- Emoji Skoru
- 80
- Puanlar
- 323
- Konu Sahibi gozdegokhan
-
zaten sorunda burda başlıyo. karıştırtmamaya çalışıyorum bu sefer bir sürü tavır trip. saçma saçma konuşmalar giriyor analık hakkımı helal etmeme kadar gidiyor.
annenin biraz anlayışlı olması lazımdı aslında ama annenle güzel güzel konuşsan kırmadan sözlerini özenle seçerek ''anne bir kez giyicem bırak istediğim gibi olsun de sonradan içimde kalmasın falan de'' acıtasyon yap biraz
kardeşiniz yokma..o konuşsun annenizle karışmaması için belki işe yarar..tabii kardeşiniz varsa..
Allah kolaylık versin ..bu dönemde kırılmalar yanlış anlamalar olur ama annenizde bi alem..sanki kaynana...yanlış anlamayında yanii...
neden başkalarının düşüncesine önem veriyorsun kii gelinliği giyecek olan sensin senin düşüncen önemli ben gelinliğimi seçmeye giderken tek gittim kimseyi karıştırmadım gayette güzel oldu ve düğünümde herkes çok beğenmişti yani hayatına annende olsa kimseyi müdahale etmesine izin verme...
söylediğin o kadar kolay bişey değil ki söz konusu anne oluncasenin fikrine saygı göstermeli hepsi, sonuçta senn heyatındaki en önemli gecelerinden biri benmde düğünüm temmuzda annem kayınvalidem geldi yanımda nişanlım başka şehirde olduğu için ha fikirlerini söyledi ikisi de ama yine benim beğendiğim oldu sorun yapmadılar ki onlarda beğendiler. ama giyecek olan sensin saygı göstermesi gerektiğini anlar inş bu dönemler çok zor allah kolaylık versin sana ve nişanlına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?