Gençle ve Kendini Genç Hissedenler !! Gelin konuşalım kaynaşalım( 15-25 yaş arası )

sarangee

Güvenme kimseye...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
633
36
53
Merhaba arkadaşlarr bende bir sohbet konusu açayım dedim :D umarım ilgilenenler olur :D Burda dertlerimizi sevinçlerimizi hayallerimizi beklediklerimizi özlediklerimiz artık aklınıza ne gelirse paylaşıcaz :D ilk olarak ben kendimi tanıtayım ben zeynep 15 yaşındayım izmirde doğudum büyüdüm ama aslen konyalıyım müzik dinlemeyi kitap okumayı film izlemeyi çok severim ee eğer başka merak ettikleriniz varsa sormanızı isterimm :D kendimce kafiye oluşturmaya çalıştımm :1: hadii bakalımm sizlerii bekliyoruumm!!

teşekkür ederim tatlımmm :3: nasılsın nasıl gidiyor hayatt :1:

İyi gidiyor işte ya. Dersaneye gidiyorum. Şuan dersane-ev arasında gidip geliyorum :1:
Sen neler yapıyosun :9:

evet 15 ben :1: Sende sınava girdin sanırım nasıl geçtii yani kaç aldınn ??? off ben bu sene giricem

aslına bakarsan bayaa iyi almışsınn 8000 kişinin 0 çektiğini düşünürsek zaten 0 çekmeyenlerde barajı bile geçemediler bence bayaa iyi almışsın ee hangi üneversite istiyorsun ?? bölümün ne şu an ? nerde yaşıyorsun ? sıraladım peş peşe sorularımıı :1: off ben bu gün dersane sınavına giricemm :14: şans dile bana

aslına bakarsan bayaa iyi almışsınn 8000 kişinin 0 çektiğini düşünürsek zaten 0 çekmeyenlerde barajı bile geçemediler bence bayaa iyi almışsın ee hangi üneversite istiyorsun ?? bölümün ne şu an ? nerde yaşıyorsun ? sıraladım peş peşe sorularımıı :1: off ben bu gün dersane sınavına giricemm :14: şans dile bana

Ben Eskişehirdeyim o yüzden burası olursa daha iyi olur benim için :9:
Aslında annem istiyor da bakma sen ben burdan uzaklaşmak istiyorum :1:
Ben sözel mezunuyum ama dilden giricem bu yıl
İnşallah sınavın iyi geçer canım ya :26:

inşallah yaa :D bende üniversiteyi başaka bir yerde okumak birazda olsa bağımsız yaşamak isterimm :1: off sana bişi sorcam senin vücudunda çatlaklar var mıı?

inşallah yaa :D bende üniversiteyi başaka bir yerde okumak birazda olsa bağımsız yaşamak isterimm :1: off sana bişi sorcam senin vücudunda çatlaklar var mıı?

Bağımsız olmak değil benim amacım ya
Bazı şeyler yaşadım ve buradan uzaklaşmak istiyorum :14:
Amann şu sınavdan güzel bir puan alayım da o zaman düşünürüm :1:
Aynen ya benim vücudumda çatlak çoook :1:
Özellikle de bacaklarımda :9:

anlıyorum bazen uzaklaşmak iyi gelr haklısın :D off ya bende de çok varr bıktım ama yazın bir güzel savaşıcam bu çatlaklarlar :D

umarım :D aynen kafaya koydum :D umarım kurtuluruz ben şu an için sadece kilo vermeye çalışıyorum ama oda mümkün olmuyor dayanamıyorum kii :18::26:

Back
X