Yatak Odası Dekorasyonu genç odası yatağı

GzdBky

o9.o9.o9
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
2.010
32
88
merhabalar genç odam için eşyalarımı ayrı ayrı almayı düşünüyorum bazılarını hazır almayıp yaptırabilirimde fikirlerinize ihtiyacım var odamdaki eşyaların renklerinin mor ve beyazdan oluşmasını istiyorum henüz hiç birşeyim yok oldukça uzun bir zamanım var sizlerinde desteğiyle hayalimdeki odayı oluşturmak istiyorum odam fazla büyük değil çatı katında olucak öncelikle yatak olayını halletmek istiyorum sedir yataklar çok hoşuma gidiyor fikirlerimi çocukça bulanlarda olabilir annem bile çocukmusun sen dedi :) ama içimdeki çocuğu yaşatmak istiyorum şirin bir oda istiyorum bu arada yaşıımda 20 :) önerilerinizi bekliyorum...

ilk sedir yatak maskodan biraz küçük gözüküyor kanepe tarzı büyükmüdür bilmiyorum..
ikinci sedir yatak cibinlikle çok hoşuma gitti üstelik alttan yatağıda var kullanışlı...
en son fotoğraftada yatak çok hoş cibinliklede güzel olabilir diye düşünüyorum ayrıca dolabınıda beğendim...

Eklentiler

• $71333684.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 7.825
  • $solo_dogtas_meubles_secret.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 5.656
  • $solo_dogtas_meubles_miss.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 1.305
Son düzenleme:
canım hiçde çocuksu deil bence gayet hoş modeller hem bende bir kaç yerde gördüm böyle sedir tarzı yatak odalarını bana kalırsa sedir gibi olsun dersen ikinci model ama üçüncüde gayet genç odaları içn uygun ve de güzel

birinci ve ikinci çok güzel.gündüz otur akşam yat.harika.. nerede satılıyor bu tur yataklar tam kızımın istediği gibi...

Bunun gibi genç odalarınıda tercih edebilirsiniz. Hatta baktığım sitede çok çeşit var aradığımda da özel sipariş ile yaptıklarını söylediler. Misal biz istediklerimizi söylüyormuşuz onlarda istediklerimiz doğrultusunda tasarlıyorlar. Diğer modellere bakmak için http://cropmobilya.com/genc-odasi.html adresini kullanabilirsin. Biz aldığımızda bayağa aramıştık burasıda biraz pahalı geldi bize sizde bir bakın isterseniz.

canım alınma ama ilk morlu foto dışındakiler çocuk odası gibi, yaşın da çok küçük değilmiş... o tarz mobilyalar yerine klasik bir genç odası (açık renk mesela) ile perde ve nevresim takımını mesela pembe alabilirsin çok canlı ve güzel olur öylesi bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…