Gelmeyi bebişler mi istediler; siz mi çağırdınız?

bebişler mi istedi gelmeyi sizmi çağırdınız?

• Ankete Katılan
    251

papatyass

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
220
5
118
İstanbul
kızlar bebişler nasıl geliyo? siz mi çağırdınız, yoksa leylek geçerken yanlışlıkla bacadan mı düşürdü?
valla ben tam çağıracaktımki kapıdaymış bizimki.sizinkiler nasıl geldi hadi anlatın.

of of ne bekleyişti tam bi sene uğraştım oğlum çok bekletti şükür sonunda benimle

tedavi bile gördüm ama olmadı tam artık vazgeçtim dediğim ayda minik mucizem anne ben burdayım dedi şükürler olsun rabbime inşallah kucağıma almayı da nasip eder sağlıkla huzurlaaa

inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla huzurla gelecekler. allah kimseye aratmasın isteyene istediği kadar versin bu mucizelerden.

Bebişim benim ... çok istedim seni... Anneni bekletmeden geldin... Sana çok teşekkür ederim meleğim benim. Sağlıkla Gel ...:icecream:

Sadece 3 ay bekledik. Ama tahmin edersiniz ki 3 yıl gibi geliyor... Allah herkeze nasip etsin....

bizimki daha garip oldu, hem istedim hem istemedim deneyelim dedim ve bebegim hazirmis saten geliverdi :)

ilkini biz cagirdik cabucak geldi
ikincisinide hadi gel dedik nazlandi biraz 2-3 ay bekledik sonra geldi
allahim herkeze nasip etsin bu duyguyu :Saruboceq:

bizimki korunurken geldi ama keşke daha önce isteseymişim şimdiden böyle seviliyo doğunca bilemiyorummm ama demekki kızımızda bizi çok istemiş ne yapıp ne edip geldi...

bizim de kızımız üzmedi bizi. 2 ayda geldi yavru kuşum. Biz istedik, Yüce Rabbim nasip etti. Allah isteyen herkese versin.

ikisinide biz istedik ilkini üç ay bekledik nazlı bi kızım oldu .ikinci ilk ayda geldi oda kızdan nazlı çıktı oğluşum 4 aydır her kontorlde bi süprz haberle geliyo .

bizmkide 5 ya bekletti bizi bir buçuk yıl biz istemedik daha sonrada 5 ay o bizi bekletti sizmisiniz beni istemeyen diye :)

canım oğluşum annesine süpriz yaptı da geldi korunurken hamile kaldığımı öğrendim iiki de gelmiş yavrum allahım ona sağlıklı uzun ömür versin banada versinki bende oğluşumun tadını cıkarıyım

ben cok istedim cok şükür rabim banada nasip etti hic bekletmeden geldi canım oglum allah bütün istiyenlere nasip etsin

biz 1.5 yil bekledik...:1hug:
baktik gelecegi yok tup bebek yaptirmak icin kaltik onca yoldan trye geldik...kaydirigubbakcemile4
meger bebisimde bizle trye gelmis..:jeyyar::jeyyar:
2 haftalik hamileymisim zaten..:CüvCüv:
tup bebegede gerek kalmadi yavrumuzla geri donduk:içelim::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile

ilkini bir buçuk sene bekledim oğluşum daha 9aylıkken diğer oğluş bende geliorum dedi.bizde anlamadık ama oldu işte 2 hafta sonra doğumum var inşallah...

biz 1.5 yil bekledik...:1hug:
baktik gelecegi yok tup bebek yaptirmak icin kaltik onca yoldan trye geldik...kaydirigubbakcemile4
meger bebisimde bizle trye gelmis..:jeyyar::jeyyar:
2 haftalik hamileymisim zaten..:CüvCüv:
tup bebegede gerek kalmadi yavrumuzla geri donduk:içelim::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3 ay sürpriz diye buna denir çok hoş yaa delikafadulden

bence her iki cevapta bebeğin isteyerek gelmesi . aylarca çalışıp bebek sahibi olamayanlar ve korunarak hamile kalanlar. ikisinde de bebek gelmek istemiş ya da istememişşş. kaderde o zaman varmış. bebişin canı o zaman sıkılmış artık bi görüneim demiş. her iki yollada hoşgelmişlerrr

bende çok istedim hatta evlendiğim günden itibaren bebek hayali kurdum eşim dedi 1 yıl yapmayalım ama bebişimiz anca 4 ay dayandı :))))))) iyikidee geldi çok ama çok mutluyum tosunum paşam seni bekliyorummm..:CüvCüv:

Back
X