Kızlar gerçekten sinirim tepeme çıktı su an

Eşimin tarafı bana sürekli gorustugunuz zaman çalışıyor musun diye sorar.
Ben is konusunda şanssızlıklar yaşadım. Esim de öyle. Yeterince yıprandık zaten
Mesela girdigim 3 is yeri iflas etti. Esimin girdiklerinden de iflas eden oldu, sacma sebeplerden isten de çıkardılar. Bi yüzümüz gulmedi yani.
Neyse ne esimle ne kayinvalidemlerle büyük bir problem yaşamadık. Esimle gerçekten çok mutluyuz para konulari hic sorun olmadı. Ben hep onu destekledim o da beni. Atlatacaz dedik. Ve sülale eşimin calismadiklarindan haberi yok. Zaten bayramdan bayrama gorusuyoruz onda da calismiyor demedik çalışmadığı issiz olduğu dönemlerde.
Kayinvalidemi yalniz buldukları anda benim çalışıp çalışmadığımi soruyorlar. Geçen de gene kadını uzmusler.
Vay neden çalışmıyor da, sen ne kadar genissin,serinsin çalışmadığı halde nasıl sakinsin de..
Kaynanama saydirmislar. O da demiş ki
'Girdiği is yeri kapandı iş de bulamadı napsin demiş. Gidip sen calismiyorsun diye bogazina mi yapisacam bu işler kismettir demiş.
Yine devam etmişler su ise girsin bu ise girsin (hicbiri benim meslegim değil yanindan bile geçmez hatta)
Kaynanamda demiş ki kapiniza gelip ekmek mi istedi sizden? İsterse vermezsiniz olur biter. Demiş.
Sonra da aaa neden bu kadar kahrettin bize ne dedik ki moduna bağlamışlar.
Neyse konu kapanmış bizim evdeki kanepelere başlamışlar bu sefer. Benim kedilerim vardı. Kollarini tirmaladi. Vay neden tirmalatmisim. Kedi yerine çocuk dogursaymisim.
Bu arada kanepelerim o kadar kalitesiz kötüydü ki, düğün sirasinda sief oda bos kalmasin esimin ailesine sıkıntı olmasin diye cok komik bir paraya aldik bir ay sonra tüylendi kumasi çok kotuymus
Yani kediler olmadan degismesini istiyordum ben zaten. Kumaş kaplatirim en azından diyordum. Kedilere o yüzden müsaade ettim. Zaten kotu diye.Sanki uc dört bin liralik kanepe ! Ayrıca benim yani kime ne!
Ya bizim ailemizden bir kisi evim hayatim hakkinda yorum yapmaz bunlara ne oluyor işleri güçleri yok sanki ya. Deli oldum. Esim issizken bir kisi bile esime neden calismiyorsun dememistir bizim taraftan
Ama bunlar benim çetelemi tutuyor.

Bunların üzerine kayinvalidem de karninimi doyuruyosunuz gelinimin? Kanepe onun, çalışıp calismama karari onun istediğiniz onla kavga etmem mi demiş.
Aaa yok canimda şöyle de boyle de demişler.
Kimsenin aile hayati hakkinda soru sormam yorum yapmam bunlara ne oluyor

Bir de gorumcem atandı gitti dun gorev yerine. Siz de gidin kiz çocuğu bos bırakmayın, oralarda hamile falan kalir demisler

Ya bunlar nasıl insanlar artık bayramda da gitmiycem ya

Kayinvalidem de bu laflardan sonra terk etmiş orayı. Gorumcem aglamis falan ben olsam sorardım onlara

Valla çok çok çok sinirliyim!