Ben minyon yapılı biriyim.Gelinlik arastirmalarina ciktim.ama cok kararsizim.kabarik olmayan sadece fransiz danteli ve tasli moeller dusunuyordum ama etekleri tullu ve katli olanlarda hosuma gitti..sizce nasil bir moel secmeliyim?!
belki izlemişsindir ama eğer böyle minyon isen bu tür gelinilkler size çok yakışır hemde istediğiniz gibi fransız güpürlü Eki Görüntüle 195008
umarım faydası olur :80:
teşekkür ederim..Benzer tarzda pronutia marka bir gelinlik beğenmiştim...araştırmaya devam..izmirde memnun kaldığınız moda evi varsa fikirlerinizi bekliyorum...Az zaman kaldı
teşekkür ederim..Benzer tarzda pronutia marka bir gelinlik beğenmiştim...araştırmaya devam..izmirde memnun kaldığınız moda evi varsa fikirlerinizi bekliyorum...Az zaman kaldı
SİSTERSa bakmanı öneririm ben orda diktiriyorum çok yardımcı oluyorlar nasıl istiyorsan öyle oluyor diğer çoğu yer hep kendi istediği gibi dikmek istemişti burda ben ne istiyorsam onu yapıyorlar :)
Kesinlikle bütün gelinlik tercih etmelisiniz ayrıca fazla kabarık olmayan modeller çok yakışacaktır size.
Kolay gelsinbu da benim önerim Eki Görüntüle 196262
Fransız güpürlü olunca fiyatlarında baya fark ediyor...Ben sonunda karar verdim..etekleri kat kat tül olacak üzeride drapeli ve taş işlemeli straplez öpücük yaka ve sırtıda açık bağlamalı olanlardan olacak..Renk olrak ise açık krem istedim..Kabarıklığını da tarlatanı benim yapıma uygun olacağı için kabarık istemedim.. Duvak kabarık olsun istiyorum..