• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geliyorlaaar

UniQuE88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
842
2
0
Diğer
Kızlar sonunda belli oldu. Sevgilim bu yaz ailesiyle bize gelecek bizimkilerle tanışmak için. Öyle heyecanlıyım ki elim ayağım tutmuyor ne yaptığımı bilmiyorum ordan oraya dolanıyorum sağa sola çarpıyorum :37:

Sevinçten bağırasım geliyor :52::52::52:
Ya yanlış bişey söylersem ailesinin yanında? Ya patavatsızlığım tutarsa rezil olursam?? Çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum nedense :50:

Ne soracaklar bana? Nasıl konuşmalıyım? Nasıl davranmalıyım? :18::18::18:

önce rahat olmalısın canım....
sonuçta onlar geliyo ailende yanında ne olacak...
saha senin taraftar senin...
bişeycik olmaz stres yaptıkça daha çok sarpa sarar...
hayırlı olsun şimdiden...

hayırlı olsun şimdiden
heyecan yapmna gerek yok herşey bi şekilde gelip geciyor :34:

Yaaww 1 buçuk ay kalmış siz sakin ol diyorsunuzzzzz :9::9::9:

Yok kesin rezil olurum ben o gün, ya çay deviririm ya dengesiz konuşurum :18:

Kızlar sonunda belli oldu. Sevgilim bu yaz ailesiyle bize gelecek bizimkilerle tanışmak için. Öyle heyecanlıyım ki elim ayağım tutmuyor ne yaptığımı bilmiyorum ordan oraya dolanıyorum sağa sola çarpıyorum :37:

Sevinçten bağırasım geliyor :52::52::52:
Ya yanlış bişey söylersem ailesinin yanında? Ya patavatsızlığım tutarsa rezil olursam?? Çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum nedense :50:

Ne soracaklar bana? Nasıl konuşmalıyım? Nasıl davranmalıyım? :18::18::18:

canımmm hayırlısı olsunnnnn:) ne mutlu sanaaaa nasıl bir durumdur bilemiyorum ama heyecan yapma birde çok konuşma canımmmmmmmmm:) rahat ol tatlımmm:)

Sagolun canlarim benimmmm darisi herkesin basinaa insALLAH :nazar::16::16:
Kendimi bildim bileli heyecanlandigimda kesin bi sakarlik yaparim ondan bukadar tedirginim. Bide biraz cok patavatsizim, ondan bukadar korkuyorum :27::27:

Ben üniyi 2. yarı'da terk ettim ve şu an part-time çalışıyorum satış temsilcisi olarak. Ya "bu kız üni bile okumamış bu yaşa kadar" fln derlerse? :43: beni layık görmezlerse naparım? :43:
Diplomayı alıp güzel bir meslek sahibi olmayı çok istiyorum, Almanyada doğup büyüdüm ve Türkiyeye kesin dönüş yapmak istiyorum bu sene, orada bir iş bulup (tercümanlık fln) eğitimimi açıköğretim yoluyla tamamlamak istiyorum. Allahım inşallah o günleri görmeyi de nasip eder. Bunları gerçekten istiyorum, ama tepkilerinden korkuyorum işte bu yaşa kadar ne yaptın ne başardın fln. Özgüvenimin sarsılmasından korkuyorum :43:

hayırlı olsun canım.ailelerin tanısması ıkı kat daha heyecanlı olsa gerek.hadı tek basına ailesiyle tanısırken ok da,bu türlüsü kalpten goturur:37:
bol şans diliyorum...

:16: canım sakın heyecanlanma ben heyecandan kahveleri verirken önce kendi akrabalarıma vermiştim farkettiğimde iş işten geçmişti hahahha :1: insan kendinde olmuyor zaten o gün iyiki kameraya çekmişler bizi yoksa hiçbirşey hatırlamazdım. Tadını çıkar tatlı telaşlar bunlar. Allah mutluluğunuzu daim etsin :nazar:

hayırlı olsun canım.ailelerin tanısması ıkı kat daha heyecanlı olsa gerek.hadı tek basına ailesiyle tanısırken ok da,bu türlüsü kalpten goturur:37:
bol şans diliyorum...

Hemide nasıııl ben şimdiden böyleysem o gün neler olacak az çok tahmin ediyorum. Bide ben acayip heyecanlı olunca saçmalamaya başlıyorum kesin bi pot kırarım o gün xD

:16: canım sakın heyecanlanma ben heyecandan kahveleri verirken önce kendi akrabalarıma vermiştim farkettiğimde iş işten geçmişti hahahha :1: insan kendinde olmuyor zaten o gün iyiki kameraya çekmişler bizi yoksa hiçbirşey hatırlamazdım. Tadını çıkar tatlı telaşlar bunlar. Allah mutluluğunuzu daim etsin :nazar:

Bu kahve olayını tam çözemedim önce kime vercem en son kime :27: rezil olmazsam iyi haha

Bide kızlar sevgilim ablamın nişanı olacağı zamanda gelicek, halamın fikriydi bu, tam aile ortamı herkesle tanışmış olurlar diyor halam. Ben nedense pek sıcak bakmıyorum bu fikir'e. Onca telaşın içinde ben sürekli sevgilimin ailesiyle ilgilenemem ki ablamın yanında olmam gerek, ama sevgilimin ailesini de yalnız bırakamam orda onların masasında oturmam gerekmez mi sürekli? :26:
Öyle yapsam ablama ayıp olur, böyle yapsam sevgilimin ailesine..
"Bizimle hiç ilgilenmedi yalnız bıraktı" demelerinden korkuyorum :(
Siz ne diyorsunuz?

Back
X