Çook çoook sevindim, sağlıkla gelsin minik kuzun ailenize
2 kayıp yaşadım ve şimdi tekrar hamileyim, beklemek ne demek iyi bilirim, isteyen herkes sağlıkla kavuşşun inşallah meleklerine
amin Allah razı olsun :)sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah...
tebrik ederim, maşallah size
darısı isteyen arkadaşlarımızın başına
yazıya döktüğünüz hisler beni öyle etkiledi ki ....Allah hayırlı uğurlu etsin.aramıza hoşgeldin.Küçükken "ne olacaksın" diye soranlara "Anne" demişim ! 25 yıldır ben aslında hep seni beklemişim... Çok dua ettim öyle çok istedim ki seni... Kelimeler boğazıma takılıp kalırdı ve ben hep "gelmeyecek olan böyle beklenmezdi" derdim... Geliyorsun kuzum.. Geliyorsun meleğim... İnşallah bu sulu göz annanla melek babanı sevinçten havalara uçurarak geliyorsun !!! Sana yarattığın varlıklar adedince hamd olsun Rabbim ! Ve Gariplerim Ağası İmam Rıza (a.s) ile musibetler kaşısında dimdik duran Hanım Zeynep (s.a) Size tevessülle edilen dua geri çevrilmezmiş anladım ! Ey Peygamber ciğerpareleri kuzum önce Allah'a ardından sizlere ve Ceddinize (s.a.a) emanet !!! Siz ki el-emin olanın evlatlarısınız... Bekliyorum seni kuzum hayırla gel :)
Hamileyimmmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!!
Dua et arkadasim duadan ote yol yok :)Ya ne güzel yazmışsınız bende çok istiyorum olmuyor Allah ım bana da nasip etsin bu güzel duyguyu
Canim benimm yaa mesajin nasil guzel oyle ..Okurken gozlerim dolduu agladim valla.. Allahim sana ve tüm hamilelere saglikla bebegimizi kucagimiza almayi nasip etsinn.. AminnKüçükken "ne olacaksın" diye soranlara "Anne" demişim ! 25 yıldır ben aslında hep seni beklemişim... Çok dua ettim öyle çok istedim ki seni... Kelimeler boğazıma takılıp kalırdı ve ben hep "gelmeyecek olan böyle beklenmezdi" derdim... Geliyorsun kuzum.. Geliyorsun meleğim... İnşallah bu sulu göz annanla melek babanı sevinçten havalara uçurarak geliyorsun !!! Sana yarattığın varlıklar adedince hamd olsun Rabbim ! Ve Gariplerim Ağası İmam Rıza (a.s) ile musibetler kaşısında dimdik duran Hanım Zeynep (s.a) Size tevessülle edilen dua geri çevrilmezmiş anladım ! Ey Peygamber ciğerpareleri kuzum önce Allah'a ardından sizlere ve Ceddinize (s.a.a) emanet !!! Siz ki el-emin olanın evlatlarısınız... Bekliyorum seni kuzum hayırla gel :)
Hamileyimmmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!!
Canim benimm yaa mesajin nasil guzel oyle ..Okurken gozlerim dolduu agladim valla.. Allahim sana ve tüm hamilelere saglikla bebegimizi kucagimiza almayi nasip etsinn.. Aminn
Ay canimm benimmm.. Seni cok iyi anliyorum.. Benimde ilk bebegim melek olmustu.. Allahim sabirlar versin..Çok üzgünümBugün uçtu meleğim... bıraktı annesini
Bırakmadı ki... Cennette senin ve doğacak olan kardeşlerinin yanında olacak...Bugün uçtu meleğim... bıraktı annesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?