Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen PGT nin fiyatını sordunmu, ben genetik terstim yapılmıştı. Şimdi aynı testi eşimden de istendi Volkan Hocabende aynı fikirdeyim volkan hocaya guveniyorum o konuda
sarp hocada cok ilgili gercekten ne sorsam cevap veriyor
Sonucun ne oldu. Genartı tavsiye etmiyormusunbende genlabın kine guvenemiyorum pgt de ilk gun 1 embryo saglam dedi ertesi gun durun bir embryo daha buldum dedi hepsinin aynı anda teste girmesi gerekliydi benden embryo basına para aldı ama demekki 9 embryodan bir kısmına ilk gun baktı 2 tane bulamadı ıkinci gun dıger yarısına baktı
ve benim transfer tarıhım gecikti bu ilk denememde basıma geldi
yanı kıme guvenecegımız allaha kaldı
Genlab nerde söyleyebilirmisinyoo genartı tavsıye edıyorum
onceki genlab da yapıldı kafamda bir suru soru isaretş bıraktılar
ama genarta volkan hoca kendi gitti basında durdu ekibinin sonucu aldı ve bize bildirdi
genlab bastan savıyor 1 embriyo varmıs yok 2 tane varmıs pardon falan dıyorlar
Genart ta tedavi olanların görüşlerinize ihtiyacım var
Canım inşallah güzel habetlerini alırız. Dualarımız seninle. Benimde 6.denemem olacak SSK hakkım yok hepsi özel olacak. PGT YAPILACAK. Genetiğimde sorun var. Ama eşimden de genetşk test istedi Volkan hocaha birde arkadaşlar ben ssk son hakkımı kullandım 400+400 pgt için 1000 dolar yani 2.500 ytl ödedik ama maya tüp bebeklede görüştük orası embriyo başına 250 dolar istedi yani düşünün 8 embriyoya kaç lira ödeyecektik hesabi size kalmışşşşşşş
Canım inşallah güzel habetlerini alırız. Dualarımız seninle. Benimde 6.denemem olacak SSK hakkım yok hepsi özel olacak. PGT YAPILACAK. Genetiğimde sorun var. Ama eşimden de genetşk test istedi Volkan hoca
Bende de kanda pıhtılaşma var. Ama bir de eşime bakmak istediler. Ona göre PGT yapılacak. Ama benim hocam Sarp beyrabbim isteyen herkezin elini boş bırakmasın rabbimin haznesinde bebek çok isteyen herkeze annelik duygusunu yaşatsın canım benimde eşimde ve bende kan pıhtılaşması çıktı birde hocam embriyoların kromozomlarına bakcağını söyledi ve 8 taneden 2 sinin sağlam çıktığı söylendi aysun hocaya göre senden çok umutluyum dedi ama takdir ilahi
Canım İnşallah hamile kalırsın. Size Genart ne kadar fiyat çıkarttı. PGT yapılacakmıkızlar bende genartta tedaviye başladım. yani tedavimin ortasındayım diyebilirm. Bu 2. tüp bebek denemem, ondan öncede 3 aşılama vardı. ilk tüp bbekten sonra kendi kendim hamile kaldım ama 14. hafta da bebekte sorun olduğu için hamileliğimi son verildi. bunun üzerinden tam 1 yıl geçti şimdi yeniden tüp bebekl tedavisine başladım. perşembe günü yumurtalarım kontrol edilecek tahminlerime göre bu haftasonu yumurta toplama bayramda da transfer gerçekleşir. Allah hepimizin emeklerini hayırlısı ve sağlıklı olarak boşa çıkarmaz inşallah...
Canım İnşallah hamile kalırsın. Size Genart ne kadar fiyat çıkarttı. PGT yapılacakmı
merhaba bütün gün giremedim. İşyerinde internette sorun vardıinşallah cnm hepimizin emeklerini yüce rabbim görür gönlümüze göre verir... Gen artta 400 + 400 YTL fiyat çıkardılar. gaziye gittim rapor çıkarmaya 290 ytl döner sermayeye ödeniyor (öğretim görevlisi farkı olarak), ilaçların %farkları da yaklaşık 500 ytl tutuyor.
bende PGT yok.. Hayırlısı bakalım bugün kontrole gideceğim yumurta dururmuma bakılacak
hihoyyyt