- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Normalde aylardır babamla konuşmuyordum.Bu aralar konuşuyordum o da kısa kısa.Evde bir muabbet kuşum var. Dün bir tane daha yavru getirdim.Evimiz kira. Dün ev sahibi babamı çagırdı. Kapının önündeki motorumuzu biraz aşagıya çektirdi. Oraya araba koyacaklarmış. Babam onlara birşey demedi. Eve geldi söylendi. Yok mahkemem olmasa yapacagımı biliyorum falan. Bize de yok ev arayın falan dedi. Neyse gece oldu. Babam uzandı koltuga. Bende yavru kuşa mama veriyordum. Dün bir o yana döndü bir bu yana. Sonra bir hışımla kalktı. Kendi ailenizi böyle düşünmüyonuz, yok el ailemize laf etti motoru çektirdi. Ailene bakmayıp kuşlara bakıyon diye kafese tekme attı. Gitti sonra alkol almış içti. Gece hep agladım. Cidden bu evden bıktım. Eylülde dügünüm var. Hazırana mayısa çekmeyi istiyorum ama dügünler ertelendi. Şuan işe de gitmiyorum kpssye hazırlanıyorum. Allahtan gündüz evde yok babam. Akşam 6 7 de eve geliyor. Bende bu süreçte akşama kadar salonda çalışırım, geceye kadar da karanlık odada mutfakta çalışayım diyorum. Onu cidden sevmiyorum. Tüm kardeşleri de yok atandır saygı duycanız seveceksiniz diyorda cidden içip içip eziyet ediyor. 5 ay sonra evlenecegim bu 5ay geçer mi? Dün bir de kendi kendine söyleniyor. Nişanlımı arayıp nişanı bozdurcakmış. İnsan niye evladının kötülüğünü ister. Daha önce eşya konusu açmıştım sadece tvyi babam alacak ki onu bile aldırmak içimden gelmiyor. Evimi bile görmiycek bilmiycek. Şu 5 ay geçer mi?