Genç Tesettür Modası

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.841
82.306
798
images (13).webp
indir (3).webp
indir (2).webp
images (12).webp
images (11).webp
images (10).webp
images (9).webp
indir (1).webp
images (8).webp
images (7).webp

Yazmayayim diyorum ama kendimi tutamadim.

"Tesettür" ve "Moda" kelimelerinin yan yana olmasi beni cok rahatsiz ediyor.

Tesettur "setr" kokunden gelir yani turkcesi "ortmek, saklamak, gizlemek" dikkat cekmemek icin vardir tesettur ama "moda" guzel gorunmek icindir. Baska insanlar tarafindan begenilnek dikkat cekmek icindir.

Rabbim "Tesettürün" hakkini vermeyi nasip etsin hepimize.

Yazmayayim diyorum ama kendimi tutamadim.

"Tesettür" ve "Moda" kelimelerinin yan yana olmasi beni cok rahatsiz ediyor.

Tesettur "setr" kokunden gelir yani turkcesi "ortmek, saklamak, gizlemek" dikkat cekmemek icin vardir tesettur ama "moda" guzel gorunmek icindir. Baska insanlar tarafindan begenilnek dikkat cekmek icindir.

Rabbim "Tesettürün" hakkini vermeyi nasip etsin hepimize.
İslam dini güzel kıyafetleri yasaklamış Mıdır??
Tesettürlü kadınların güzel giyinmeye Hakkı yok mu?
Temizlik, güzel koku, güzel kıyafetler bunlar dini açıdan bakılınca iyi şeyler..
Bakın abartılı makyaj, dar kısa kıyafetler, Kocaman bi topuz, şuursuz davranışlar bunşar hoş şeyler değil, tesettüre yakışmaz tesettürle bağdaşmaz.
FAKAT bir bayanın bu unsurlara dikkat ederek güzel özenli giyinmesi bence kötü bir şey değil

İslam dini güzel kıyafetleri yasaklamış Mıdır??
Tesettürlü kadınların güzel giyinmeye Hakkı yok mu?
Temizlik, güzel koku, güzel kıyafetler bunlar dini açıdan bakılınca iyi şeyler..
Bakın abartılı makyaj, dar kısa kıyafetler, Kocaman bi topuz, şuursuz davranışlar bunşar hoş şeyler değil, tesettüre yakışmaz tesettürle bağdaşmaz.
FAKAT bir bayanın bu unsurlara dikkat ederek güzel özenli giyinmesi bence kötü bir şey değil
Aynen herkes burdan kendine göre islamına uygun olanı alır..Biz camdan atlasak millet atlamıcağına göre ben bunları paylaşıyorum doye millette böyle gezecek diye birşey yok bir insanın doğruları vardır onlar yoksa zaten ben napim vaveyla__ vaveyla__

Back
X