Gelmeyen adet ve negatif test

ismihazan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
1.082
2.788
133
Kızlar merhaba. 31.ekim de yumurtlamam oldu. Tüm günleri değerlendirdim bu ay çok ümitliydim fakat yumurtlamadan sonraki 11.inci günden beri test yapıyorum negatif. Bugün yum.dan sonraki 14üncü günüm fakat adet olmadım. Adet olmuşum gibi karın kasık ağrım var bel sırt ağrım var ama test yaptım yine negatif. Sizce gebe olma ihtimalim kaç, böyle bir durum yaşayıp adet geçtikten sonra gebe olduğunu öğrenen var mı ?

İki gün daha bekleyin bence. O zamana kadar adet olmazsanız bir daha test yaparsınız
Yum.dan sonraki 14.üncü gün adet olunması gerekiyor diye biliyorum o yüzden heyecan yaptım aslında 15.16ıncı gün de adet olabilirim o zaman doğru mu

Yum.dan sonraki 14.üncü gün adet olunması gerekiyor diye biliyorum o yüzden heyecan yaptım aslında 15.16ıncı gün de adet olabilirim o zaman doğru mu
Evet yüksek ihtimalle olursunuz. Ama hamile de olabilirsiniz adet olana kadar ihtimal var. Moralinizi yüksek tutun. Hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…