gelinler arası kıskançlıkmı ??

aysee89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
120
69
28
40
merhaba bayanlar sizden fikir almak istiyorum öncelikle belirteyım ben bir gorumceyım.buyuk yengem 2006 da evlendi ilk gelinimiz.evini düğününü herseyını tam yaptık.bulundugumuz ılçedeki perdecilerden perde bile begenemediği için başka ilçeden aldık ilk kiraya evlendi daha sonra ev aldık ama kiraya evlenirken o eve göre ıstediklerini aldı.simdi diğer abim evlenicek kız isteme mevzuları var devamlı söylücem ona çok esya almasın kiraya evlencek. düğün gunah dugun olmasın. ama kendisi yakın olan her akrabanın düğün de çıkıp oynayan biri.bende yenge şimdi,den bunların hesabını yapmayalım o kızında vardır hayalleri bende bekakrım benımde hayallerim var her genç kızın oldugu gıbı dedim diye kızdı bana ben onu kıskanmıyorum etmıyorum dşiye başladı. ee sımdı ben mı hatalıyım oyle söyledim diye.kendi her istediğini yaptı şimdi mi bizim kesemizi dusunuyor. ne zor işlermis bunlar ya.daha gelini ıstemeye gitmeden tartıstık ve surat asıyor şimdi bana.

O gelinse gelecek olan kız da gelin,kayınvalidenin kayınpederinin kesesini düşünmek ona mı kalmış,ona ne yaptılarsa yeni gelene de yapacaklar elbet.
Ona ne laf düşüyo ki milletin evini düzenlemeye çalışıyo.
Tipik 'bana yapıldı ona yapılmasın' fesatlığı.
Şu eski gelinlerin rütbeli hallerine tilt oluyorum.
Bence karışırsan adın görümceye çıkar,sen boşver annen baban en önemlisi evlenecek abin müdahale etsin öyle konuşursa,anca öyle susar.

merhaba bayanlar sizden fikir almak istiyorum öncelikle belirteyım ben bir gorumceyım.buyuk yengem 2006 da evlendi ilk gelinimiz.evini düğününü herseyını tam yaptık.bulundugumuz ılçedeki perdecilerden perde bile begenemediği için başka ilçeden aldık ilk kiraya evlendi daha sonra ev aldık ama kiraya evlenirken o eve göre ıstediklerini aldı.simdi diğer abim evlenicek kız isteme mevzuları var devamlı söylücem ona çok esya almasın kiraya evlencek. düğün gunah dugun olmasın. ama kendisi yakın olan her akrabanın düğün de çıkıp oynayan biri.bende yenge şimdi,den bunların hesabını yapmayalım o kızında vardır hayalleri bende bekakrım benımde hayallerim var her genç kızın oldugu gıbı dedim diye kızdı bana ben onu kıskanmıyorum etmıyorum dşiye başladı. ee sımdı ben mı hatalıyım oyle söyledim diye.kendi her istediğini yaptı şimdi mi bizim kesemizi dusunuyor. ne zor işlermis bunlar ya.daha gelini ıstemeye gitmeden tartıstık ve surat asıyor şimdi bana.
İstediği gibi surat assın o kim oluyor ki eltiye düğün yapma günah desin. Anası mı babası mı yada hoca falanmı da fetva verecek. Bide gittiği düğünlerde oynuyor muş. Sen karışma bırak istediğini desin kendini küçük düşürür. Korkarım bu elti eltisinin düğınünde beyaz giymeye kalkmasın. Bunuda gördük bu kk de . bildiğin kıskanıyor

Aynen sen hiç karışma. Zaten o kendi kendine söylenebilir ancak. Ona laf düşüyor mu böyle bir konuda? Hatta konuyu açarsa ortamda durma. Sonradan farklı farklı şeyler anlatıp seni zor durumda bırakır.

Kör cahil kadın. Ne olursa olsun haklinin yaninda ol. Dış kapinin dış mandali. Ona laf soylemek degil bok yemek düşer deseydin keske bunu ben derdim.

İstediği gibi surat assın o kim oluyor ki eltiye düğün yapma günah desin. Anası mı babası mı yada hoca falanmı da fetva verecek. Bide gittiği düğünlerde oynuyor muş. Sen karışma bırak istediğini desin kendini küçük düşürür. Korkarım bu elti eltisinin düğınünde beyaz giymeye kalkmasın. Bunuda gördük bu kk de . bildiğin kıskanıyor
Ahaa benim eltim mi o benim.kide dugunumde beyaz abiye giydi

Söz söyleme hakkınız tabi ki var evlenecek kişi abiniz o sizin yengenizse yeni evlenecek olanda yengeniz olcak. Nerde durması gerektiğini bilmeli.

Pistten inmedi kendi dugunun de moreli bozukmus oynamamis benim dugunumde acisini cikardi yetmedi kavga da cikardi dugunum gergin gecti onun yuzunden hakkimi hic helal etmem ailen ins papuc birakmaz yengen fesat biriyse yoksa olan yeni geline olur

kızdı bana ben onu kıskanmıyorum etmıyorum dşiye başladı.

En kötü ihtimalle bu durumda "Benim yeni gelini kıskandığımı mı düşünüyorsun?" diye sorması lazımdı.
Kendi ağzıyla söylemiş halini sanki.
Fikrini söylemişsin, bunda bi sakınca yok, gayet yerinde bir konuşma.
Onun tepkisi, konuşmanı kıskançlığa bağlaması ise tuhaf, aşırı...

Çok artistik hareketler bunlar:KK48:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım sen cebinden mi yaptırdın öyle konuşuyosun ama annen baban oğullarına yapıyolar iki türlüde senlik bi durum yok ayrıca şimdiden taraf olma naparsa yapsınlar ben kaç yıllık yengesiyim şimdiden onu savunuyo der belkide gerçekten kıskanmamıştır kendi pişman olduğu için demiştir bilemezsin ki

Canım sen cebinden mi yaptırdın öyle konuşuyosun ama annen baban oğullarına yapıyolar iki türlüde senlik bi durum yok ayrıca şimdiden taraf olma naparsa yapsınlar ben kaç yıllık yengesiyim şimdiden onu savunuyo der belkide gerçekten kıskanmamıştır kendi pişman olduğu için demiştir bilemezsin ki
Tabi Sizde Haklisiniz bende karismamaya karar verdim ama bir degil iki degil ucuncu kez ayni seyi deyince bende demiş bulundum . Kendisi şimdiden aldigimiz evi küçük diye begenmemezluk yapıyor ama cok şükür kira vermiyorum demiyorda. Abim icin biriktirdiginiz dugun parasini evlenmesinde araba alalım diyebiliyor bunlar birikince bende patlak verdi artik

Dengeyi sizin kurmanız daha bile iyi bence. Tamam kırmayın belki ama yeni geline yapılan herşey size yapılıyormuş gibi izleyin savunun. Dediğiniz gibi onunda ne hayalleri vardır Allah bilir.

Tabi Sizde Haklisiniz bende karismamaya karar verdim ama bir degil iki degil ucuncu kez ayni seyi deyince bende demiş bulundum . Kendisi şimdiden aldigimiz evi küçük diye begenmemezluk yapıyor ama cok şükür kira vermiyorum demiyorda. Abim icin biriktirdiginiz dugun parasini evlenmesinde araba alalım diyebiliyor bunlar birikince bende patlak verdi artik
Canım aldığımız evi diyosun sende çalışıp ev parasının bi bölümünü verdin galiba??

Ben kötü niyetli olduğunu dusunuyorum yengenizin

Zaten ev almissiniz
Daha ne diye diğer kardeşin düğün parasına göz dikip evlenmesin araba alalım diyor

Umarım aileniz de sizin gibi mantıklı dusunur ve adaletli davranır

Hep bana hep bana olmaz
Ama bu kadın o kafada

Bence seninde hakkin var konusmaya ama yok dariliyor dersen laf acildiginda annen babab yada evlenecek olan abin sana masil yapildiysa yeni gelinede her ne istiyorsa imkanlar olcusunde yapilacak desunlwr nokta bitti:KK14:

Onun cebinden cikmadigi surece onaneymis ki

Ha birde kimse kiskaniyoesun demeden kiskanmiyorum dediyse gunahini almak istemem ama kiskandiginin alametidir

O niye dugun yapilirken dugun gunah yapmiyalim demedi.sana ne yapıldıysa o gelinin de hakkı asıl karışmaması gereken o caninı sıkma adaletin gozettigin için tebrikler sana görümce..

Back
X