GELSİN TAHMİNLER.. 💖 Haydi teyseleriii bebeğime bakıın

sizce

• KIZ

OY: 1 50,0%
  • ERKEK

OY: 1 50,0%

• Ankete Katılan
    2
Keseye bakarak söyledim canım yuvarlak olduğu için kız dedim ☺️
Benimkine cogu kisi erkek diyor ya
Benimki de yuvarlak degil mi 🙄
20250602_104004.webp

Yok benim ikinci olacak
Saglikle gelsinler🙏
Valla benim kesede sizinkinin benzeri
Kimi kiz diyor kimi erkek benimde kafam karisti☺️
Benim 3. gebeliğim ama 2. çcocuğum olacak... ikisi erkek bunda herkes kız diyor bende kız hissediyorum. sizin ilk çocuğunuzun cinsiyeti ne

Benim 3. gebeliğim ama 2. çcocuğum olacak... ikisi erkek bunda herkes kız diyor bende kız hissediyorum. sizin ilk çocuğunuzun cinsiyeti ne
Benimde 1 oglum var
Ona hamile oldugumu bilmiyorken ruyamda gormustum erkek bebek
Simdi de ruyamda sekerleme lokum goruyorum:)
Gonul kiz istiyor tabi ama onemli olan saglikli olmasi oncelikle

Benimde 1 oglum var
Ona hamile oldugumu bilmiyorken ruyamda gormustum erkek bebek
Simdi de ruyamda sekerleme lokum goruyorum:)
Gonul kiz istiyor tabi ama onemli olan saglikli olmasi oncelikle
sağlıkla gelsinler de :)) Gönlümüzdeki olsun inşAllah bu yıl kız yılıymış çevremde hamile olanlar hep kızç. Umarım bizimde kızımız olur. sizin az kalmış öğrenmenize benim geç döllenme 8 haftalık ama normalde 9 10 civari olmamız lazımdı.. Fetal dna düşşünüyoruz sanırım ay sonu öğreniriz sizin kontrolonüz ne zaman ? bir de hangi ildesiniz

sağlıkla gelsinler de :)) Gönlümüzdeki olsun inşAllah bu yıl kız yılıymış çevremde hamile olanlar hep kızç. Umarım bizimde kızımız olur. sizin az kalmış öğrenmenize benim geç döllenme 8 haftalık ama normalde 9 10 civari olmamız lazımdı.. Fetal dna düşşünüyoruz sanırım ay sonu öğreniriz sizin kontrolonüz ne zaman ? bir de hangi ildesiniz
Benimde 9 haftalik olmasi gerekiyordu doktor 10haftalik dedi gecen hafta
Bu hafta 11 hafta olmus oluyoruz
Yarin kontrolum var cinsiyeti goruruz belki dedi cok sasirdim bu kadar erken goruluyor mu diye:)
Gerci bu doktorum oglumda yuzde 70 kiz diyip q ay sonra erkek demisti cok da sey yapmiyorum o yuzden😁
Nub falan biraz bilgi sahibi oldum olmadi kendim incelerim oglumda bilmiyordum hic
Hatta gecenlerde oglumun ultrasonuna baktim erkek oldugunu net anladim ordan
12 haftalikti
Yarin icin meraklaniyorum o yuzden
Izmirdeyim ben

Benimde 9 haftalik olmasi gerekiyordu doktor 10haftalik dedi gecen hafta
Bu hafta 11 hafta olmus oluyoruz
Yarin kontrolum var cinsiyeti goruruz belki dedi cok sasirdim bu kadar erken goruluyor mu diye:)
Gerci bu doktorum oglumda yuzde 70 kiz diyip q ay sonra erkek demisti cok da sey yapmiyorum o yuzden😁
Nub falan biraz bilgi sahibi oldum olmadi kendim incelerim oglumda bilmiyordum hic
Hatta gecenlerde oglumun ultrasonuna baktim erkek oldugunu net anladim ordan
12 haftalikti
Yarin icin meraklaniyorum o yuzden
Izmirdeyim ben

Back
X