GEne Bu kız :(( Az fikirr

elifcik_45

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
563
5
16
Manisa
Merhaba kızlar.benim konularımı bilenleriniz vardır ama az geçeyim üstünden.ben 8 buçuk aydır nişanlıyım ailemin istemediği özellikle babaannemin istemediği bir nişanlılık.sebebide yakışmamamız başka hiç bir sebep yok.çok sorunlar yaşadık kişisel tek bir kavgamız sıkıntımız yok fakat ailemin isteksizliği ve istememesinin sebebi yakışmamız bu benim canımı sıkıyo.ve nşanlımla aramızın gerilmesini sağlıyo.dünden beri ayrılmayı düşünüyorum düşünüyorum 10 yılda geçse istenilmeyen damat olucak.annem babam her bişi dediğinde nişanlım geldi konuştu.babam bişi demez annem babaannemin dolduruşuna gelerek çok laf söyledi bana nişanlım gelip konuştuğundan beri yani 2 aydır hemen hemen tek kelime etmiyo annemde.ama istemediklerini biliyorum ve bu içimi kemiriyo.böyle olunca nişanlımın aileside geri adım atıyo istenilmeyen taraf oldukları için ama iyi olmak için uğraşıyolar.bugün telde ayrılalım derken birden dilim tutuldu ve yığılıp kalmışım evde tektim nişanlım ses gelmeyince anlamış bişi olduğunu annemi babamı aramış babam koşup gelmiş eve bi yarım saat ayıltmak için uğraştı.noldu dedi istemiyosunuz ya isteğinizi yaptım ayrıldım dedim babam ama nasıl kötü olmuş beni öyle görünce.Biz sana ayrıl demedik kızım dedi demediniz ama ayrılmam için psikolojik baskının en alasını yaptınız dedim.nişanlım babamı aramış annemi aramış sizin yüzünüzden aileler yüzünden biz ayrılıyoruz 7 yıllık sevgimiz bi hiç uğruna bitiyo demiş.şimdi el üstünde tutuyolar bişi olucak diye.çünkü daha öncede dilim tutulmuştu bi süre açılmamıştı.gerilince üzülünce ve kendimi sıkınca dilim tutuluyor ve bayılıyorum.bu yüzden çok korkuyolar bişi olcak diye.sorun nişanlımla yakışmamak ve kayınvalidemi bi türlü sevemedi annem.bnm annem kapalı kayınvalidem açık hemşire emeklisi biri.oyle görmüş öyle yetişmiş nasıl değiştireyim ben.ama bugün o halimi kendileri yüzünden öyle olduğumu görünce çok üzüldüler yaptıklarına.ama napıcam bilmiyorum ben çok kararsızım.:43::43:

Babannen tuhaf,anne daha tuhaf,,,

ne demek yakışmamak,7 yıldır seviyormuşsun...nişanlın çok mu çirkin yani? Standart ne?

Allah allah...hemşire emeklisi bir bayan insan daha ne ister? kızına ,torununa ne iyi bakar yardım eder.yakınınızda yarı dr biri olur...

Kapalı açık mefhumunu anlamam ...Allah için kapatılyorsan digeri yapmayınca sana ne kardeşim?

Rabbim kıyamet gününe bırakmış da kendi hesabını sen kim olup yargılarsın?

Annen de babannen de haksız.Yazık çocuga da aileyede ...seviyorsan dinleme ...

ama başka sorun yoksa tabii...

yakışmamak da ne demek...anlamadım gitti...senin topiginin resimli olması şartmış...

geçmiş olsun...adamcazın yaşadıgı panige mi üzülsem sana mı bilemedim.

geçmiş olsun.
aileniz ne konuda yakıştırmıyor nişanlınızı anlattıgınıza gore iyi biri

Babannen tuhaf,anne daha tuhaf,,,

ne demek yakışmamak,7 yıldır seviyormuşsun...nişanlın çok mu çirkin yani? Standart ne?

Allah allah...hemşire emeklisi bir bayan insan daha ne ister? kızına ,torununa ne iyi bakar yardım eder.yakınınızda yarı dr biri olur...

Kapalı açık mefhumunu anlamam ...Allah için kapatılyorsan digeri yapmayınca sana ne kardeşim?

Rabbim kıyamet gününe bırakmış da kendi hesabını sen kim olup yargılarsın?

Annen de babannen de haksız.Yazık çocuga da aileyede ...seviyorsan dinleme ...

ama başka sorun yoksa tabii...

yakışmamak da ne demek...anlamadım gitti...senin topiginin resimli olması şartmış...

geçmiş olsun...adamcazın yaşadıgı panige mi üzülsem sana mı bilemedim.
tatlım ilk altın ev dedikler nişanlım hepsine tamam dedi ayrıca benim kayın pederim yok.hemşie biraz havalı geliyo onlara iyi yönlerini görmüyolar işte.sevmek ne demek üzüntüden hastalanıyorum çok.

Merhaba kızlar.benim konularımı bilenleriniz vardır ama az geçeyim üstünden.ben 8 buçuk aydır nişanlıyım ailemin istemediği özellikle babaannemin istemediği bir nişanlılık.sebebide yakışmamamız başka hiç bir sebep yok.çok sorunlar yaşadık kişisel tek bir kavgamız sıkıntımız yok fakat ailemin isteksizliği ve istememesinin sebebi yakışmamız bu benim canımı sıkıyo.ve nşanlımla aramızın gerilmesini sağlıyo.dünden beri ayrılmayı düşünüyorum düşünüyorum 10 yılda geçse istenilmeyen damat olucak.annem babam her bişi dediğinde nişanlım geldi konuştu.babam bişi demez annem babaannemin dolduruşuna gelerek çok laf söyledi bana nişanlım gelip konuştuğundan beri yani 2 aydır hemen hemen tek kelime etmiyo annemde.ama istemediklerini biliyorum ve bu içimi kemiriyo.böyle olunca nişanlımın aileside geri adım atıyo istenilmeyen taraf oldukları için ama iyi olmak için uğraşıyolar.bugün telde ayrılalım derken birden dilim tutuldu ve yığılıp kalmışım evde tektim nişanlım ses gelmeyince anlamış bişi olduğunu annemi babamı aramış babam koşup gelmiş eve bi yarım saat ayıltmak için uğraştı.noldu dedi istemiyosunuz ya isteğinizi yaptım ayrıldım dedim babam ama nasıl kötü olmuş beni öyle görünce.Biz sana ayrıl demedik kızım dedi demediniz ama ayrılmam için psikolojik baskının en alasını yaptınız dedim.nişanlım babamı aramış annemi aramış sizin yüzünüzden aileler yüzünden biz ayrılıyoruz 7 yıllık sevgimiz bi hiç uğruna bitiyo demiş.şimdi el üstünde tutuyolar bişi olucak diye.çünkü daha öncede dilim tutulmuştu bi süre açılmamıştı.gerilince üzülünce ve kendimi sıkınca dilim tutuluyor ve bayılıyorum.bu yüzden çok korkuyolar bişi olcak diye.sorun nişanlımla yakışmamak ve kayınvalidemi bi türlü sevemedi annem.bnm annem kapalı kayınvalidem açık hemşire emeklisi biri.oyle görmüş öyle yetişmiş nasıl değiştireyim ben.ama bugün o halimi kendileri yüzünden öyle olduğumu görünce çok üzüldüler yaptıklarına.ama napıcam bilmiyorum ben çok kararsızım.:43::43:

öncelikle çok geçmiş olsun.....
yakışmıyoruz derken fiziksel olarakmı???

geçmiş olsun.
aileniz ne konuda yakıştırmıyor nişanlınızı anlattıgınıza gore iyi biri

çok çok iyi biri.ben daha güzelmiş o zayıfmış bilmem ne kıyamam kilo bile aldı sırf zayıf dediler diye nasıl araştırma yaptı.ailesi ddiler ya bahane arıyolar hep.başka şehirden başka şehre taşındılar sırf bnm için.ailesini ikna etti zorla ve yaşadığım şehre geldi.işte ailem istemiyo ya içim sıkılıyo herşeyi kafama takan biriyimdir ben.
:43:

yahu seviyosan ne önemi var yakışıyormu yakışmyormu :26: senin gönlün ne diyor ona bak :16: bence bizide yakıştırmıyorlar ben kiloluyum ama kimse tek laf edemez nişanlım fena bozar :27::27: biz hiç umursamıyoruz 7 yılı geçti birlikteyiz önemli olan bizim ne hissettimiz gerisi hikaye :34:

öncelikle çok geçmiş olsun.....
yakışmıyoruz derken fiziksel olarakmı???
yanyana yakışmıyomuşuz.onu geçtiler kayın valide havalıymış bilmem ne bahane aradılar hep.nişanlımın babası olmadığı için herşeyi tek başına göğüs geriyo ne istersem yapıyo.babam çocuk saygılı diyo cesaretli diyo tek başına korkmadan geliyo elif niye üzgün bişi mi oldu niye beni istemiyosunuz sebebi ne eğer düzeltebileceğim birşeyse düzelteyim bile dedi babama.bigün ben dışarıdayken annemle konuşmaya gelmiş anne neden istemiyosun diye tabi annem asla yüzüne söylemez onun. ama bana alttan söyler hep.gerekirse kendi ailemle bile görüşmem elif için dedi.

çok çok iyi biri.ben daha güzelmiş o zayıfmış bilmem ne kıyamam kilo bile aldı sırf zayıf dediler diye nasıl araştırma yaptı.ailesi ddiler ya bahane arıyolar hep.başka şehirden başka şehre taşındılar sırf bnm için.ailesini ikna etti zorla ve yaşadığım şehre geldi.işte ailem istemiyo ya içim sıkılıyo herşeyi kafama takan biriyimdir ben.[/B]:43:

eğer tek sorun görüntü ise gerçekten çok ayıp etmiş ailen.
evlenipte o kapı kapandığı zaman eğer mutluysan en yakışıklı odur senin için.
bu kadar kafana takma bak razı da olmuşlar.

tatlım ilk altın ev dedikler nişanlım hepsine tamam dedi ayrıca benim kayın pederim yok.hemşie biraz havalı geliyo onlara iyi yönlerini görmüyolar işte.sevmek ne demek üzüntüden hastalanıyorum çok.

Canım benim sen vazgeçme o zaman.üzgünüm ama senin ailen tutucu

he de geç ..nişanlına sahip çık...hep kv kp ezecek degil ya ...senin de sınavın kendi ailenin kadınları...

herşeye de kafan takıp bayılma.tedavi ol.nefesin kesilir mazallah ayılmazsın...çok tehlikeli...offff

Sen seviyo musun ki bence seviyosun sana dunyanin en yakisikli insani olarak gorunmuyo mu o zaman hic biseyin onemi yok seviyosan asla vazgecme ne yakisiklilar var 10 yil sonra hepsi ayni oluyo o yuzden hic kafana takma

yahu seviyosan ne önemi var yakışıyormu yakışmyormu :26: senin gönlün ne diyor ona bak :16: bence bizide yakıştırmıyorlar ben kiloluyum ama kimse tek laf edemez nişanlım fena bozar :27::27: biz hiç umursamıyoruz 7 yılı geçti birlikteyiz önemli olan bizim ne hissettimiz gerisi hikaye :34:
tatlım benim problemim herşeyi takmam afedersiniz yoldan geçen biri öle böle dese onu bile takarım ben.bu konuda çok hassasım.nişanlımda düşünmesene der ama hep takarım içim içimi yer.

Canım ailenın düşüncesi çok çok çokk yanlışşş...:19:
Yakışmıyorsunuz demişler ya ..Hepimizi Allah yaratmışş ,hiçbirimiz birbirimizden üstün değiliz kii...Yani beğenmemek bir nevi Allahın yarattığıni beğenmemek..
Ailenızın bu tutumu davranışları sizi çokkk yıpratmış bayılmışsınız ,bir arada diliniz tutulmuşş .Ailenizle güzelce oturup konuşunn derim..
Siz nişanlınızla birbirizi seviyormusunuz ,seviyorsunuz ...Birbirinizin arkasındamısınız destekçimisiniz...İştee o zamannn kımseyyıı takmayın..
Aileınız ıle sakınce oturup güzelce konuşun ,herşey güzellikle olmuyor yakışmakla olmuyor maalesef..Siz içinizden geldiği gibi güzel bir dille uyarın..
Ve nişanlınızlada konusun ayrılmayın derim ..
Bılemeyız ömrümüz ne kadar ama siz evleniceksınız ne babaannenız ne annenız değil..
...Siz seviyorsanız karşılıklı o zaman kimseye söz düşmez derim tipini beğenmedıklerı ıcın ayrılmanız ıcın baskı kuramazlar...Dediğim gibi güzelce konusun halen aynı ıse durum artık dınlemeyın ..Takıp da kendınızı uzmeyın..

Sen seviyo musun ki bence seviyosun sana dunyanin en yakisikli insani olarak gorunmuyo mu o zaman hic biseyin onemi yok seviyosan asla vazgecme ne yakisiklilar var 10 yil sonra hepsi ayni oluyo o yuzden hic kafana takma
çok çok seviyorum sevmesem tüm aileyi karşıma alır mıyım.ama işte istemiyolar ya içim sıkılıyo bu duruma sabrediyorum sabrediyorum sonra bi yerde patlak veriyo.

Ya şimdi yanlış yere çekmeyin ama kayınvalideni açık diye sevmeyen annen Allah'ın yarattığını sırf tipinden ötürü ayırıyor farkında mı acaba?

Ben olsam tıkar kulağımı evlenirim. 7 yılımı vermişim elle tutulur bi'sebep yok. Tipini de bi'zahmet ben beğeneyim.

Canım ailenın düşüncesi çok çok çokk yanlışşş...:19:
Yakışmıyorsunuz demişler ya ..Hepimizi Allah yaratmışş ,hiçbirimiz birbirimizden üstün değiliz kii...Yani beğenmemek bir nevi Allahın yarattığıni beğenmemek..
Ailenızın bu tutumu davranışları sizi çokkk yıpratmış bayılmışsınız ,bir arada diliniz tutulmuşş .Ailenizle güzelce oturup konuşunn derim..
Siz nişanlınızla birbirizi seviyormusunuz ,seviyorsunuz ...Birbirinizin arkasındamısınız destekçimisiniz...İştee o zamannn kımseyyıı takmayın..
Aileınız ıle sakınce oturup güzelce konuşun ,herşey güzellikle olmuyor yakışmakla olmuyor maalesef..Siz içinizden geldiği gibi güzel bir dille uyarın..
Ve nişanlınızlada konusun ayrılmayın derim ..
Bılemeyız ömrümüz ne kadar ama siz evleniceksınız ne babaannenız ne annenız değil..
...Siz seviyorsanız karşılıklı o zaman kimseye söz düşmez derim tipini beğenmedıklerı ıcın ayrılmanız ıcın baskı kuramazlar...Dediğim gibi güzelce konusun halen aynı ıse durum artık dınlemeyın ..Takıp da kendınızı uzmeyın..
o dediğin konuşmayı 2 ay önce yaptık duruldu annem 2 aydır bişi demiyo ama istemediklerini biliyorum ya içimi kemiriyo.babannem zaten ona bişi demiyorum ben annem kadar bağlıydım ona oda bana.takmış tipe kadın.nişanıma bile gelmedi istemediği için ya(evde yaptık nişanı amcam üst katta otuyo erkekler yukarıda bayanlar aşağıda bizim evde olduk) babam ilk babaannemi dnlemeye kalktı baktı ben çok üzlüyorum saygı duyun kararıma kız benim kızım onu üzmücem dedi ve verdi.annem destekliyodu sonradan babannem annemi doldurdu ama annemde düzelmişti 2 ay önce tabi benm içimi kemiriyo istemediklerini bile bile sürdürmek.:43::43:

Ya şimdi yanlış yere çekmeyin ama kayınvalideni açık diye sevmeyen annen Allah'ın yarattığını sırf tipinden ötürü ayırıyor farkında mı acaba?

Ben olsam tıkar kulağımı evlenirim. 7 yılımı vermişim elle tutulur bi'sebep yok. Tipini de bi'zahmet ben beğeneyim.
o dengini bulsun ben dengimi bulucakmışım.babaannem böyle diyo ya şaka gibi

Canım benim sen vazgeçme o zaman.üzgünüm ama senin ailen tutucu

he de geç ..nişanlına sahip çık...hep kv kp ezecek degil ya ...senin de sınavın kendi ailenin kadınları...

herşeye de kafan takıp bayılma.tedavi ol.nefesin kesilir mazallah ayılmazsın...çok tehlikeli...offff
tatlım var ya çok üzülüyorum bende bu duruma ama Allahtan mıdır nedir.ben böyle olunca anlıyolar hatalarını.Biz bi yerde yanlış yapıyoruz bizim yüzümüzden kız ne hale geld deyip dank ediyo heralde.

yanyana yakışmıyomuşuz.onu geçtiler kayın valide havalıymış bilmem ne bahane aradılar hep.nişanlımın babası olmadığı için herşeyi tek başına göğüs geriyo ne istersem yapıyo.babam çocuk saygılı diyo cesaretli diyo tek başına korkmadan geliyo elif niye üzgün bişi mi oldu niye beni istemiyosunuz sebebi ne eğer düzeltebileceğim birşeyse düzelteyim bile dedi babama.bigün ben dışarıdayken annemle konuşmaya gelmiş anne neden istemiyosun diye tabi annem asla yüzüne söylemez onun. ama bana alttan söyler hep.gerekirse kendi ailemle bile görüşmem elif için dedi.

şimdi senin için kendi ailesi ile görüşmemeye kalkmasıda doğru değil, ama belki o da bi anlık söylemiştir belkide bunu.
şimdi sizin 7senelik bi ilişkiniz varmış, bu basit bişey değil, e siz mutlusunuz sorunda yok..... seviyorsunuzda birbirinizi.....
yan yana güzellik derecesi ile yakışsan ne yakışmasan ne, fiziğin bence hiç önemi yok, bence bu önemsiz bi ayrıntı.
sonra KV adayını sadece havalı buldularsa, sorun sadece havalı bulmaksa eğer; bu da abes, olabilir yani, havalıdır kadın, o onunla alakalı bişey yani.
ailen aslında her ebeveyn gibi sana daha iyi kısmetleri yakıştırdıkları için onu bırakmanı istiyo gibiler, ama kolayına bırakılabilicek gibi değil bence durum, herşeyden öte kul hakkın geçer nişanlına, sonra hadi kul hakkınıda geçtin onu unutabilicekmisin bakalım bi daha ömrün boyunca......
unutamamakta önemli bi ayrıntı.....
madem baban oğlanı beğeniyomuş, bence olmaz değil olur bu iş gibime geliyo şuan yazdıklarından çıkardığım kadarıyla, bir karar verip arkasında durmalısın....
çok iyi düşün.....
bol bol dua et....
hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah....

eğer tek sorun görüntü ise gerçekten çok ayıp etmiş ailen.
evlenipte o kapı kapandığı zaman eğer mutluysan en yakışıklı odur senin için.
bu kadar kafana takma bak razı da olmuşlar.
benm korkumda askere gidince ayrıl diye baskı yapmalrı ama işte hasta oluyorum diye baba asla ayrıl demez.ilk başta verirken kızım isteyerek vermiyorum ama senin hatırın için tanıyıp zamana bırakıyorum dedi. baba çok anlayışlı biridir.ama annem çok dolduruşa geliyo

Back
X