- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
- Konu Sahibi Sermin3694
-
Tamam canım ufak ufak alışveriş e baslicam da saolasinŞampuan
Bebek sabunu
Bebe yağı ve losyonu
Kıyafetleri için özel deterjan ve yumuşatıcısı
Bence eksik yok.. Emziren anneler sütyen göğüs ucu kremi vs. De koymalı
İnş rabbim hayırlı zamanda nasip eder canım ben ilk gebeligimi doktor hatası yüzünden kaybettim hemde 2 kez kürtaj oldum oda yetmezmiş gibi bana kemoterapi iğnesi yaptılar yaklaşık 7 8 ay kendi.w gelemedim oyuzden hayırlısını işte hergun Meryem suresi okudum 41 yasin 41 fetih okudum rabbim gönlüne göre hayirli zamanda nasip etsin inş . Herkeste biimtahan var yani nerde nezaman bilemiyoruz sabret inş. Rabbim nasip ederSiz yaziysn bn not aliyorum arkadaslar bebisim olursa aklimda kalmasin hepsini bilim masallah hayirli dogumlar dilerim
Bn dogmamis bebege don biciyom ortada fol yok sadece yumurta var kismet...
Tamam canım ufak ufak alışveriş e baslicam da saolasin
Tamam canım benimde ilk olduğu için ne lazım ne değil bilmiyorum hiçRica ederim canım. Ben oğlumda 3 takım almıştın üçünü de kaka yapmıştı o yüzden 5ten az takım alnam yanımaaz öok bunlar gerekiyor. Ben sezaryen olduğumdan hasta bezi kullandım normal olursa ped yeterli de olabilir bu arada
bu arada kızlar, ana kucağı ya da travel sistem araba falan aldıysanız portbebe almak çok saçma oluyor şuan benim daha doğmadan elimde patladıkullanacağım ama açıkçası sırf alındı diye aklınızds olsun.. ana kucağı daha kolay taşıyacak gibiyim.. portbebe kocaman..
he valla bence portbebe çok saçma oldu da pembiş pembiş seviyo babası belki hastaneden çıkarırken kullanırızO port bebe ömür törpüsü.. Bebeği direk kucağıma alsam daha rahat taşırım.. Oğlumda 1 kere kullandım çok zorlandım sonra kullanmadım. Travel sistem aldım zaten anakucağı da monte edilebiliyor valla bence daha rahat. Oğlumda yoktu böyle konfor bee
he valla bence portbebe çok saçma oldu da pembiş pembiş seviyo babası belki hastaneden çıkarırken kullanırızhiç kullanmadım demem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?