Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende birkaç haftaya kadar bulunduğum yerde bulamazsam Anlaraya gideceğim arkadaşım samanpazarından hoşuna giden bir modeli çok uyguna almış hatta üstüne kına ve nişan kıyafetlerini de almış toplam 1100 civarı bir fiyata gelmiş hepsi
Bende birkaç haftaya kadar bulunduğum yerde bulamazsam Anlaraya gideceğim arkadaşım samanpazarından hoşuna giden bir modeli çok uyguna almış hatta üstüne kına ve nişan kıyafetlerini de almış toplam 1100 civarı bir fiyata gelmiş hepsi
kızlar bende bu hafta sonu ankaraya gidicem gelinlik bakmaya çok ii bilmiyorum orayı anafartalara ve kızılaya bakıcam bana şöyle güzel bi gelinlikçi uygun ve kaliteli iyi ilgilenen bi yer söyler misiniz??
lütfen çok acilllllllll
kızlar bende bu hafta sonu ankaraya gidicem gelinlik bakmaya çok ii bilmiyorum orayı anafartalara ve kızılaya bakıcam bana şöyle güzel bi gelinlikçi uygun ve kaliteli iyi ilgilenen bi yer söyler misiniz??
lütfen çok acilllllllll
gerçekten klas ve güzel bir gelinlik almak istiyorsanız mutlaka Tunalıya bakın derim. Ben Henna gelinlikten aldım gelinliğimi 15 günde teslim ettiler, çok memnun kaldım. Ayrıca Tunalıda Akay'a ve Beyaz Butiğede bakabilirsin.