Gelmeyeceğini haber vermeyen misafir

Mira_88

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
1.384
1.243
333
36
Merhaba

Benim gibi hamile ve bir çocuklu bir arkadaşla cuma günü msjlaştık.

Cumartesi bana gelecekti ve akşam geleceği saati söyleyecekti. Gece oldu haber yok,yorgunluktan yazamadı herhalde dedim.
Sabah tık yok.
Öğlen 12-1 iyice sıkıldım cünkü yazmadi bende inat ettim heveslisi gibi yazmadım. Sonra aralıklarla whatsappine baktigimda girdigni gördüm.
Doğurmadıysa yada başina bela gelmediyse bunun nasil bir açıklaması olabilir diye düşündüm.

Sonuçta bir eve davetliysem bunu kolay kolay unutmam mümkün değil bide ev sahibi hazirlik yapacak sonuçta.

Bugün öğleden sonra yazmis"kiz sana yazmayi unuttum dün annemler trden geldiler tüm gün ordaydık" annesigilin gelecegi tabii önceden belli last ticketle gelmedi.
Buz gibi soğudum gerçektan takma salla gitsin diyorumda saçmalik degilmi bu? Siz olsaniz napardiniz?

Evet ayip etmis ama annesi babasi arabayla gelip yada haber vermeden gelmis olabilirler.
Baska davranislarinda problem yoksa dalginliktir.

Doğurduktan ve lohusalığı da geçtikten sonra ağzına kum küreğiyle çakardım.
Ciddiyim.
xD
Ikimizin dogumuna bir ay var yani anlamiyorum bacim gidecegin evi nasi unutuyorsun.
ablasida bunun gibi..cocuk hasta sen gelme seninkine bulasir ben sana haber ederim dedi aradan 4 ay gecti. Acaba 3 cocugum olunca bende bana gelecek olupta benim iptal ettigim insanlari unutacakmiyim yoksa insanlarmi umursamaz.

Evet ayip etmis ama annesi babasi arabayla gelip yada haber vermeden gelmis olabilirler.
Baska davranislarinda problem yoksa dalginliktir.

Yok ya ucakla gezmeye gidip geldiler aileyi taniyorum bende. Hadi gelemedin kisa yaz arkadasim beni bekleme engelim cikti.
Seni bekledim ama dicem belki egosunu okşayacam. Aaa yoksa bende unuttum mu diyim bilemedim

ya nerde nasıl davranması gerektıgını bılmeyen ınsanlar mısafırlıge gıtmesın
bu mısafırlı ıkıncı konu gıden ve gıdecek mısafırler kusurlu demekkı mısafırlerde sıkıntı var :KK70:

sorumsuzluk ve saygısızlık cok sinir bozucu ne olursa olsun haber vermelıydı

habersizmi gelmişler acaba

Yok ben aikeyi taniyorum tatile gidip gelmişler istanbuldan gelseler last ticket olayi olabilir ama bunlarin geldikleri sehirden cok yolcu geldiginden mecbur tarihler belli olmali.
Hani habersiz gelsede bana diyebilir " canim sana gelecektim hazirligimi yaptim ama annemleri havaalanindan almaliyim sana gelmem filan gec olur" hanfendi oraya oturmaya gitmis

Bundan sonra gorusmeyin ,tutarsiz iste

Yok ben aikeyi taniyorum tatile gidip gelmişler istanbuldan gelseler last ticket olayi olabilir ama bunlarin geldikleri sehirden cok yolcu geldiginden mecbur tarihler belli olmali.
Hani habersiz gelsede bana diyebilir " canim sana gelecektim hazirligimi yaptim ama annemleri havaalanindan almaliyim sana gelmem filan gec olur" hanfendi oraya oturmaya gitmis
o zaman kırıldığını söylicektin. ne yazdın mesajına

Bir mesaj atıp x annemler geldi aniden, gelemiyorum demek kaç saniyesini alır insanın? Arkadaşınız hatalı.

o zaman kırıldığını söylicektin. ne yazdın mesajına

Henüz birşey yazmadım buraya bi danisayim dedim :) bana kalsa ertesi gün
"Insan evine gidecegi insana yazmayi nasi unutuyor cok ilginc:)dogurdunda ondan yazamadin diye düşündüm, ona gore bende baska bir plan yapardim" diye yazarim

Çok can sıkıcı. Aynısını aynı kişiler 2 defa yaptı. Temizlik yaptık alışveriş yaptık gelemiyoruz bilmem kim bize gelecekmiş. Ee ben ne oluyorum söylesene karşındakine, biz bugün misafirliğe gidecektik kız hazırlık yapmıştır diye. Yine bir kez daha haber verdiler onda sadece temizliğimi yaptım. Hazırlık yapmadım boş çay vercem dedim. Akşam oldu demezler mi biz gelmiyoruz. Neyse sonra geldiler ama nefret ediyorum böyle insanlardan

Back
X