gene ben

smileyy

çok cahilsin keşke ölsen canım :)
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
1.598
906
323
kızlar gene ben konuyu biliyorsunuz çocuk kabul etti sosyal alemden asıl mevzum ben çoçugu düşündükçe midem bulanıyor sabahtan bu tarafa suratımda aptal bı gülümseme var iş yerindekiler bile soruyor sürekli gülümsüyorsun diye yemek bile yemedim açlıktan oluyorum ama yiyemiyorum sonuç ben bu cocuğu ilaç aradığı için ( tabi bahanem bu :) teşekür edip kahve içelim dersem çokmu ayıp olur kızlar valla midemde kelebekler uçuşuyor resmen ya :KK48::KK55:

Vallahi senin niyet belli yani zaten ilk sen ekledin birak devamida onda gelsin tabi oda hoşlanıyorsa gelir... ee biz birak o yapsin diyip geceriz sen gene ilk adimi atmak istiyorsan bence bi kiz ilk adimi beklemeli haa yok yazdin ee zaten niyetinode belli etmiş olursun en azinda oda kabul eder ve ya etmez ona gore onun sana karsi duygularida ortaya cikmis olur... iyi şanslar:)

kızlar gene ben konuyu biliyorsunuz çocuk kabul etti sosyal alemden asıl mevzum ben çoçugu düşündükçe midem bulanıyor sabahtan bu tarafa suratımda aptal bı gülümseme var iş yerindekiler bile soruyor sürekli gülümsüyorsun diye yemek bile yemedim açlıktan oluyorum ama yiyemiyorum sonuç ben bu cocuğu ilaç aradığı için ( tabi bahanem bu :) teşekür edip kahve içelim dersem çokmu ayıp olur kızlar valla midemde kelebekler uçuşuyor resmen ya :KK48::KK55:
sen çok mu hayalperest ve beklenti içerisindesin ne sonradan hayal kırıklığına uğramayasın temkinli olmanda fayda var.

Heralde etrafınızda yardımsever insan pek yok böyle kişileri görünce de birden etkilenip farklı anlamlar yükleyebiliyorsunuz. Azıcık yavaş ilk adımı atmışsınız zaten bırakın o gelsin

acaba senin diger adın speedy gonzales olabilir mi :)
Hızdan gideceksin azıcık yavaşş...
(resmen aşık olmuşsun)
aşk demeyelimde bilemedim ya alın benim elimden elektronik şeyleri durdurun beni

Vallahi senin niyet belli yani zaten ilk sen ekledin birak devamida onda gelsin tabi oda hoşlanıyorsa gelir... ee biz birak o yapsin diyip geceriz sen gene ilk adimi atmak istiyorsan bence bi kiz ilk adimi beklemeli haa yok yazdin ee zaten niyetinode belli etmiş olursun en azinda oda kabul eder ve ya etmez ona gore onun sana karsi duygularida ortaya cikmis olur... iyi şanslar:)
aslında kimseye böyle bişey yamadım her zaman karşı taraftan bekledim yazmazsalarda çokta umrumda der geçerdim ama bu çoçukta garip oldum ya normalde eklemem kimseyi tanıdıklarımın dışında katı bi kızım ısrar eden olursada bağrırım ama bu çoçuk aldı aklımı

Seviyosan aç konuş bence☺içinden geldiği gibi davran.Ben öyle yapardım.

sen çok mu hayalperest ve beklenti içerisindesin ne sonradan hayal kırıklığına uğramayasın temkinli olmanda fayda var.
haklısınız diyorum bekleyim ama bi yanımdA güzel şeyler olcak diyor çeken bişey var beni ona doğru

Çapkınlık sadece erkeklere özgü değilmiş :)

İçinde kalacaksa konuş bence.. En azından (sonucu kötü olsa dahi) keşke konuşsaymışım demezsin

Çapkınlık sadece erkeklere özgü değilmiş :)
ya demeyin öyle gerçekten öyle biri değilim ama bu çocuk çekiyor beni kendine normalde ben ve birini eklemek hayatta arkadaşım bile beni eklemese eklemem yani

Umarım sonu kotu bitmez
Keşke ilk adımı o atsaydııııı

konu devamı niteliğinde konu açmak yasak. Kahve içme de bir sakınca görmüyorum ama senin ''kahve içme teklifimi kabul etti çünkü bana aşık'' triplerine gireceğini düşünüyorum.

E yok artık, Ağrı kesici aradı diye can borcun varmış gibi davranma. Bekle azcık, oda etkilendiyse sana yazar zaten, bu ne hız kuzum

sakin ol biraz sonucu kötü olursa hayal kırıklıgı yasarsın. bi kaç gün bekle onda da bi hoslantı varsa zaten o davet eder.

Back
X