Gelip geçen yıllar...

Tedavilerim ankarada oluyor zaten 1. Denemem hrs hastanesi murat sönmezer ile oldu.
2. Denemem gürgün klinikte oldu.

Sizinde önerinizi degerlendiririz tabiki
baskent hastanesi prof.dr hulusi bulent zeyneloglu siddetle tavsiye ediyorum
hrs de bir arkadasimda tedavi gordu ayni dr da ve onada hic bir seyin yok sebepsiz dediler baskent hastanesinde pihtilasma icin tedavi gordu ve dogum yapti ozellere gitmeyin bahsettigim dr uda arastirin isterseniz ismiyle aratirsaniz cikar

İlki öyleydi ankara tıpta murat sönmezer ilgilendi ama çok paracı olduğundan gücümüz kalmadı artık ona. 1 yılda 15bin harcadık ona
Cem Hoca da iyi orada. Ben ona gittim hamileliklerimde (tüp bebek değildi, hamilelik takibi.). Tüp bebek için üç arkadaşım gitti ve çok memnun kaldılar. İlkinde hamile kaldılar üstelik.

Tek tek yazmışınız çok teşekkür ederim. Çok dikkat ediyoruz ve dikkat etmeye devam edeceğiz

Kendimden biliyorum bana da iki prof çocuk olmama ihtimalim yüksek demişti.çikolata kistlerim ve aşırı adet düzensizliğim vardı bir zamanlar.çatlatma iğnelerimi denemedik tam oldu derken 2 düşük yaşadım vs.
ama sonra bir dr. Arkadaşımla bir baktım sebepsiz düşükler konusu üzerine şakır şakır kavga ediyorum.her lafına çat cevap veriyorum vs.tabi bu ukalalık değil lisansım biyolog yl embriyoloji ve genetik! Ama öncesinde benimle aynı amfide embriyo dersi gören adamdan mucize bekler gibi sanki dr yapıp elimize verecek çocuğu gibi bir şaşkınlık bir acemilik bir saflık vardı. O an ayıktım ben sağlıklı beslenmiyorum vs..hergün üniversitesi döneminden kalma alışkanlıkla hazır yiyorum vs.
vücudumun kimyası aslında çöptü! Bir döndüm naturel yaşama.
Önce adetim 24günde bire düştü 8ayda sonrada hamile olduğumu öğrendim şükür.

Şimdi de oğlumu uyutma macerasındayım:)
hiç canınj sıkma kafana bile takma.yaşın gençse bir müddet dr'dan bile uzak dur derim nacizane.

İnşallah size ve isteyen herkesede nasip etsin rabbim.Amin.
üstelik sizde sorun bile yokmuş.bana olmaz bile dedi bir prof.ama ol deyince oldu.kısaca kün fe yekün!

Son düzenleme:
Back
X