Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin Tacım Da Hazırrrr :)

kelebek.hill

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
11.087
6.705
448

Kizceler ayakkabisiydi duvagiydi derken gelinligimin tacini da dun aldm. Eminonunden kina icin dugun icn alisveris yaptk kayinvalidemle cunku Agustosu mobilyalara ayirdik farkli sehirlerse olunca once ufagi tefegi aradan cikaralm dedk. Gezerken tesaduf tac satilan magazalarin oldugu bi aradan geciyordk, 3 magaza kadr baktk tam diyordm burda begenebilecegim bir sy yok, sonra bi magazada cok guzel taclar buldk, hafif incili zarif bir tac istiyordm ve buldmmm... Setim takilmadan once de sade tek uclu inci ve kupe takacagim ins, kayinvalidem hediye alacakms onu da Allah herkesee hayalindekileei almayi bulmayi nasip etsnn..

Taci bu arada pek uyguna alamadm zaten icime sinmesi gerekiyordu 120 tl fiyati.

Ama çok güzel ki aşkla tak tatlım fiyatı bence iyi önemli olan içine sinmesi

Çok zarif pek şık hiloşum seni bu güzelliklerle düşünüyorum da zafer tekrar tekrar aşık olacak baktıkça Rabbim herkese hayalindekileri almayı nasip etsin ama bence en önemlisi herkese seninki gibi bi KV nasip etsin maşallah muhabbetinize, çok iyi insanlar hep böyle devam eder inşallah

Ne demek canım benim her daim arkadaşlar bugünler içindir

Hehe sagol Nilcimm :))

:)) ins kiz askimz da tazelensin hehe :))
Amin canm insallahhh

Hazırliklar tamamlanıyor he :) cok güzelmis canim.. Dügün fotolarinı dört gözle bekliyorummm

çok sade şık ve zarif bitanemmm saçlarında mükemmel duracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…