

Derya

Arkadaşlar merhaba,

Bir ay sonra evleniyorum ve kuaför konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Nişanımda çok kötü bir kuaföre denk geldiğim için ağlayarak başka bir kuaföre gidip sadece saçımı düzelttirdim, o nedenle kuaför benim için çok önemli.

Saçımı salık veya ensede dağınık topuz modellerinden düşünüyorum. Güzel, zarif saçlar yapan ve makyajı iyi olan Avrupa yakasında bir kuaför öneririseniz çok sevinirim. Zamanım az, acil cevaplarınızı bekliyorum, hepinize şimdiden teşekkürler:)

Derya

Fatih Nisanur kuaför diyorummmmm 1 numara kuaför hem kınam hem düğünümde gittim çok memnun kaldım ayrıca girip te memnun kalmayanıda bilmem

Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için ama Fatih biraz ters olacak bana sanırım. Dış mekan fotoğrafçı çekimlerim Emirgan'da olacak, daha fazla Şişli Mecidiyeköy civarı kuaförden çıkıp hemen fotoğraf çekimlerine gitmek için zaman kazandıracak. Başka tavsiyeleriniz de var ise çok çok memnun olurum.

valla arkdasım genellıkle 1 defa evlenılıyor o yuzden ısınızı sansa bırakmayın prova yapabılen bır yere gıdın derım.Ben dugunumda İlker Yavrutürk e gittim .Hem saçtan hem makyajdan memnun kaldım.düğün öncesinde bana saç provası yaptılar dugun gunu cok eglendım.Yaptırmasan bıle gıt gorus derım. cok ıyı fıkırler verırlerbence.Ben dugunden sonra sureklı musterı oldum bile:) şididen mutluluklar

Back
X