Gelmesini nasıl engelleyebilirim önerileriniz lütfen acillllll....

zuzu3477

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
359
106
123
Ankara
Kızlar önceki konularımı biliyosunuzdur eşimle ve kaynanacımla pek çok sorun yaşadım.anam kadın yüzsüz resmen kovdum gibi yolculadım son gelişinde, pişkin pişkin bu şubatta gene gelecekmiş.Görümcemden duyuyorum ha bana söyleyen yok.ah ah o kocam olacak zat.neden sürekli anasını tutar,neden beni hiç bi şeyde haklı görmez anlamam.ağustosta görüştüler oğulcuğuyla gene özlemiş duramıyo yerinde.ondan nefret ediyorum,tavırlarını gördükçe zaten ite kaka giden evliliği anında bitiresim geliyor.şimdi herşey geçtim kadının gelmesine nasıl mani olurum bi el atın.

merak ettim; sizin çocuğunuz olunca ne kadar ayrı kalabilirsiniz?
yok eğer kalırım derseniz anneliğinizden şüphe edilesi bir durum bu o vakit.

çocuğundan ayrı kalmak ayrı.hayatına müdahale etmek ayrı.anladığım kadarıyla da bunaltıyor baya.en iyi anlayanlardan biri de ben olabilirm.valla anneniz hayattaysa uzaktaysa gidin oraya.yada başka bi yatılı plan yapın.eşiniz le konuşun dicem de anamda anam diodur o şuan

merak ettim; sizin çocuğunuz olunca ne kadar ayrı kalabilirsiniz?
yok eğer kalırım derseniz anneliğinizden şüphe edilesi bir durum bu o vakit.

Ah be şekerim önceki konularımı bi okusan daha iki ay kala stresten heryerimde neden sivilce çıkıp,yüreğimin sıkıştığını anlarsın.İyi olanın tadına doyum olmaz.Sen kendi evinde eşinle tartışıyosun. oğlum bundan boşan boşan diye benim evimde defalarca bağıra bağıra söylenmiş bi kadın,bense ona hiç ses etmedim.Sen böyle bir kaynanyı ister miydin?

çocuğundan ayrı kalmak ayrı.hayatına müdahale etmek ayrı.anladığım kadarıyla da bunaltıyor baya.en iyi anlayanlardan biri de ben olabilirm.valla anneniz hayattaysa uzaktaysa gidin oraya.yada başka bi yatılı plan yapın.eşiniz le konuşun dicem de anamda anam diodur o şuan

kocam nato mermer nato kafa.En sonunda aldığım yere bırakacam onu da.Anlamaz anası ona göre mazlum zavallı,ama ben fenayım.anasının dedikleri batmaz ben desem ayyuka çıkar.

sende görümcene şubatta kardesim yada annem yada kendi sülalenden herhangi birinin yatılı misafirliğe gelecegini söyle .:ssz:

amaaaaan kaynanayı napmalıııı?? kaynar kazana atmalı, yandıııım gelin dedikçeee altına odunu atmalıııı :35::35::35:

çalışıyom şubatta bi yere gidemem.Eğer çalışmıyor olsam kaçardım valla.

sende görümcene şubatta kardesim yada annem yada kendi sülalenden herhangi birinin yatılı misafirliğe gelecegini söyle .:ssz:

amaaaaan kaynanayı napmalıııı?? kaynar kazana atmalı, yandıııım gelin dedikçeee altına odunu atmalıııı :35::35::35:

yüzsüz kadın evde yabancı 20 aile olsa gene gelir.yok mu bi yolu valla stresten ciddiyim kalp krizi geçireceğim.yok mu önlemnin yolu ya.gelmesin evime...

Ah be şekerim önceki konularımı bi okusan daha iki ay kala stresten heryerimde neden sivilce çıkıp,yüreğimin sıkıştığını anlarsın.İyi olanın tadına doyum olmaz.Sen kendi evinde eşinle tartışıyosun. oğlum bundan boşan boşan diye benim evimde defalarca bağıra bağıra söylenmiş bi kadın,bense ona hiç ses etmedim.Sen böyle bir kaynanyı ister miydin?

yaşamadım hiç ailemde de görmedim bilemem tabi.ama bildiğim bir şey var küçüklüğümden beri.
dedem hep, sana taş atana sen ekmek ver derdi.yani karşımızdaki bize nasıl yaklaşıyorsa her zaman o açıdan
yaklaşmak sadece ateşi körükler.ondan farklı tavır almalıyız ki belki bir gün utanır.kul bilmezse Allah biliyor.

Kızlar önceki konularımı biliyosunuzdur eşimle ve kaynanacımla pek çok sorun yaşadım.anam kadın yüzsüz resmen kovdum gibi yolculadım son gelişinde, pişkin pişkin bu şubatta gene gelecekmiş.Görümcemden duyuyorum ha bana söyleyen yok.ah ah o kocam olacak zat.neden sürekli anasını tutar,neden beni hiç bi şeyde haklı görmez anlamam.ağustosta görüştüler oğulcuğuyla gene özlemiş duramıyo yerinde.ondan nefret ediyorum,tavırlarını gördükçe zaten ite kaka giden evliliği anında bitiresim geliyor.şimdi herşey geçtim kadının gelmesine nasıl mani olurum bi el atın.

anlatımınız beni o kadar rahatsız etti ki sanki düşman kadın. annesi tabii ki özler görmek ister. yapmayın böyle ya

anlatımınız beni o kadar rahatsız etti ki sanki düşman kadın. annesi tabii ki özler görmek ister. yapmayın böyle ya

hiç bir şey durup duruken yaşanmaz.İnsanlar birbirlerinden neden nefret eder.yaşatılanlar yüzünden.yapmayacamda kadın oturmaz adam gibi yerinde be kardeşim.mikser gibi karıştırmadan edemez ahlakende kötü bir kadın .kocamın annesi olması bi şey ifade etmiyor.artık önemsemiyorum uzak olsun iyi olsun benden.gerçekten sağlığıma dokunuyor artık.

Önceki konularınızı bilmiyorum .

Eğer bir insan gerçekten ''kötü'' ise onu hayatınızdan uzaklaştırırsınız ama o kişi eşinizin annesi ise eşinize bu ''kötü'' sıfatını göstermeniz zor olduğu gibi gereksizdir de. Bir evlada annen kötü kalpli bir kadın göremiyorsun demek ve buna evet öyle demesini beklemek fazla ütopik .

O sebeble eğer eşiniz halden anlayan biri ise ona annesi ile elbette istediği sıklıkta görüşebileceğini ama sizin görüşmek istemediğinizi belirtin .

Yok bunu anlayışla karşılacak bir eşiniz yok ise , o zaman evinize geldiğinde mümkün mertebe sınır koyun aranıza. Ahhh be arkadaşım ben sınır koysam da onun çenesi durmuyor derseniz de , siz yine de vakar duruşunuzu koruyun .

Olmuyor deliyorum derseniz , cinnet 5 dakikalık iş , giriverin saç başa , olsun bitsin :52:

Canım ben seni çok iyi anlıyorum ve kesinlikle kınamıyorum..
Bir komşu veya akraba bu kv lerin yaptıklarını yapsa ya saç baş kavga ederiz ya da mahkemelik oluruz..
Oysa çirkin ve seviyesizce şeyleri kv ile yaşadıktan 15 gün sonra hiçbir şey olmamış gibi yüz yüze bakmamız gerekir..
Aksi olursa saygısız,nankör,anlayışsız oluruz..
Allah kimseyi olmayaca ailelere gelin etmesin..yaşayan bilir..
El alemin bayram ziyaretinde 10 dk katlanamadığı insanlarla bir ömür görüşmek zorunda olmanın ne demek olduğunu çeken bilir..

Canim nedersen de gelecek besbelli oyuzden kendini uzmemeye strese sokmamaya bak valla olan sana olur sagligindan olursun napican anasi sonucta bisey solerse yada yaparsa psikolojik sorunlari var (( delidir ne yapsa yeridir)) die dusun ben ole yapiyom hatta kendimi okadar inandirdimki bazen aciyom bilee;)))

Ağustos ile Şubat arasında Altı ay var. Geçinemiyor olmanız Annesiyle eşinizin görüşmesine engel olacağınız anlamına gelmez. Annesi tabiki evladının evine gelecek. Benim kayınvalidem ve kayın pederim her zaman evime gelebilir. Ben eşi isem onlarda annesi ve babası.

Bence böyle bir haksızlık hiç kimseye yakışmaz. Sizde ileride kayınvalide olacaksınız. Yaşlılar bizi anlamasalar ve zaman zaman çekilmez olsalarda koynuna girdiğimiz adamın hatırına sabretmek ve saygıda kusur etmemek bize yakışandır.

Saygılarımla..

Ağustos ile Şubat arasında Altı ay var. Geçinemiyor olmanız Annesiyle eşinizin görüşmesine engel olacağınız anlamına gelmez. Annesi tabiki evladının evine gelecek. Benim kayınvalidem ve kayın pederim her zaman evime gelebilir. Ben eşi isem onlarda annesi ve babası.

Bence böyle bir haksızlık hiç kimseye yakışmaz. Sizde ileride kayınvalide olacaksınız. Yaşlılar bizi anlamasalar ve zaman zaman çekilmez olsalarda koynuna girdiğimiz adamın hatırına sabretmek ve saygıda kusur etmemek bize yakışandır.

Saygılarımla..

koynuna girdiğiniz adam anası gelince çekilmez biri olup sizi gözden çıkarıyorsa elbette paniklersiniz.ben görüşmesine karışmam görüşsün elbette.ama unutmayın biz 6 yıllık evliyiz belini incittide 1 ay anası değil tepesinde ben döndüm.anne nerdeydi dilin ucuyla geçmiş olsun deyip dönüveren kıymetli anneyse, benimkiler dış kapının dış mandalı mı?bende dakka başı çağırayım o zaman.benimkiler 2 sene olmuş evime gelmeyeli huzuru bozulmasın diye.adam gibi otursa inan lafım yok ama adamı doldurup doldurup salıyor üstüme.Ağustosta oğlumu alıp anasına ve komşularına göstermek için götürdü. beni 10 gün konuşturmadılar oğlumla.kardeşimaradı beni oraya getirmeyin diye de öyle görüştürdüler.sizce bi adamın taraf olması gereken kişi eşi mi anası mı olmalı.inanın yaşamayan bilemez herşeye rağmen el üstünde tutulan o.bende bu son sarsıntıyı kaldıracak güçte değilim açıkçası elle tutulur yanı olmayan yuvamın dağılmaması için debeleniyorum.çünkü biliyorum gene ortalık dağılacak.problemli bir evliliğim var.her şey süt liman olsa belki sabretmek doğru olandır ama ne psikolojim ne de vücut sağlığım bu durumu toolere edecek durumda değil.

Önceki konularınızı bilmiyorum .

Eğer bir insan gerçekten ''kötü'' ise onu hayatınızdan uzaklaştırırsınız ama o kişi eşinizin annesi ise eşinize bu ''kötü'' sıfatını göstermeniz zor olduğu gibi gereksizdir de. Bir evlada annen kötü kalpli bir kadın göremiyorsun demek ve buna evet öyle demesini beklemek fazla ütopik .

O sebeble eğer eşiniz halden anlayan biri ise ona annesi ile elbette istediği sıklıkta görüşebileceğini ama sizin görüşmek istemediğinizi belirtin .

Yok bunu anlayışla karşılacak bir eşiniz yok ise , o zaman evinize geldiğinde mümkün mertebe sınır koyun aranıza. Ahhh be arkadaşım ben sınır koysam da onun çenesi durmuyor derseniz de , siz yine de vakar duruşunuzu koruyun .

Olmuyor deliyorum derseniz , cinnet 5 dakikalık iş , giriverin saç başa , olsun bitsin :52:

Bende onu diyorum ne dediyse ses etmedim sustum.ama artık susubilecek kadar iyi değilim.psikolojim öldürmeye bile feci meyilli.bazen elimde bıçakla kan revan içinde uyanıyorum.öldürmüşüm ve yüzümde bir gülümseme.Anlıyor musunz.cinnete yakınım korkum birazda bundan.

kadın da erkek de evli olduğunun aile olduğunun farkında olmalı, ve şunu bilmeli: benim ailem bana kıymetli onun ailesi ona kıymetli,iki tarafta birbirinin ailesi ile can ciğer olmak zorunda değil olunmaz da zaten, ben mesela ısrarla annemi ara babamı ara laflarını anlamıyorum isteyen arar zate ben şimdi eşime ölsem burnumu eğipte annemi ara diyemem annem onamı muhtaç ne münasebet yani, ama iki tarafta bu bilinçte olmalı ve empatiyi elden bırakmamalı, örneği uzağa gitmeden kendimden vericem, annem yarın Allah kısmet ederse yanımıza geliyo bana 15 gün kalmak istediğini söylemişti anne dedim 10 gün yeter çalışan insanlarız rapor alsam seninle kalayım desem en fazla 10 gün kalabilirim dedim ve 10 günde anlaştık çünkü empati yaptım nasıl ki ben kv kp geldiğinde kendi evimde %100 rahat olamıyosam annemde eşimin kaynanası nihayetinde o da uzun süre kalmasını istemicektir ama annemle ilgili sorunu ben çözdüm ne eşimin gönlünü kırdım annemde annem dedim ne de annemin kalbini kırdım, böyle olmalı bence

Çözüm tek eşiniz yıllık izinlerinin tümünü annesiyle ve ailesiyle geçirecek. Sizde isterseniz evde olursunuz, isterseniz kendi ailenizle böyle sorun ortadan kalkar.

Back
X