- 29 Ağustos 2015
- 811
- 1.391
- 33
Muhtemelen sözlümün onlar icin kafa yormasindan kaynaklanabilir, veya Kayinvalidemlere gittimde birlikte (Anneanne, Baba, Teyze, Dayi..) ile vakit gecirdigimizdendir?
Terbiyeden ötesi de, "keske" yaratacak durumlarin yasamamalari icindir. Hani biz yasadik bir dengesizlik sizde yapmayin manasinda. Elbette gencler civil civillar tepkileri ve haraketleri suanda dogal.
Ve bunlari dert etmekten öte baslarina birsey gelme korkusundan kaynaklanir. Annesi babasi ayrilmis insanlari normal bir genc ile kiyaslayacak derecede degil. Ve bende farkli kosullarda babasiz büyüdügüm icin onlarin bulundugu noktayi az da olsa anlayabiliyorum gibisinden. Bana el uzatan olmadi belkide bundandir bilemiyorum.
Anladım, siz empati yaptığınız için ilgilenmek istemişsiniz ama size ve sözlünüze gelene kadar ilgilenecek kişi çok, siz şu an biraz dış kapının mandalı gibi gelirsiniz ki sözlünüz de agresif yaklaşıyor anlattığınız kadarıyla, böyle hiç karışmasın daha iyi. Bize de o yaştakiler trip atıyorlar tamam canım deyip geçiyoruz, sonra sakinleşip kendileri yanımıza geliyor :) Ayrıca boşanmış aile çocuğu olmak artık eskisi gibi değil, daha alışılmış bir durum, hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama eminim kendileri gibi arkadaşları çoktur. Sizden isterse yardım edin aksi takdirde bulaşmayın. Zaten çok ciddi bir problem de anlatmamışsınız, gezme tozma, aklı havada olma çok da aşılmayacak şeyler değil. Ayrıca problem ne olursa olsun sert yaklaşmak ters teper.