gelisim geriligi olan hamileler

Arkadaslar 27haftalik hamileyim ultrasonda bebegim 25haftayla uyumlu cikti daha yeni sadece ac da fakat bir haftada fl de cikio oda 26 hafta ile uyumlu boyle olan var mi​

Kızıma hamileyken öyleydim Can'ım. Son doğum Zaman'ı arayı kapattı sadece 3 gün birinde 5 gün birinde gerilik vardı. Doktor oda genetik faktörler dedi

Can'ım ilk Zaman'lar senin haftalarında bir hafta 9 gün falandı . Geç döllenme olmuştu zaten kızım son haftalarımda dengeledi

bir arkadaşım yaşadı bunu, hemen bilgi vereyim. bebek 3 hafta geriden geliyordu, doktor bu bebek düşer hiç umut bağlama deyince kız ağlamaya başladı. o ara bende kimyasal gebelik yaşıyodum, zaten benimkide düşecekti onun hislerini çok iyi anladım o an. sonra onun kanaması oldu başka hastaneye gittiler acile. arkadaşımı hemen yatırdılar, 1 hafta serum verdiler ve bebek annesine tutundu, büyüdü ve aradaki farkı 1 haftada kapattı. sonra da doğdu şimdi 4 aylık :)

Bebeğim 3 hafta öncesine kadar önde giderken bugün karın çevresinin 10 gün geriden geldiğini noaldı 28+2yken 26+4le uyumlu olduğunu öğrendik bir de dopler ultrason da beyne giden kan akışı yavaşlamış doktor da takip edicez eğer sorun aynıysa bebeğini alabiliriz dedi kilosu 1058gr.doktor pek iyi konuşmadı bizimle korkuyoruz,hareketlerini takip ediyoruz yarın da Ankara'daki Eyüp Ekici'ye gidicez inşallah dedikleri gibi bir sıkıntı çıkmaz

Hepinize geçmiş olsun aynı sorun bendede var malesef bende 16haftada sorun yoktu 19haftada tekrar gittm bebeğim 17 hafta ile uyumlu çıktı bebeğe giden damarların her ikisindede direnç olduğundan bebek beslenemiyormuş henüz çok küçük büyük olsa doğum yaparsn diyorlar ama bı kadar erken çıktığı için yaşamayadabilir diyorlar Allah yardmcımız olsun ciddi bir durum gerilik olduğunu söyleyenler acilen detaylı ultrasona girsinler ama bunu yapan kişi bir radyolog değil perinatoloji uzmanı olmalı onşar bu konuda 3yıl eğitim alıyorlar yaptıracaksanız mutlaka yapan kişinin kim olduğunu sorun hepimizin bebişlerine Allah şifa sağlık sıhhat versin inşallah

Back
X