Gelinin çalışmıyor sen ne kadar tepkisizsin böyle!

winter_is_coming

Baby is loading :)
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
4.491
1.037
198
35
Kızlar gerçekten sinirim tepeme çıktı su an :KK62:
Eşimin tarafı bana sürekli gorustugunuz zaman çalışıyor musun diye sorar.
Ben is konusunda şanssızlıklar yaşadım. Esim de öyle. Yeterince yıprandık zaten
Mesela girdigim 3 is yeri iflas etti. Esimin girdiklerinden de iflas eden oldu, sacma sebeplerden isten de çıkardılar. Bi yüzümüz gulmedi yani.
Neyse ne esimle ne kayinvalidemlerle büyük bir problem yaşamadık. Esimle gerçekten çok mutluyuz para konulari hic sorun olmadı. Ben hep onu destekledim o da beni. Atlatacaz dedik. Ve sülale eşimin calismadiklarindan haberi yok. Zaten bayramdan bayrama gorusuyoruz onda da calismiyor demedik çalışmadığı issiz olduğu dönemlerde.
Kayinvalidemi yalniz buldukları anda benim çalışıp çalışmadığımi soruyorlar. Geçen de gene kadını uzmusler.
Vay neden çalışmıyor da, sen ne kadar genissin,serinsin çalışmadığı halde nasıl sakinsin de..
Kaynanama saydirmislar. O da demiş ki
'Girdiği is yeri kapandı iş de bulamadı napsin demiş. Gidip sen calismiyorsun diye bogazina mi yapisacam bu işler kismettir demiş.
Yine devam etmişler su ise girsin bu ise girsin (hicbiri benim meslegim değil yanindan bile geçmez hatta)
Kaynanamda demiş ki kapiniza gelip ekmek mi istedi sizden? İsterse vermezsiniz olur biter. Demiş.
Sonra da aaa neden bu kadar kahrettin bize ne dedik ki moduna bağlamışlar.
Neyse konu kapanmış bizim evdeki kanepelere başlamışlar bu sefer. Benim kedilerim vardı. Kollarini tirmaladi. Vay neden tirmalatmisim. Kedi yerine çocuk dogursaymisim.
Bu arada kanepelerim o kadar kalitesiz kötüydü ki, düğün sirasinda sief oda bos kalmasin esimin ailesine sıkıntı olmasin diye cok komik bir paraya aldik bir ay sonra tüylendi kumasi çok kotuymus
Yani kediler olmadan degismesini istiyordum ben zaten. Kumaş kaplatirim en azından diyordum. Kedilere o yüzden müsaade ettim. Zaten kotu diye.Sanki uc dört bin liralik kanepe ! Ayrıca benim yani kime ne!
Ya bizim ailemizden bir kisi evim hayatim hakkinda yorum yapmaz bunlara ne oluyor işleri güçleri yok sanki ya. Deli oldum. Esim issizken bir kisi bile esime neden calismiyorsun dememistir bizim taraftan
Ama bunlar benim çetelemi tutuyor. :KK62::KK62:
Bunların üzerine kayinvalidem de karninimi doyuruyosunuz gelinimin? Kanepe onun, çalışıp calismama karari onun istediğiniz onla kavga etmem mi demiş.
Aaa yok canimda şöyle de boyle de demişler.
Kimsenin aile hayati hakkinda soru sormam yorum yapmam bunlara ne oluyor:KK57:
Bir de gorumcem atandı gitti dun gorev yerine. Siz de gidin kiz çocuğu bos bırakmayın, oralarda hamile falan kalir demisler :KK57:
Ya bunlar nasıl insanlar artık bayramda da gitmiycem ya:KK62:
Kayinvalidem de bu laflardan sonra terk etmiş orayı. Gorumcem aglamis falan ben olsam sorardım onlara:KK62:
Valla çok çok çok sinirliyim!

ne biçim insanlar bunlar kayınvaliden laflarını ağızlarına tıkıyo yinede susmuyolar :KK57: kayınvlidenin sni savunması güzel bişey ama keşke bunları sana anlatmasaydı.
senin çalışmamana laf atan cahiller çalışıyomu peki

en azından eşinin aileside seni sorgulamıyor diğerlerini bosver her kafadan baska bi ses cıkar her zman engelleyemezsin

haklısınız gercekten bu mılletın agzından cumleten bıktık ama bravo kayınvalidenızede gercekten cevaplarını cok ıyıvermıs bence sızde bayramdan bayrama olan gorusmelerınız dısında da gorusmemeye calısın kı bosuna boyle seylere canınız sıkılmasın

bu yüzden kimse ile görüşmediğim için seviniyorum bazen :) bana böyle yapanları tek kalemle çizer atarım dahada insan yerine koyup konuşmam. tabi kv ve siz naparsınız bilemem. sinir bozucu elbet, hadsizlik. insanlar böyle pislik işte. bende kadınım ama bazıları aşırı şirret fitne fesat. Allah uzak tutsun hepimizden öylelerini.

Kayınvalideniz mi anlattı acaba? Eğer samimi olarak dert yanmak için anlattıysa tamam ama bunları size rahatça gelip anlatıyorsa ortada bir abartma ve laf taşıma olayı olabilir o_O
Bu kadar şey konuşulmuş ben olsam gidip geline yetiştirmem durduk yere gelini de germem yani.eğer aslında tüm bunlardan şikayetçi olan kendisi değilse tabi. Konuda bu kısım dikkatimi çekti sadece.
Onun dışında çalışma işten çıkma ev düzeni falan üçüncü şahısları ilgilendirmezEn Büyük KK

Ohoooo kayinvalidemin komşusu benim arkamdan konuşacak da ben böyle önemsiz insanlara sinirlenecegim.
Duy da inanma :KK45:

Kayınvalideniz mi anlattı acaba? Eğer samimi olarak dert yanmak için anlattıysa tamam ama bunları size rahatça gelip anlatıyorsa ortada bir abartma ve laf taşıma olayı olabilir o_O
Bu kadar şey konuşulmuş ben olsam gidip geline yetiştirmem durduk yere gelini de germem yani.eğer aslında tüm bunlardan şikayetçi olan kendisi değilse tabi. Konuda bu kısım dikkatimi çekti sadece.
Onun dışında çalışma işten çıkma ev düzeni falan üçüncü şahısları ilgilendirmezEn Büyük KK
Yok yok kayinvalidem dert yanmaz o yapida bir insan değil. Benim açığım olsa bile vermez.
Bunlarin huyu bu çünkü bana da ima ediyorlar neden isten çıktın diyorlar anlatıyorum
Hiiimm :110: diye dudak bukuyolar. Calison aman kazanin falan diye sürekli bir nasihat hallerindeler sürekli.
Kayinvalidem bana hic çalış calisma demez karismaz oyle şeylere kadincagiz
Edit: bana mi kayinvalidem anlatti? Evet dertlesirken laf gorumcemin gitmesinden açıldı ilk oyle laf başladı

Siz de gidin kiz çocuğu bos bırakmayın, oralarda hamile falan kalir demisler :KK54::KK30: bu kişiler şu pazardaki en sona kalan çürük domatesler var ya onlaar benziyor..içleri kokuşmuş bunların laflara bak.. :) sen kaale dahi alma..bunlar susmaz ki..çıksan karşılarına çatır çatır laf saysan gene konuşurlar onların işi bu karakteri bu ama sen gene kaynanayı boş bırakma annecim sağol beni savunmuışsun fln de olur ya bi gün kanına girerler kadının aranız bozulmasın uzakda dursun..

Bu nasıl saçmalık çalışmayan gelnlere tepki öi gösteriliyomuş kime ne? Ama kayınvalidenn gelip sana snlatmadı da ayrı bir olay onlara ağzının payını verip sana hiç bahsetmemeliydi

Komşu değil iste, el değil bunu yapan dayi, hala, yenge , yani bizi gözetmesi gerekirken yerin dibine sokmaya çalışıyorlar

Akraba değil akbaba diyoruz biz onlara,
Kandaşlarının mutsuzluğundan zevk alanlar sürüsü.
En iyisi hiç takmamak yokmuş gb davranmak asla ama asla derdini paylaşmamak. Mutlu etmeyeceksin böylelerini...
En Büyük KK

kayınvalidene çok güvenme derim ben bunların hepsi aslında onun fikri kendi söyleyemediğini konu komşu eş dost dedi diye onların ağzından saydırrıyor.biz kaçın kurasıyız yaa birlikte oturup dedikodu yaptık demiyolarda onlar böle dedi bunlar böle dedi.uyanık kadın.

Back
X