GELSIN BEBIŞLER DOLSUN GÖBÜŞLER:)

Yusufumfatmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2020
347
574
103
46
Slm kizlar ben 7 senedir bebis hasreti cekiyorum.iki defa hamile kaldim ama malesef ikiside düsükle sonuclandi.Allah büyüktür deyip.bu heyecanli stresli yolda yasadiklarimizi paylasmak icin yorumlarinizi bekliyorum.Allah kimsenin kucagini bos birakmasin.AMINN

Amin , bende 5.5 yildir bekliyorum iki kere dusuk yaptim evliligin ilk aylariydi ,daha da gebe kalamadim ,artik hayal oldu hem gebeleik hemde annelik

Amin , bende 5.5 yildir bekliyorum iki kere dusuk yaptim evliligin ilk aylariydi ,daha da gebe kalamadim ,artik hayal oldu hem gebeleik hemde annelik
Öyle deme canim bak hamile kalabiliyoruz elbette hayirlisiyla bizimde kucagimizda bebislerimiz olacak.ama sabir sabirr sen hic tedavi gördünmü?

Evet tedavi goruyorum ,simdiye kadar coktan olmaliydi diyor doktorlar artk sasirdim gercekten hayirliisi insallah

Evet tedavi goruyorum ,simdiye kadar coktan olmaliydi diyor doktorlar artk sasirdim gercekten hayirliisi insallah
Bende tüm tahlileri yapmama rahmen hic bir sey bulamiyorlar düsükten sonra ücüncü regl olmak üzereyim regl günleri yaklastikca herkesten kaciyorum kimseyi görmek istemiyorum bu pisikoloji cok yoruyor beni

Amin canim Allah im kimsenin kucagini bos birakmasin ❤
Amin inanın size akıl vermek bana düşmez ama ben 1 seneden fazla olmayınca artık test yapmaktan hamile insanlardan nefret eder hale gelmiştim tam aman ya dediğimde bir baktım hamileyim dilerim artık sizinde imtihanınız biter ve evlat sahibi olursunuz

Tesekürler canim bende de aynen öyle oldu aklimdan cikardigim ay hamile kalmistim.5 aylikken melegimin cinsiyetini ögrendim ve ertesi gün lavoboya gitmek icin üc adim atmamla suyum geldi ve dünyam basima yikildi.Hayirlisi gülüm ya Allah büyüktür.

Bende tüm tahlileri yapmama rahmen hic bir sey bulamiyorlar düsükten sonra ücüncü regl olmak üzereyim regl günleri yaklastikca herkesten kaciyorum kimseyi görmek istemiyorum bu pisikoloji cok yoruyor beni
Beni eşimin ablaları adet günümden bir gün önce ararlardı adet olacağımı hissettiğimde dünyam başıma yıkılırdı aslında düzenli adet olmak bir nimet ama gel gelelim bu süreçte insan her ay aynı tarihlerde yıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…