Gelin. Yenidoğan ihtiyaç listesi oluşturalım

4-5 adet hastane çıkışı zıbın takımı.
Bebek bezi (yenidoğan)
Ağız bezleri bebek için
Islak mendil
Peçete
Anne için pijama takımı 2 takım
Hasta bezi (sezaryen olanlara lazım oluyor)
Biberon (ben koyuyorum emziremiyorum)
Tabii ki bu sebepten 1 numara mama

Bebek için örtü

Beşik oyun park veya mobilya
Ana kucağı
Port bebe
Bebek arabası
Uyku seti
Lastikli çarşaf koruyucu

Kısa kollu body 6 adet
Uzun kollu tulum 4 adet
Pijama altı 4 adet
Zıbın 2 adet
Tulum
Çorap
Banyo havlusu
Banyo küveti
Alt değiştirme örtüsü
2 hastane çıkışı
Yeni doğan biberon
Yeni doğan bebek bezi
Battaniye
Pişik kremi
Emzik
Islak mendil
Gereksiz bişey varmı arkadaşlar şu lazım olmaz alma diyeceginiz yada çok lazım olan bişey yazmadigim

Şampuan
Bebek sabunu
Bebe yağı ve losyonu
Kıyafetleri için özel deterjan ve yumuşatıcısı

Bence eksik yok.. Emziren anneler sütyen göğüs ucu kremi vs. De koymalı

Siz yaziysn bn not aliyorum arkadaslar bebisim olursa aklimda kalmasin hepsini bilim masallah hayirli dogumlar dilerim
Bn dogmamis bebege don biciyom ortada fol yok sadece yumurta var kismet...

Bu iki listeyi kullanarak kendime liste yapmıştım herkesin gerekli gereksiz. gördüğü şeyler farklı oluyor haliyle:)

Eklentiler

• IMG_6496.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 21.710
  • IMG_6497.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 5.504
Siz yaziysn bn not aliyorum arkadaslar bebisim olursa aklimda kalmasin hepsini bilim masallah hayirli dogumlar dilerim
Bn dogmamis bebege don biciyom ortada fol yok sadece yumurta var kismet...
İnş rabbim hayırlı zamanda nasip eder canım ben ilk gebeligimi doktor hatası yüzünden kaybettim hemde 2 kez kürtaj oldum oda yetmezmiş gibi bana kemoterapi iğnesi yaptılar yaklaşık 7 8 ay kendi.w gelemedim oyuzden hayırlısını işte hergun Meryem suresi okudum 41 yasin 41 fetih okudum rabbim gönlüne göre hayirli zamanda nasip etsin inş . Herkeste biimtahan var yani nerde nezaman bilemiyoruz sabret inş. Rabbim nasip eder

Tamam canım ufak ufak alışveriş e baslicam da saolasin

Rica ederim canım. Ben oğlumda 3 takım almıştın üçünü de kaka yapmıştı o yüzden 5ten az takım alnam yanıma az öok bunlar gerekiyor. Ben sezaryen olduğumdan hasta bezi kullandım normal olursa ped yeterli de olabilir bu arada

Tamam canım benimde ilk olduğu için ne lazım ne değil bilmiyorum hiç

Hayatınızın yeni evresi için tüm gereksinimleriniz mevcut mu? İşte sizler için hazırladığımız siz değerli anneler ve bebeğiniz için gerekli, ihtiyaçlarının listesi;

Anne ihtiyaç listesi;

• Üç adet emzirme sütyeni
  • Hamile/Jean Pantalon
  • Hamile giyim
  • Gecelik/pijama
  • Hamile mayosu
  • Hasta Bezi
Bebek ihtiyaç listesi:

• 6-8 adet tulum
  • 6-8 adet body
  • 3-4 günlük yetecek kıyafet
  • En az 2 adet şapka
  • En az 2 adet hırka
  • 4-5 çift çorap (soğuk iklime sahip yerde yaşıyorsanız olabildiğince fazla alın)
  • 3 çift patik
  • 3 çift eldiven (soğuk iklime sahip yerde yaşıyorsanız olabildiğince fazla alın)
  • İsteğiniz kadar dış giyim.
  • 2 adet battaniye
Dışarıya çıkarken gerekliler:

• Bebek arabası
  • Bebek arabası şemsiyesi
    araba ile yolculuk
  • Oto koltuğu
  • Güneşlik
    genel
  • Bebek çantası/bebek ihtiyaç çantası
  • Ana kucağı veya puset
Bebek oyun zamanı gereksinimleri:

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada kızlar, ana kucağı ya da travel sistem araba falan aldıysanız portbebe almak çok saçma oluyor şuan benim daha doğmadan elimde patladı kullanacağım ama açıkçası sırf alındı diye aklınızds olsun.. ana kucağı daha kolay taşıyacak gibiyim.. portbebe kocaman..

O port bebe ömür törpüsü.. Bebeği direk kucağıma alsam daha rahat taşırım.. Oğlumda 1 kere kullandım çok zorlandım sonra kullanmadım. Travel sistem aldım zaten anakucağı da monte edilebiliyor valla bence daha rahat. Oğlumda yoktu böyle konfor bee

he valla bence portbebe çok saçma oldu da pembiş pembiş seviyo babası belki hastaneden çıkarırken kullanırız hiç kullanmadım demem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…