fotoğrafın üzerinde "Rukiye" yazılı olan gelinlik çok güzel, size de çok yakışacağını düşünüyorum.. şimdiden sizi tebrik ederim darısı benim başıma
Canım hepsi birbirinden güzel
prenses etek istediğin için duvağı uzun modeller çok hoş durmayacaktır diye düşünüyorum.. kollarıda bol tutmamalısın
ilk gelinlik herşeyiyle benim çok beğendiğim bir model. hatta bir kaç değişiklik yaparak onu diktirmeyi düşünüyorum.senin eklediklerinden de 2.yi beğendim. ama tam olarak modeli belli olmuyo. yani bütünüyle nasıl durur bilemiyorum. ama fiziğin grace kelly'nin gelinliğine çok güzel gider bence. daha önce görmüşmüydün bilemiyorum. bende olan bir kaç resmini ekliyorum. umarım faydalı olur. gelinbaşı konusunda da ben sadelikten yanayım. boncuk,pul gibi işlemelerden hoşlanmıyorum. daha çok dantel ağırlıklı bir duvak ve belki birkaç inci ya da küçük bir broşla şık bir görüntü yakalayabilirsin. tesettürü sadece gelinliğimize uygulamaya çalışıyoruz aslında. ama başörtüsü çok önemli bir detay. topuzunu abartmadan, aşırı süse kaçmadan ve tesettür çerçevesinde birşeyler yapmalıyız diye düşünüyorum. neyse çok konuştum sanırım. susuyorumm :) işte grace kelly ve gelinliği...
Eki Görüntüle 378485
Eki Görüntüle 378486
Eki Görüntüle 378487
Eki Görüntüle 378488
Eki Görüntüle 378489
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?