Gelsin artık

Kızlar :KK74::cool::KK25::KK24: iki sene bebeğimiz olmadı eşim varikosel den ameliyat oldu bir sene sonra hamile kaldım kızım kucağımda Allah'ıma şükür, aşılama yapılacak ay doğal yolla hamile kaldım soğan kürü ile tavsiye ederim :KK30:

Butun yazdiklarinizi okudum kizlar benimle ayni durumlari yasayanlarla paylasmak daha iyi geliyo bana zaten kimseyle bu konuyu konusamiyorum konussan bekle olcak stres yapma vs. Ztn bana stres yaparsan olmz dediklerinde ben dahada stres yapiyorm. Sonrda diyorum hep stres yaptigim icin hic mi olmuycak. Insan bu kadar istedigi seyi nasil kafasindan cikarabilirki yumurtlama zamani geliyo dusunuyosun adet zamani yaklasiyo dusunuyosun sonra hastalanyosun bu sefer yeni ay yeni umut diyosun vs. Bizde evleneli bu haziranda 3 sene olcak. Gecen 16 ay oldu korunmayi brakali ikimizdede problem yok cok sukur. Ilk klomenle catlatma ignesi kullandim olmadi sonra igneyle denedik o da olmadi. Aralikta ilk asilamam yapildi o da tutmadi tabi ben yine husran. 1 ay ara verdik bu ay tekrar basladik bu hafta 2. Asilamam olcak allahin izniyle. Gecen haftada yasli bi teyze belime bardak vurdu kasigimi cekti falan. Cok kisi ona gidip hamile kalmis hatta teyzede 3 sene cocugu olmamis sonra halasi beline bardak vurmus hamile kalmis o da halasindan ogrenmis simdi baskalarina yapyms o yastan beri. Kismet bakalim elbet rabbim vercek onu ama bu da vesile olabilir. Hakkimizda hayirlisi rabbim isteyen herkese versin tez zamanda bakalim bu ay umitliyim insllah hamile kalirim tabi hayirlisi demeyi unutmayalim hicbir zaman allah yardimcimiz olsun kizlar:KK66:
Canım durumu bildir bize inş sana da nasip olsun sorun olmayıp neden olmaz sorun olması daha iyi bi ilaç bi tedavi sonrası sonuç ama sebepsiz çok daha kötü Allah yardımcımız olsun hepimizin :(

Kızlar :KK74::cool::KK25::KK24: iki sene bebeğimiz olmadı eşim varikosel den ameliyat oldu bir sene sonra hamile kaldım kızım kucağımda Allah'ıma şükür, aşılama yapılacak ay doğal yolla hamile kaldım soğan kürü ile tavsiye ederim :KK30:
Ya ne güzel canım inş bizde o duyguyu yaşarız artık inş :dua:

Canım durumu bildir bize inş sana da nasip olsun sorun olmayıp neden olmaz sorun olması daha iyi bi ilaç bi tedavi sonrası sonuç ama sebepsiz çok daha kötü Allah yardımcımız olsun hepimizin :KK43:
amin canim cok sagol bugun dr.a gittm 4 yumurtam var 3 u 20mm dn buyuktu dgeri 17 bcuk flan gayet guzel dedi dr.um carsamba gunu asilycz dedi bakalm hayirlsni versn rabbim artik illa bu ay olsun demiycem onemli olan hayirlisi olmuyosa vardir bi hayir

Back
X