gelisim geriligi

dertli_umitli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2017
7
0
1
33
kızlar 38 haftalık hamileyim bu zamana kadar hiçbir sorunumuz yoktu bugün doktora gittim bebeğin kilosu 2600 gelişim geriliği var suni sancı verip alalım hemen dedi neden 40 haftayı beklemiyoruz dedim risk olur dedi çarşamba günü gel yatisini yapalım dedi hiç böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ben bebeğimi içimde biraz daha büyütmek istiyorum oysaki keşke çarşambaya kadar mucize olsa ve bebeğim büyümüş olsa (

Sadece kilosuna göre mi dedi? Ölçüm değerleri 10 günlük sapma yapabiliyormuş. Ayrıca haftasına göre geri gelmedi bana kilosu. Tek sıkıntı kilosu ise. Biraz minyon bir bebek olacaktır belki. Ben olsam bebeğin hareketlerini takip eder en az 1 hafta daha beklerdim. Allah yardımcınız olsun sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah

Ben D 10 gün arayla doktora gittim ikisindede haftam ve bebeğimin kilosu aynıydı yani hiç ilerlememiş gelişimi durmuş olabilir genetik olabilir senin karnında bu kadar.büyüyor demekki dedi o zaman 36+4 düm ilk gün endişelendim ama şimdi çok şükür iyiyim zaten 37. Haftada gelişimi tamamlanmış oluyor her an doğabilir oluyor o yüzden üzülme en azından 38 haftalıksın

Özele mi devlete mi gidiyorsun

özele gidiyordum oradaki doktor hemen almaya kalktı sonra devlete gittim o da 3 güne bir kontrole gel dedi şimdi devlete devam ediyorum taşıyabildigim kadar tasiycam bebegimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…