Gelmeyecek olan böyle beklenmezdi... Hoşgelirse aybalam :)

bal_hatun

Meleğimi Sen Koru Rabbim <3
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
1.733
429
173
Küçükken "ne olacaksın" diye soranlara "Anne" demişim ! 25 yıldır ben aslında hep seni beklemişim... Çok dua ettim öyle çok istedim ki seni... Kelimeler boğazıma takılıp kalırdı ve ben hep "gelmeyecek olan böyle beklenmezdi" derdim... Geliyorsun kuzum.. Geliyorsun meleğim... İnşallah bu sulu göz annanla melek babanı sevinçten havalara uçurarak geliyorsun !!! Sana yarattığın varlıklar adedince hamd olsun Rabbim ! Ve Gariplerim Ağası İmam Rıza (a.s) ile musibetler kaşısında dimdik duran Hanım Zeynep (s.a) Size tevessülle edilen dua geri çevrilmezmiş anladım ! Ey Peygamber ciğerpareleri kuzum önce Allah'a ardından sizlere ve Ceddinize (s.a.a) emanet !!! Siz ki el-emin olanın evlatlarısınız... Bekliyorum seni kuzum hayırla gel :)

Hamileyimmmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!!

Çook çoook sevindim, sağlıkla gelsin minik kuzun ailenize :nazar:
2 kayıp yaşadım ve şimdi tekrar hamileyim, beklemek ne demek iyi bilirim, isteyen herkes sağlıkla kavuşşun inşallah meleklerine :nazar:

Çook çoook sevindim, sağlıkla gelsin minik kuzun ailenize :nazar:
2 kayıp yaşadım ve şimdi tekrar hamileyim, beklemek ne demek iyi bilirim, isteyen herkes sağlıkla kavuşşun inşallah meleklerine :nazar:

Maşallah Rabbim hayırla kucağımıza nasip etsin hepimize :)

sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah...
tebrik ederim, maşallah size
darısı isteyen arkadaşlarımızın başına

Küçükken "ne olacaksın" diye soranlara "Anne" demişim ! 25 yıldır ben aslında hep seni beklemişim... Çok dua ettim öyle çok istedim ki seni... Kelimeler boğazıma takılıp kalırdı ve ben hep "gelmeyecek olan böyle beklenmezdi" derdim... Geliyorsun kuzum.. Geliyorsun meleğim... İnşallah bu sulu göz annanla melek babanı sevinçten havalara uçurarak geliyorsun !!! Sana yarattığın varlıklar adedince hamd olsun Rabbim ! Ve Gariplerim Ağası İmam Rıza (a.s) ile musibetler kaşısında dimdik duran Hanım Zeynep (s.a) Size tevessülle edilen dua geri çevrilmezmiş anladım ! Ey Peygamber ciğerpareleri kuzum önce Allah'a ardından sizlere ve Ceddinize (s.a.a) emanet !!! Siz ki el-emin olanın evlatlarısınız... Bekliyorum seni kuzum hayırla gel :)

yazıya döktüğünüz hisler beni öyle etkiledi ki ....Allah hayırlı uğurlu etsin.aramıza hoşgeldin.

Ya ne güzel yazmışsınız bende çok istiyorum olmuyor Allah ım bana da nasip etsin bu güzel duyguyu

teyze oluyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum:)))

ilk defa teyze olacağım da müthiş heyecan yaptım:)))

Hayırlı olsun canım :) Çooook sevindim senin adına. Başlığını tesadüfen gördüm. İyi ki görmüşüm yoksa haberim olmayacaktı. Allah sağlıkla, huzurla yavrunu kucağına lamyı nasip eder inşallah:KK68:

Hamile bayanlar tecrubelerinize ihtiyacım var ozellikle ilk haftalardaki belirtiler icin.
Merhaba arkadaşlar bana yardimci olursaniz cok sevinirim.
Benim sat 24 aralikti. Adetim biter bitmez düzenli iliskiye basladik. Ve adetime 10 -12 gün var. Dun gece sabaha kadar kasik ağrısından uyuyamadim cok gazim vardi. Bacaklarim yaniyordu. Adet sancisina benziyordu ama tam olarak öyle değil farkli bir krampti. Hala da cok az da olsa batmalar var ve bel ağrısı oluyor cok az. Sizce rahmingenislemesi mi bu ya dayerlesmeagrisi.Bu belirtiler hamilelikbelirtileri mi?

Canim benimm yaa mesajin nasil guzel oyle ..Okurken gozlerim dolduu agladim valla.. Allahim sana ve tüm hamilelere saglikla bebegimizi kucagimiza almayi nasip etsinn.. Aminn

Canim benimm yaa mesajin nasil guzel oyle ..Okurken gozlerim dolduu agladim valla.. Allahim sana ve tüm hamilelere saglikla bebegimizi kucagimiza almayi nasip etsinn.. Aminn

Bugün uçtu meleğim... bıraktı annesini

Back
X