Genç kadın...Hangisi doğru cevap, nasıl bir genç kadın

caybardagi07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
1
0
36
Antalya
Genç bir kadın ve 1 seneyi aşkın bir ilşki...Mutlu günler, sevişmeler, şiddeti artan anlaşmazlıklar ve aldatma ! Aldatan genç kadın ve bunun ortaya çıkmasıya rezil olan ve sevgilisinden bir tokat yiyip terkedilen ve terk eden bir kadın..., yani ayrılık..Sessiz sedasız geçen 6 aylık bi ayrılık. Görmeden, duymadan, haber almadan.. Ve o genç kadın şmdilerde telfona sarılıp 10 hanel numarayı çeviriyor, numarasını gizleyerek... Hiç konuşmuor, dinliyor sadece, sapıkta değil ama susuyor sadece sesini duyuyor iştee... Sonra mı.. Aradan 1 ay geçmeden, bir şarkı duyuyor, lafı geçiyor, aklına geliyor ve yine 10 hanel numarayı çeviriyor genç kadın, numarasını gizleyerek...Sesini duyuyor ve kapatıyor telefonu....

Ne yapmalı bu genç kadın, yaşlanmayımı beklemeli, onumu beklemeli, kendimi gitmeli....Seviyormu bu kadın, yoksa günahmı çıkarıyor, daha iyisini mi bulamadı yoksa yoksa... Unutamıyor mu

sevıyora neden aldattı ?arıyorsa daha iyisini bulamadı o genc kadın..onu beklememeli önüne bakmalı bence.. bu aşkın suyu çıkmış

Yanlış adımlar atıp hatalı davranmış bir genç kadın, unutamamış içi cız eden bir kadın ama araya cinsiyet fark etmeksizin ihanet girince sevgi yara alıyor ve elbet daha acı ayrılıklarla sarsılıyor insan.
Bu genç kadının yapması gereken saplantılarından kurtulup daha iyisini bulamasada iyi birini bulup hayatına ihanetsiz devam etmeli

genç kadın o adama daha fazla haksızlık etmemeli...
artık yoluna gitmeli.
bazı adımların bedeli büyük olur.
artık vazgeçsin...
aldatma her şeyi öldürür.
asla eskisi gibi olmaz, olamaz!
her parçası kırılmıştır o kalbin, yapışmaz artık...

aynı durumdayız.. aldatmadım ama dost kurbanı oldum aldattım sanıyor.. 2 hafta oldu perişan oldum tekme tokat dayak attı ve gitti. herşeyimi aldı gitti. ne yapıcam ben allahım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…