• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinliğe kim karar verir

syns

124 ...guncel 116.5
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
3.894
8.355
358
of ya deli olucam artık düğüne 6 hafta kaldı ama hala ortada gelinlik yok model begendim çok ta şık bişey ama benim nişanlım kabul etmiyo..başkasını alalım diyo modeller zaten benziyo benim istedğim 300 milyon daha ucuz ayrıca benimkini satıl alıcam onun dedigi kiralık.. bunlarda problem degil ama sonuçta ben giyincem bu karışmasa benim istedigimi kabul etse nolur ya :(

tabii ki gelinliğe gelin karar verir. ama belki de nişanlın daha iyi bir şey giymeni istiyordur. ucuz olan yerine bunu uygun bir şekilde nişanlına anlatmaya çalış

nasıl bişi ?
benimkide cok acık bişi giydirmeyecek belliki

anlatamıyorum ki bunu baz konularda çok inatçı...iki modelde zaten yakın ve şık fakat kilom var benim seçtiğim üstümde daha hoş oldu ama anlatamıyorum işte...bakması lazımmış bilmem ne ne olur ki aşkım hangisi içine sindiyse o olsun dese ..

Amaaan, gelinliktede mi açık/kapalı/dekolte muhabbeti yapanlar var.

Niye bu kadar taviz veriyorsunuz ki...Bir gelinlik ne kadar açık olabilir?!

Siz karar vereceksiniz, ne diye ona soruyorsunuz seç beğen al...

Son düzenleme:
açıklık yada dekolteyle ilğili bi problemimiz yok zaten model de sorun onu sevmemiş ben onun gelini olacakmışım birlikte bakıcakmışız ama zaten yogunuz ikimiz gidene kadar zaman geçiyo geçen hafta halledecektik yarına kaldı yarın olsa karar verilsede kurtulsam artık..

ya ne kadar zor..tabiki senin içine sinmesi lazım...aslinda erkekler genelde her gelinliği beğenirler..ne bilym ben inşşah senn begendıgı nişanlında begenir..

ya ne kadar zor..tabiki senin içine sinmesi lazım...aslinda erkekler genelde her gelinliği beğenirler..ne bilym ben inşşah senn begendıgı nişanlında begenir..
inşallah cnm ya bakalım yaın gidicez..

Tabii ki sizin içinize sinmesi önemli de nişanlınınızın görmek istemesi hatta karışması benim çok hoşuma gitti.
Adam dekolteye karşı değilmiş ki sadece kendi zevkini de sizin üzerinizde görmek istiyor gibime geldi.
Düğününüz her ikiniz için de en özel gecelerden biri olacak,onun da sizinle beraber hareket etmesi heyecanlandığını gösterir ki "Benim gelinim olacaksın" cümlesi çok tatlı bence!
Beraber gidin,nazla,cilveyle istediğinizi alırsınız ama mutlaka alışverişte yanınızda olsun!
Hayırlısı olsun,mutluluklar dilerim!

erkekleri anlamak mümkün değil ya, sonuçta istediğin gelinliği alamazsn ömrübillah içinde kalcak, değer mi yani sana bunu yaşatmasına
deki bunu alamazam içimde kalcak, ve ömrübillah kafana kakcak, gittiğimiz her düğünde dır dır etçem de,:27::27::27: belki etkili olur
:1:

Son düzenleme:
açıklık yada dekolteyle ilğili bi problemimiz yok zaten model de sorun onu sevmemiş ben onun gelini olacakmışım birlikte bakıcakmışız ama zaten yogunuz ikimiz gidene kadar zaman geçiyo geçen hafta halledecektik yarına kaldı yarın olsa karar verilsede kurtulsam artık..

ay onun sevmesine ne gerek var, cengiz abazoğlumu kendisi, alemmiş valla nişanlın:1::1:

Tabii ki sizin içinize sinmesi önemli de nişanlınınızın görmek istemesi hatta karışması benim çok hoşuma gitti.
Adam dekolteye karşı değilmiş ki sadece kendi zevkini de sizin üzerinizde görmek istiyor gibime geldi.
Düğününüz her ikiniz için de en özel gecelerden biri olacak,onun da sizinle beraber hareket etmesi heyecanlandığını gösterir ki "Benim gelinim olacaksın" cümlesi çok tatlı bence!
Beraber gidin,nazla,cilveyle istediğinizi alırsınız ama mutlaka alışverişte yanınızda olsun!
Hayırlısı olsun,mutluluklar dilerim!
tşk ederim ne güzel yorum yapmışsınız öyle..çok hoşuma gitti:)

Tabiki de gelin karar verir gelinligine!
Gelinlikte dekolteyi bende sevmiyorum masumlugunu bozuyormus gibime geliyor.
Acıkcası ben gelinligini, nisanlımın dügünden önce görmesini istemezdim tabii simdi öyle sabırlı erkekler var mı? orasını bilemicem.
Tabii onunda begenecegi birsey olmasını isterdim.
:34:

Tabilkide gelin karar verir buna..ben gelinlik seçmeye kimseyi almadım ailelerden,eşimde kimseyi istemedi zaten kafanı kimse karıştırmasın içine sine sine bakalım gezelim dedi...ve ben ilk giydiğim gördüğüm gelinliğe eşimle aynı anda işte bu dedim:)

kim giyecekse o karar verir tabiki....insanın en özel gününde giymek istediği kıyafete müdahele edilmesi çok yanlış ...günlük elbise değilki aman diyesinn...
umarım gnlündeki gelinlik olur mutluluklar...........

Tatlı dil erkeğe istenileni yaptırır....:)

Siz hangisini istiyorsanız kesinlikle alın yoksa her zaman aklınıza kalacak.Boşu boşuna üzleceksiniz.

Ve zamanı gelince ben neden böyle yaptım şimdiki aklım olsa istedğimi yapardım dersiniz buna emin olun...

Yani içinizde muhakkak pişmanlık olur.

Nişanlına;eğer istediğimi almazsam hep içimde kalacak de açık bi şekilde.Ama sen benim gelinimsin deyip özen göstermeside gerçekten güzel...,

Allah mutlu etsin inşallah...

elbette ki gelin karar verir gelinin içine sinmesi önemli ancaakkkk...
eğri oturup doğru konuşalım nişanlının seçtiği damatlığı sen beğenmemiş olsaydın yok ya şu daha güzelmiş falan diye yorum yapmazmıydın şahsen ben yaptım :)
kendimizi karşı tarafın yerine koyarak düşünürsek ilişkiler daha iyi yürür diye düşünüyorum.
eğer ki sorun sadece modelse dekolteden kıskançlıktan falan değilse orta yolu bulursunuz dert etme

mutluluklar dilerim :79:

nisanlina ne oluyormus canim...aaaaa...
kendi gelinligini kendin sececeksin erkek tarafi da pasa pasa alacak... :51:

Back
X