Cnm hemen hemn aynı bnm 33haftalık doğdu 1850gr.benmde cok ii gden bi hamılelık 27.haftamda terse dondu bebek erkenden kanala gırdi snr plesantam kireclendı suyum sızdı bebege gden damarlardan birinde çeltık olustu.bnm herzmn gttım dr.m alalım dedı bn resmn hastaneden kaçtm cok ıı bir perınatoğa gttm dayan küvöz dha ıı değil dedi.vucut doğumu kndı baslatsn dedı 37e kdr dayanırsn dedi ama stres sıkıntı bn cok ağır bir grıp oldm bebekte ztn aşağıda kanamam oldu doğm başladı.17gun kaldık küvözde 2kılo olunca cıktık.ilk bşta solumun skıntmz vardı2gun oksıjen aldık.o kapı acılınca elım yüreğimde bekledm.halada herseı kafama takıorum mesala bebegım uyuycaı zmn gözunu yarılıo herkes normal dıo burda yazdıımda bşka bebeklerde yapıomş cok hoşlarına gdıomş ama bn bunun için norolojıye gdıcem bşka bişe altında olmasn dıe,yanı ewlat bambaşka Rabbım kımseı ewladıyla sınamasn.Ama ıcını ferah tut bzde kuvozdeykn cok kalır dıodum beslenmede sıkıntı oldu kusma yapıodu serumla besledıler ılk ne korktum 2gun snr kanguru programına cagırdılar bebekle senı alıstırıolar.yaniii herseın hayırlısı,ınşallah ıı oluck.çok az kiloda olanlar var sdece onlarn küvözdekı gun sayısı fZla olabılıo.ınan orda okdr zor durumda olanlar varki bızmndan snr ıı hbrler almaya başlıcksn