Gelmek bilmeyen ikinci evlat😕

Pink_blue_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
3.537
4.331
133
7 yıllık evliyim 29 yaşındayım 1 kızım var şükürler olsun veren Allah’a 2 senedir istiyorum kardeşi olmuyor benim gibi 1 çocuğu olup ikincisi olmayan yada ikinci çocuğu zar zor olmuş olan bayanlar tecrübelerinizi anlatabilir misiniz

Hormon testlerinizi yaptırdınız mi? Yumurtalıklarda sorun yok mu?

Bir arkadaşımın prolaktin hormonu yüksekti mesela..

Doktora gidip ultrasonla baktirmali ve adetin ucuncu gunu hormon testi yaptirmalisiniz. Her sey normalse stres yapip kafaya taktiginiz icin olmuyor olabilir. Ben ilk gebeligimde 17 ay ugrastim. Pco var bende. Rahim filmi cektirdigim ay hamile kaldim. Simdi ikinciye gebeyim. Bunu planlamamistik ve beklemiyorduk. Hic dusunmedigimiz bir zamanda geldi. Dusunmedigim icin bu kadar rahat olduguna inaniyorum.

Doktor desteği almalısınız. Bitkiyle, soğan suyuyla olacak iş değil bu çünkü.

Ben. İkinci çocuğu bir senede zorla yaptım. Bir sene içerisinde daha doğrusu 7 ay içerisinde 3 kimyasal gebelik geçirdim. Kan pıhtılaşması problemim vardı ve en son hamile kaldığımda 13 haftaya kadar kan sulandırıcı iğne kullandım her gün. İlk kimyasal gebeliğimden sonra düzenli olarak doktoruma danıştım.

7 yıllık evliyim 29 yaşındayım 1 kızım var şükürler olsun veren Allah’a 2 senedir istiyorum kardeşi olmuyor benim gibi 1 çocuğu olup ikincisi olmayan yada ikinci çocuğu zar zor olmuş olan bayanlar tecrübelerinizi anlatabilir misiniz
Ben varım
İlk kızım üç yasındayken ikinciyi istedik
Korunmayı bıraktıktan bes ay sonra hamile kaldım,kalp atısını duydugumun ertesi günü düşükle sonuçlandı
Sonra bir yıl ugrastık olmadı,bi kaç doktor gezdik,catlatma ignesi,rahim filmi,sperm testi,cesitli kürler derken üç yıl gecti aradan
2016 subatta bütün herşeyi bıraktım,artık olmayacak buna alışmalıyız dedim,eylül ayında hamile kaldıgımı ögrendim
Ve inanır mısınız bir ay boyunca yatılı misafirim vardı diye düzenli ilişki bile olmadı,iki yada üç kez,onda da hemen kalkıp duşa giriyodum
Sanırım kafanın baska seylerle mesgul olması gerekiyo
Suan kızım 22aylık
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Hiç olmayanlarda var bence çok düşünüp çok dert etme derim. Herseyın hayırlısı olsun.

Back
X