Gelip geçen yıllar...

_Citlembik_

Kızım minik abla oluyor💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
2.129
4.279
133
Merhaba kızlar 4 yıldır devam eden mutlu bir evliliğim var. Malesef bizim tek problemimiz bebek sahibi olamamak. 2 aşılama 2 tüp bebek denedik ama hiç gebelik olmadı. Bugün yine negatif tüp bebek sonucu aldım. Kendimden çok eşime kıyamıyorum üzgün üzgün gözleriyle bana bakıp teselli etmesi beni bitiriyor. :( Hiçbir problemimiz yok tüm testler yapıydı iyi kalitede embriyolar elde ediliyor ama tutmuyor kısmet olmuyor bir türlü. Benim durumunda olan yaşadıklarımı yaşayan önerebileceğiniz birşeyler var mı? Ne yapabilirim neler yapabilirim yardımınıza ihtiyacım var.

Merhaba kızlar 4 yıldır devam eden mutlu bir evliliğim var. Malesef bizim tek problemimiz bebek sahibi olamamak. 2 aşılama 2 tüp bebek denedik ama hiç gebelik olmadı. Bugün yine negatif tüp bebek sonucu aldım. Kendimden çok eşime kıyamıyorum üzgün üzgün gözleriyle bana bakıp teselli etmesi beni bitiriyor. :KK43: Hiçbir problemimiz yok tüm testler yapıydı iyi kalitede embriyolar elde ediliyor ama tutmuyor kısmet olmuyor bir türlü. Benim durumunda olan yaşadıklarımı yaşayan önerebileceğiniz birşeyler var mı? Ne yapabilirim neler yapabilirim yardımınıza ihtiyacım var.
Hersey yolundaysa dua edip beklemek tek yapilacak sey.. zamani vardir elbet

Eşiniz ve siz öncelikle şunları yapmaya çalışın.eğer şu an yapmıyorsanız.
sağlıklı beslenmek, hazır gıda paketli hiç bir ürün tüketmemek, vücut kimyanızın kalitesini arttırmak,doğal beslenmek(peyniri peynircilerden sütü sütçüden yoğurdu evde mayalamak,cips asitli içecek hiç yok maden suyu olabilir bol bol çiğ badem fındık ceviz tüketmek) eğer içebiliyorsanız bol bol kelle paça içmek ve tabiki bu süreci yani bebek olmuyo vs. çok kafaya takmadan eğlenerek:KK200::KK31:geçirmek nacizane tavsiyem budur.

En sonunda Allah'a sığınıp hayırlıysa olsun diye dua etmek.

Ama önce önlem!

Bir arkadaşım aynı durumdaydı. Hiç sorun yoktu ama yıllarca tüp bebek denediler, olmadı. Ümitlerini kesip bıraktılar. Birkaç ay içinde hamile kaldı. Çok şaşırmıştık. İkincisine de ilki beş aylıkken hamile kaldı, nasıl olsa olmuyor düşüncesiyle korunmamışlardı ama oldu. Şans işte. Umarım olur sizin de.

Eşiniz ve siz öncelikle şunları yapmaya çalışın.eğer şu an yapmıyorsanız.
sağlıklı beslenmek, hazır gıda paketli hiç bir ürün tüketmemek, vücut kimyanızın kalitesini arttırmak,doğal beslenmek(peyniri peynircilerden sütü sütçüden yoğurdu evde mayalamak,cips asitli içecek hiç yok maden suyu olabilir bol bol çiğ badem fındık ceviz tüketmek) eğer içebiliyorsanız bol bol kelle paça içmek ve tabiki bu süreci yani bebek olmuyo vs. çok kafaya takmadan eğlenerek:KK200::KK31:geçirmek nacizane tavsiyem budur.

En sonunda Allah'a sığınıp hayırlıysa olsun diye dua etmek.

Ama önce önlem!
Tek tek yazmışınız çok teşekkür ederim. Çok dikkat ediyoruz ve dikkat etmeye devam edeceğiz

Bir arkadaşım aynı durumdaydı. Hiç sorun yoktu ama yıllarca tüp bebek denediler, olmadı. Ümitlerini kesip bıraktılar. Birkaç ay içinde hamile kaldı. Çok şaşırmıştık. İkincisine de ilki beş aylıkken hamile kaldı, nasıl olsa olmuyor düşüncesiyle korunmamışlardı ama oldu. Şans işte. Umarım olur sizin de.

Ahhh keşke bizimde öyle olsa ne güzel :KK200:

Böyle hikayelerde genelde okudugum,sahıt oldugum artık olmadığını düşünüp, akışına bıraktıklarında güzel haberi alıyorlar.
Doğal olarak aşırıııı stres olmuşsunuzdur.
Bıraz kendi haline bıraksanız, gezıp dolaşıp bu düşüncelerden uzaklassanız ıyı gelmez mi?
Insallah en yakın zamanda Rabbım saglıklı bir bebiş nasip etsin...

size tavsiyem ozelde bu isleri yaptirmayin kendinize iyi bir uni hastanesi tup bebek merkezi bulun ozeller herseyi ticarete dokmus durumda kendimden biliyorum

Eşimde bende çalışıyoruz bulunduğumuz yer küçük üniversite hastanesi yok. Yakın çevrelerdede gidip üniversitesi hastanesinde günlerce tedavi olamıyoruz özeldeki gibi hızlı yürümüyor işler.

Böyle hikayelerde genelde okudugum,sahıt oldugum artık olmadığını düşünüp, akışına bıraktıklarında güzel haberi alıyorlar.
Doğal olarak aşırıııı stres olmuşsunuzdur.
Bıraz kendi haline bıraksanız, gezıp dolaşıp bu düşüncelerden uzaklassanız ıyı gelmez mi?
Insallah en yakın zamanda Rabbım saglıklı bir bebiş nasip etsin...

Teşekkür ederim. Amin inşallah. Bu gerçeğin içindeyken malesef uzaklaşamıyoruz ki :(

Eşimde bende çalışıyoruz bulunduğumuz yer küçük üniversite hastanesi yok. Yakın çevrelerdede gidip üniversitesi hastanesinde günlerce tedavi olamıyoruz özeldeki gibi hızlı yürümüyor işler.
Üniversite hastanelerindeki hocaların özel muayenesi oluyor hastane içinde. Mesai saati dışında da randevu verebiliyorlar bildiğim kadarıyla. Hiç olmazsa muayene olun derim.

Üniversite hastanelerindeki hocaların özel muayenesi oluyor hastane içinde. Mesai saati dışında da randevu verebiliyorlar bildiğim kadarıyla. Hiç olmazsa muayene olun derim.
İlki öyleydi ankara tıpta murat sönmezer ilgilendi ama çok paracı olduğundan gücümüz kalmadı artık ona. 1 yılda 15bin harcadık ona

Back
X