gelinlikçiden izinsiz fotoğraf çekmek

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
kızlar tam hayalimdeki gibi yapılmış bir baş gördüm gelin başı.
incelemem gerekiyor daha once o moda evine gittiğim ıcın şuphelenirler diye gitmiyorum.
vitrindeki baş aksesuarını çekmem lazım.
amma velakin ne yakından bakabiliyorum ç,izmek ıcın nede kamera ile cekebiliyorum tam cadde uzerinde.
vitrinlerin arkasından sahipleri gozukuyor.
en onemlisi cok aktif bir cadde. kamerayı elinde gören gelen geçen bakıyor.
napabilirim sizce. bu konuda fikri olan.

oyle birşeye asla izin vermezler.
yakından gorebilsem cok super olacakta. geçen gün nişanlıma çek dedim akşam üzeriydi gitti vitrinin önüne telefonu kaldırdı hiç umrunda değil ole bi sürü çekti ama akşam olduğu ıcın hiç bişi belli olmuyor diyebilirim:53:

aa git gunduz gozuyle catir catir cek ne diyecekler bende yaparim oyle seyler hic aldirmam kim bakiyo kim ne diyo :1:onlarida cekiveririm:33:

bak nap bilioynmu , gec vitrinin karsisina bakiyomus gibi yap cep telefonunla cek , telefonla ugrasiyormus gibi yaparsin :D

madem vitrinde işin çok kolay bence önceden fotoğraf mak.hazırla hemen çek biri çıkar bşy söylerse hemen uzaklaşırsın onlar çıkana kadar zaten çekmiş olursun seni kovalayacak halleri yok ya

vıtrının onune gıt telefonla oynuyormus gbı yap cek fotografı bence

bencede git izin al cek.karsi cikacaklarini zannetmiyorum.
bide flasli güzel bi foto makinasiyla aksamda olsa gayet net cikar.

İlk defa boyle bisey duydum git cek kim ne desin bisey diyen olursa dugunum icin fikir topluyorum nisanlima gosterecegim dersin
Hem ayni moda evine ikinci kez gitmekten neden cekiniyorsun ben gelinligim icim 10 defa gezmisimdir ayni yerleri

Bence eşinle gidin eşini vitrinin önüne geçir eşini çekiyomuş gibi yap sonra çektiğin fotoğrafa bakıyomuş gibi yapıp modelide yakından bi kere daha çek :1:

ben boyle ıslerı genel de kabıne deneme bahanesıyle gırerek yapardım:1:
ayrıca ızın ıstesen vermıyeceklerını de sanmıyorum .
ben de ödevim ıcın ,cok onemlı bır markanın koleksıyonlarını cekmek ıcın ızın ıstemıstım problem etmedıler .
ama markanın ısmını de kaynak olarak belırtmek sartıyla .
ızın vereceklerını hıc sanmıyorsan eger ,soyle bır bahane bulabılırsın ;
tek basına gıt; ''aılem sehır dısında onların gormesı sart'' deyıp cekebılırsın fotolarını.
sorun edeceklerını de sanmıyorum .
artıık gunumuzun cagın da cok onemlı tasarımcıların kreasyonları bıle netler de fotograflandırılırken ,
alt tarafı cadde uzerınde kı butık mı dert edecek

Son düzenleme:
telle bısı yapıyormus gibi kameraya alsanız direk görüntü kalitesi
yada bır arkadasınız sızı tam magazanın onunde ıstedıgınız seyın yanında çeksin

sorarlarsa da ben moda blogcusuyum fotograf cektırıyorum oyle magazaların onunde felan dersınız:9:

:50: ay ne komik şeyler yazılmış:9:

kılar öyle çekmek yasak.bende birkere demiştim izin vermediler.sonuçta emek vermişler..fotoyu çekip başka yere yaptırırz diye çektirmiyorlar.haklılarda birbirleriyle yarışıyorlar doğal yani:27:

hahaha bayağı güldüm arkadaşlar ünlü modacılarınki yarışamayacak kadar güzel bu yuzden yayınlamaları serbest ama bilirsinizki patentlidir çoğu ve birebir kopyalanamaz.
neyse az önce arabayla gittim. baktım arabadan olmayacak yetti ulen dedim indiim arabadan direk çektim

canım bundan kolay ne var ki
gelinlik yaptıracakmış da bilgi almak istiyomuş gibi git,gelin başını çook beğendiğini bakmak istediğini söyle inceleee incelee ,laf olsun diye fiyat falan sor
çıkışta da kartını al dükkanın ve git.Çizim yapıcam demiştin ya,iyice inceledikten sonra aklına yazarsın makina yerine:))
ya da o ve başka bi gelin başının resmini çekmek iste,nişanlıma göstereyim bakayım beğenecek mi diye
yani sen muhabbeti kurduktan sonra hiçbi esnaf böyle etten püften bi sebeple olası müşterisine laf etmez
merak etme :))

hepimiz yapmışızdır hoşumuza giden modellerin falan resmini çekip annemize gösteririz,hatta şöyle bi resim görüp kaydetmiştim bana benziyo diye $kk.webp
:37::37:

Back
X