Geldiğinde çok mu kalıyor..
Eğer iki üç günlüğüne bir haftalığına geliyorsa bunda problem yaratacak bir şey yok bence..
2 ay dan fazla duruyor gelince keşke kısa kalsa da gitse hemen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldiğinde çok mu kalıyor..
Eğer iki üç günlüğüne bir haftalığına geliyorsa bunda problem yaratacak bir şey yok bence..
2 ay dan fazla duruyor gelince keşke kısa kalsa da gitse hemen.
Eh yani hak veriyorum size..
Sonuçta annesinin de biraz düşünceli davranması gerekir.
Sık sık gelsin ama az kalsın..
Her ay gelsin 4 gün kalsın gitsin..
Sizinle yaşıyor gibi bir şey oluyor bu rakam..
yarabbi ne güzel birilerinin beni anlaması ben debelenmesem eylülde gelip haziran da gidecek.Eşim bu durumdan çok mutlu ama ben mutsuzum.
Sen zaten hiç gelmesin demiyorsun.Geldiğinde bu kadar fazla kalmasına kızıyorsun..
Başının üzerinde yerin var. Bu senin annen içinde geçerli onun annesi içinde geçerli..
Ama annesinin '' oğlum 3 4 günlüğüne hadi bilemedin 1 haftalığa size geleceğim , müsaitseniz tabi'' diye sorması gerekir.
Daha sonra eşininde sana bu durumu söylemesi gerekir.Ona göre davet edersiniz..
Bu zamanda gidilecek yere ne zamandan beri haber verilmeden gidiliyor? Veya başkalarına haber veriliyo ama gidilecek yerde durana haber verilmiyor ? Böyle şey mi olur ya..
Sende özlüyorsundur aileni.Oda özlüyordur ama kaç ay kalıyormuş sizde..
Bende olsam bende sinirlenirdim.Evimde bir büyük varken ne kadar aramızdaki ilişki çok yakın olsun rahat edemem.
Rahat giyinemem.
Rahat konuşamam.
Rahat oturup kalkamam.
İnşallah eşiniz azda olsa size hak verir..
bide kızlar çalışıyorum öğretmenim ve birleştirilmiş sınıf okutuyom.1-2 ler bi arada sınıfta 27 öğrencim var balyoz yemiş gibi oluyom eve dönünce.azıcık desteği yok bana.oğluyla akşama dek yatıyolar ben eve gelince karnımız aç edebiyatına başlıyolar.çocuğu kreşe bırak akşam çocuğu al yemek yap canım çıkıyor.bende eşime dedim ki annen bana yardımcı olacaksa gelsin yoksa istemiyorum bana köstek oluyor dedim diye öfkeleniyor iteleyip kakalıyor beni.yani kalış süresi az olsa bi nebze ,misafir deyip geçicem ama 2 ay az uz bi zaman değil hani.
acaba sizin beyninizle eşiminkini değiş tokuş etsek.çalışmayan beyin verilir yerine taze güzel düşünen beyin alınır.işte aklın yolu bir ama anlatamıyorum...
bide kızlar çalışıyorum öğretmenim ve birleştirilmiş sınıf okutuyom.1-2 ler bi arada sınıfta 27 öğrencim var balyoz yemiş gibi oluyom eve dönünce.azıcık desteği yok bana.oğluyla akşama dek yatıyolar ben eve gelince karnımız aç edebiyatına başlıyolar.çocuğu kreşe bırak akşam çocuğu al yemek yap canım çıkıyor.bende eşime dedim ki annen bana yardımcı olacaksa gelsin yoksa istemiyorum bana köstek oluyor dedim diye öfkeleniyor iteleyip kakalıyor beni.yani kalış süresi az olsa bi nebze ,misafir deyip geçicem ama 2 ay az uz bi zaman değil hani.
ona göre kadın dövülür.dinlenmez,önemsenmez.ama sözkonusu kendi kızları olunca asıyorlar kesiyorlar.Sinir harbi var aramızda ben yaşanılanları henüz silememişken tekrar aynı şeyleri yaşamanın korkusunu çekiyorum.tek sorun aile olarak eşimin beni sahiplenip kabul etmemesi.bu durumu da kaynanamım kullanması.planlar hep böyle tek yapılıyor bana danışılmıyor ve ne kaynanam nede eşim bundan pek rahatsız değil.işin kocamda bittiğinin farkındayım ama anlatamıyorum her kendimi ifade etmeye çalıştığımda tehditler havada uçuyor.beni eziyor anasını her daim yüceltiyor.anne sende şurda hatalısın demiyor.bende yapılanları unutamıyorum ,silemiyorum.psikolojik yardım alıyorum ama zaman gerek.o zamanı bile tanımıyor bana.