Genç kız, annesini döven babasını öldürdü

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
16 yaşındaki kız annesini döven babasını öldürdü
05 Aralık 2015 Cumartesi, 0015Güncelleme: 0152
Gaziantep'te, 16 yaşındaki Y.D. adlı genç kız, iddiaya göre annesini döven babasını pompalı tüfekle vurarak öldürdü

• Paylaş
Yusuf KILIÇ / GAZİANTEP

Alınan bilgiye göre, Yukarıbayır Mahallesi Mehmet Güzel Sokak'taki bir evde, karısı ve iki çocuğuna şiddet uyguladığı ileri sürülen Mustafa D. (41), akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle karısı ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mustafa D., hem karısına hem de olay anında evde bulunan kızı Y.D.'ye yine şiddet uygulamaya başladı. İddiaya göre, olay anında evde bulunan ve annesinin darp edildiğini gören Y.D. evdeki av tüfeğini alarak babası Mustafa D.'e ateş etti.

Mustafa D., vücuduna isabet eden saçmalarla yaralanarak yere düştü. Silah sesini ve evden gelen çığlıkları duyan komşuların ihbarıyla olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Mustafa D.'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Babasının ölümünün ardından Y.D., Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
http://www.haberturk.com/gundem/haber/1162634-16-yasindaki-kiz-annesini-doven-babasini-oldurdu

kızınıda sürekli dövüyormuş haberlerde dediğine göre, kız o anlık dayaktan kurtulmak için yapmışta olabilir, belkide öldürme niyeti yoktu

Artık genç kızlarımızda internette haber okuyor neyin doğru neyin yanlış olduğunu bildikleri için müdahale ediyorlar ,

artık bu adamların bir sonu gelsin ya.. nesil değişsin artık... nedir bu çocukların çektiği..

kızınıda sürekli dövüyormuş haberlerde dediğine göre, kız o anlık dayaktan kurtulmak için yapmışta olabilir, belkide öldürme niyeti yoktu
Ben zaten öldürme niyeti olduğunu hic sanmıyorum anlık bir reflex o an dayaktan kurtulma ve annesini kurtarma içgüdüsüdür kesin .

Kızın ceza alacagını zannetmiyorum lakin dayakçı bi baba yüzünden olan yine kendisine oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…