Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Daha öncede eşimle olan sorunlarımdan bahsetmiştim. Değişen hiçbişey yok ilgisizliği umursamazlığı hala aynı ev ile uzaktan yakından alakası yok okumayanlar var ise özet geçmek istiyorum. Eşimle severek ve kaçarak evlendik 2 seneye yaklaşıyor 3 5 ayda herşey değişti evimizle bi alakası yok akşam yemeği yemez evde işten gelir tokum der sabah kahvaltısı yapmaz neymiş erken gidi
Daha önceki yazımda anlatmıştım görenler belki okumaz diye tam anlatamadım eşim eve bağlı değil evliliğe alışamadı belkide öyle orda Burda gezen birisi değil ama sorumsuz evde yemez içmez banyo yapmaz bize 1 dakika bile vakit ayırmaz oğluyla ilgilenir tamam ama benle alakası yok hiç evde tek başına yaşıyormuşum gibi öğrenci evi gibi hep yalnızım kendim kahvaltımı yapar kendim akşam yemeğimi yerim böyle o sadece evin ihtiyacını görür bişey istersem alır bu kadar üstleri bile annesinin evinde yıkanır
Siz şu kayınvalidesi eve yemek gönderen, ama evde onu bile yemeyen, ama annesinde homiligırtlak yemek yiyen adamla mısınız halen? Karıştırmadım konuları değil mi? Yok mu olumlu bir gelişme?
Siz şu kayınvalidesi eve yemek gönderen, ama evde onu bile yemeyen, ama annesinde homiligırtlak yemek yiyen adamla mısınız halen? Karıştırmadım konuları değil mi? Yok mu olumlu bir gelişme?
Bilmiyorum ki anlam veremiyorum bir türlü..
Şöyle ki eşim evle Benimle çok ilgisiz annesinde banyo yapar evde hiç yapmaz orda mutlu rahat evde değil gelir yatar sabah işe gider yememiz içmemiz aile hayatımız yok hiç
Bilmiyorum ki anlam veremiyorum bir türlü..
Şöyle ki eşim evle Benimle çok ilgisiz an nesinde banyo yapar evde hiç yapmaz orda mutlu rahat evde değil gelir yatar sabah işe gider yememiz içmemiz aile hayatımız yok hiç