• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gene babam

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Eski konularımı bilen bilir.Babam gene körkütük içmiş.Erkek kardeşim evleniyor onun için para istıyor.Kız kardesımle bana dedi ki..İkinizi de sevmıyorum.Sizi ilk almaya gelene verıcem.Al köpek tasması tak dıcekmıs.Bu evden köpek tasmasıyla çıkarcakmış.Ahdı varmış.Belki ananız bir halt yedı.Benım cocugum degılsınız dıyor.Elektrık suyu yatırmıcam kestırcem.Ananızı bosayıp evlencem.Cidden bıktım.1 aydır kurumsal markette çalışıyorum.İş yogun bayaa.Canım cıkıyor ama dayancam.Kyk kredım var her ay 350 lıra.Ayrı eve cıksam buyuk sehır ev pahalı.Ve akrabalarım calıstıgım yeri biliyor.Napayım ben

Allah akıl fikir versin babana...
Çalış kendi ayakların üzerine sağlam bas hayatına sıfırdan başla ve çok mutlu ol umarım...

Babanızın alkol yüzünden kafası tamamen bulanmış belli ki. Siz bu sözleri duymayı asla hak etmiyorsunuz. Vicdansız adam.
Bence başka küçük bir şehirde bir iş bulmaya çalışın. Kiranız da az olur, masrafınız da. Size böyle psikolojik şiddet uygulayan kimse de olmaz rahat edersiniz. Boşverin büyük şehri

Pislik herif... tek sen değil annen de gitmeli o evden ne demek "belki ananız bir halt yedi " annen bu laflari duya duya devam ediyorsa ne diyeyim, kiz kardeşin annen ve sen toplanıp terkedin o evi...
O adi baban ve elin oynak kızına para yedirme derdinde ki kardeşin kalsınlar mik gibi ortada!
Ay çok sinirlendim şu an.

Konularınıza çok üzülüyorum, o evden çıkmanın yolunu evlenmek dışında bulmanız lazım, başka şehirde iş bulun ya da gerçekten kasıp atanın. Çünkü bazen şöyle hissediyorum, bir cehenenmden çıkıp diğerine girebilecek kadar gözünüzü karartabiliyor bu yaşananlar. Babanız ayıkken de çok farklı değil, annenizden hiç bahsetmiyorsunuz, o sizin yanınızda duruyor mu, destek oluyor mu?

Konularınıza çok üzülüyorum, o evden çıkmanın yolunu evlenmek dışında bulmanız lazım, başka şehirde iş bulun ya da gerçekten kasıp atanın. Çünkü bazen şöyle hissediyorum, bir cehenenmden çıkıp diğerine girebilecek kadar gözünüzü karartabiliyor bu yaşananlar. Babanız ayıkken de çok farklı değil, annenizden hiç bahsetmiyorsunuz, o sizin yanınızda duruyor mu, destek oluyor mu?
annem destek ayrı eve cıkalım dıyor ama anca lafta

Pislik herif... tek sen değil annen de gitmeli o evden ne demek "belki ananız bir halt yedi " annen bu laflari duya duya devam ediyorsa ne diyeyim, kiz kardeşin annen ve sen toplanıp terkedin o evi...
O adi baban ve elin oynak kızına para yedirme derdinde ki kardeşin kalsınlar mik gibi ortada!
Ay çok sinirlendim şu an.
o kızdan da aılesınden de kendi sülalemden de nefret edıyorum

Back
X