Gene babam

Bogazımda gögsümde bir dügüm var.Aglıyacagım kendımı zor tutuyorum.Babamı nüfüsumdan bile sildiricem ama suan maddı gucum tam degil.İş yerınde deneme süresindeyim

Sen kardeşimle hazırlığını yap annen de ister gelir ister gelmez kendisi bilir ama açık konuşayım sen o evden kendini kurtarmazsan eğer oynatırsın,psikoloji falan kalmaz benden demesi.
Artık kafama sıkmayı dusunuyorum.Gunah olmasa cıdden kafama sıkcam.Nefret ediyorum.Hayatımın sonuna kadar kardesım ve onu gormek ıstemıyorum.Yarın kız tarafına gıdılecek ben zaten çalışıyorum yarın.Kız kardesınle gıtmeyecegız.Hergun içiyor.Bira votka rakı.Ogluna tüm maasını verıyor.Kardesımle benden para beklıyor

Artık kafama sıkmayı dusunuyorum.Gunah olmasa cıdden kafama sıkcam.Nefret ediyorum.Hayatımın sonuna kadar kardesım ve onu gormek ıstemıyorum.Yarın kız tarafına gıdılecek ben zaten çalışıyorum yarın.Kız kardesınle gıtmeyecegız.Hergun içiyor.Bira votka rakı.Ogluna tüm maasını verıyor.Kardesımle benden para beklıyor
Güzelim ablacım,kiz kardeşinle iyi kötü demeyin bir işe girin atın kendinizi o evden..baban da rakı mi içer ispirto mu naparsa yapsın bile isteye lades olmayın .

Kızkardeşinizle ayrılın evden. O da bir işe girsin. Asgari ücret bile olsa 3200 lira eder. İdare eder sizi ucu ucuna...
6-7 ay kalın evde 10-15 bin biriktirin. Kira depozito için lazım olacak.
Babanız evde yokken de eşyanın büyük kısmını kendi evinizden götürün. Yerinizi yurdunuzu biliyor olmalarından korkmayın.

Kızkardeşinizle ayrılın evden. O da bir işe girsin. Asgari ücret bile olsa 3200 lira eder. İdare eder sizi ucu ucuna...
6-7 ay kalın evde 10-15 bin biriktirin. Kira depozito için lazım olacak.
Babanız evde yokken de eşyanın büyük kısmını kendi evinizden götürün. Yerinizi yurdunuzu biliyor olmalarından korkmayın.
Kız kardesim gelmez sanırım.O da bayadır iş arıyor bulamadı

Sen atanmaya bak.
Ama şu da var büyükşehirde yasiyormussun. Öğrencilere oda kiralayan yerler var. Kimse gelmiyorsa git tut bı oda. Apart diye de geçebiliyor oralar. Yakıtı, kalması, elektriği her şeyi içinde. Akşam işten gelince kafan rahat olurders çalışırsın.biraz zorlanirain ama olmaz deme nasıl yapabilirim de. Ev tutarsan da Evkur gibi yerler 24 ay taksitle eşya veriyor ama bu ay bitiyor çünkü yaşa değişti. Ev arkadaşı da bulabilirsin ev tutarsan.
Ama en mantıklısi şimdilik apartta oda tutmak gibi. Peynir ekmek yersin ama kafan rahat olur.

Back
X