Gelişmeyen kese

Çok teşekkür ederim :) hayırlısıyla inşallah. Sizin crl kaçtı hatırlıyor musun? Ne kullandınız ilaç olarak?

Merhaba ben dün doktora gittim tam olarak haftamız aynı 6+4 olması gerekirken 5+6 çıktı.CRL 0.25cm. Acaba gebeliğiniz devam ediyor mu gelişti mi bebek?
Merhaba malesef bebek gelişmedi kalbi durduğu için kürtaj oldum ama benim ilk hamileliğimde bu şekilde geriden geliyordu buna rağmen sağlıklı ilerledi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Anladım çok üzüldüm inşallah sağlıklı çocuklarınız olur. Benim bir sağlıklı çocuğum var. 3. Düşük olacak bu yaşamazsa hepsi aynı şekilde seyretti hayırlısı inşallah. En güzel dileklerle çok teşekkürler ederim cevabınız için.

Anladım çok üzüldüm inşallah sağlıklı çocuklarınız olur. Benim bir sağlıklı çocuğum var. 3. Düşük olacak bu yaşamazsa hepsi aynı şekilde seyretti hayırlısı inşallah. En güzel dileklerle çok teşekkürler ederim cevabınız için.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim herşey gönlünüzce olsun ümitsiz olmayın sağlıkla ilerler inşallah

Back
X