Saç Rengi ve Saç Boyama Gencecik Yasimda Orta Yasli Oldum

Bana oryalsiz boyanmaz dedi pislik adam :KK12: ozaman biraz acmayla gayet guzel boyanir zarar da gormez ?

Oryal yada açıcı illaki kullanılacak. Koyu renk saç açılmadan elbette boyanmaz ama iki seçenek var. Birincisi, saçı tamamen açacak sapsarı hatta beyaza yakın sonra boyayacak. İkinicisi ise, boyanın içine açıcıyı biraz fazla katacak saçını boyayarak açmış olacak. Ancak şunuda belirteyim, boyayla saç uçları zor açılıyor ve sarı tonuna kadar açılmıyor. Dipler daha kolay açılıyor. Gerçekten iyi ve ileriyi görebilen bir kuaför bulmak lazım.

Bakır değil de kızıl kullandımdı ben. Siyah boyalı saçtan, koyu kızıla çevirmek için bile saçımı açmışlardı.
Ama kızıl zor bir renk ya. Boyatana kadar aşıktım, sonrası pek öyle olmadı:KK14: Ne biçim akıyor, anlatamam yani.
2 haftada bir boya istiyordu:KK45:

Bende istiyorum bakır ama cesaret yokk bence siz öne açın ardından bakır sürersiniz oldu bitti

hayir o islemde yanma riski yok. dogal acici ne kadar mantikli ki kulaga bile komik geliyor inanma oyle seylere sonucta sacin yapisini bozuyor. ben bir haftada iki kere acma boyama yaptirdim sacim perisan oldu upuzundu kisacik kestirmek zorunda kalmistim. ki sonucununda boyle olacagini bile bile. saçının rengini akit belli bir sure 2 3 ay kadar sonra actir zaten sacinda siyah var o siyah sac acilsa bile istedigin tonu yakalayamassin siyah cok zor acilir ve güzel acilmaz beklemede kal simdilik
Tamam çok teşekkür ederim :KK68:

pazar_arabasi_lastik_sac_teker.jpg

bundan mı sürenlere benzettin koptum :KK53::KK53::KK53:
Eveeet aynen:confused:

Kuaförler çok yakıyor saçı,uygun rengi bulup kendiniz boyayın bana kalırsa market boyalarını kötülüyorlar ama kendi yaptıkları bişeye benzemiyor ayrıca saçı yakıyorar..burda saçım altı ay arayla iki defa açtım sadece sonrasında hep sarı renge boyadım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...unzel-olmak-isteyenler-buyursun.751405/page-5

Galiba oyle ya en iyisi kendin boyamak ama beceremem diye korkuyorum bide benim suanki sacimin uclari bu renk
Simdi soyle mi yapıyim kendim aciyim aciciyla sonra sacim bi kendine gelsin bakim falan yapiyim sonra istedigim boyayi alip boyuyim ?

sacının aralarına acma boyama yapmıs benimde sacım cok acıldı yandı hatta acma boyama sacını iyice yıpratır bence.bende evde kendim acma yaptım o acma tozlarlarla sacım yandı.en dogrusu kuaföre git bence boyatmasanda fikir al.ona göre boya alıp boya evde derim.bakır güzel bende seviyorum ama istediğin renk acmasız zor gibi sarılar tup turuncu olur diger yerler daha koyu durur bakıra boyarsan.renkler otursun diye önerdim canım

Ay dogru diyosunuz igrenc bi turuncu olur simdi kas yapayim derken goz cikarmis olurum
Gecmis olsun bu arada

Bakır değil de kızıl kullandımdı ben. Siyah boyalı saçtan, koyu kızıla çevirmek için bile saçımı açmışlardı.
Ama kızıl zor bir renk ya. Boyatana kadar aşıktım, sonrası pek öyle olmadı:KK14: Ne biçim akıyor, anlatamam yani.
2 haftada bir boya istiyordu:KK45:

Hadi ya ohoooo 2 haftada bir boyayla nasil ugrasiyim okuyom ben yaa:63:
Yahu ne zormus sac boyamak boyanan saca bakmak:110:
Bide simdi bakir, kizil falan akinca cok iğrenç bi renk oluyo

Oryal yada açıcı illaki kullanılacak. Koyu renk saç açılmadan elbette boyanmaz ama iki seçenek var. Birincisi, saçı tamamen açacak sapsarı hatta beyaza yakın sonra boyayacak. İkinicisi ise, boyanın içine açıcıyı biraz fazla katacak saçını boyayarak açmış olacak. Ancak şunuda belirteyim, boyayla saç uçları zor açılıyor ve sarı tonuna kadar açılmıyor. Dipler daha kolay açılıyor. Gerçekten iyi ve ileriyi görebilen bir kuaför bulmak lazım.

Ileriyi gorebilen kuaforle de ben isimi goremem, ogrenci halimle iligimi sömürürler:110:
Kaldik boyle yani... bilemedim ne yapmalı

Galiba oyle ya en iyisi kendin boyamak ama beceremem diye korkuyorum bide benim suanki sacimin uclari bu renk
Simdi soyle mi yapıyim kendim aciyim aciciyla sonra sacim bi kendine gelsin bakim falan yapiyim sonra istedigim boyayi alip boyuyim ?
Biraz bakım yap bence saçın kendine gelsin üst üste renk değiştirmek saçı yıpratır.

Hadi ya ama öylede yanmaz mi sac :KK17:
Ben de pek anlamam sadece gidip boyatmayi biliyorum bi de oryal diyince korkmam gerektigini:KK17:
Seçiniz yıpranmış veya kuru ise sakın ama sakın açıcı kullanmayın. Siyahtan dönmek için de ne yazık ki oreal şart. Iyi bir kuaföre danışın. Eğer uzun süredir siyah değilse saciniz, belki bir kaç kez üst üste kahve tonlariyla açabilirsiniz acele etmeden.

Be bir defa Siyahtan çikolataya döneyim dedim, kuaforun "bitkisel açıcı kullanacam" demesine rağmen saçlarım resmen yandı ve yarı yarıya döküldü. Hala da tam toparlanabilmis değil. Bitkisel açıcı olayı hikaye.

Seçiniz yıpranmış veya kuru ise sakın ama sakın açıcı kullanmayın. Siyahtan dönmek için de ne yazık ki oreal şart. Iyi bir kuaföre danışın. Eğer uzun süredir siyah değilse saciniz, belki bir kaç kez üst üste kahve tonlariyla açabilirsiniz acele etmeden.

Be bir defa Siyahtan çikolataya döneyim dedim, kuaforun "bitkisel açıcı kullanacam" demesine rağmen saçlarım resmen yandı ve yarı yarıya döküldü. Hala da tam toparlanabilmis değil. Bitkisel açıcı olayı hikaye.

Hadi ya gecmis olsun zaten güvenilir paragoz olmayan işinin ehli kuafor bulmak cok zor :KK12:

Kizlar derdim su kuafore yakisikli dedik yetenekli dedik bagrimiza bastik sacimizin icine etti cok afedersiniz..

Resmen orta yasli siyah saca sari röfleli yelekli elinde pazar poseti olan kadinlara benzedim bu yasimda:63:

Sactan anlayan bi arkadasa soru sormam lazim acil, kaziklanmak ya da sacimi iyice batirmak, yakmak istemiyorum
Boyle saci oryalle acmadan Hürrem sac rengi yapilmaz mi aceba ?

Sactan anlayan arkadasa sacimin resmini gonderebilirim
Yapilmaz bence. Oryalle actiktan sonra sac bakim yaglariyla bakim yaparsan cok ta yipranmaz

Back
X