- Konu Sahibi elifcik_45
Merhaba kızlar.benim konularımı bilenleriniz vardır ama az geçeyim üstünden.ben 8 buçuk aydır nişanlıyım ailemin istemediği özellikle babaannemin istemediği bir nişanlılık.sebebide yakışmamamız başka hiç bir sebep yok.çok sorunlar yaşadık kişisel tek bir kavgamız sıkıntımız yok fakat ailemin isteksizliği ve istememesinin sebebi yakışmamız bu benim canımı sıkıyo.ve nşanlımla aramızın gerilmesini sağlıyo.dünden beri ayrılmayı düşünüyorum düşünüyorum 10 yılda geçse istenilmeyen damat olucak.annem babam her bişi dediğinde nişanlım geldi konuştu.babam bişi demez annem babaannemin dolduruşuna gelerek çok laf söyledi bana nişanlım gelip konuştuğundan beri yani 2 aydır hemen hemen tek kelime etmiyo annemde.ama istemediklerini biliyorum ve bu içimi kemiriyo.böyle olunca nişanlımın aileside geri adım atıyo istenilmeyen taraf oldukları için ama iyi olmak için uğraşıyolar.bugün telde ayrılalım derken birden dilim tutuldu ve yığılıp kalmışım evde tektim nişanlım ses gelmeyince anlamış bişi olduğunu annemi babamı aramış babam koşup gelmiş eve bi yarım saat ayıltmak için uğraştı.noldu dedi istemiyosunuz ya isteğinizi yaptım ayrıldım dedim babam ama nasıl kötü olmuş beni öyle görünce.Biz sana ayrıl demedik kızım dedi demediniz ama ayrılmam için psikolojik baskının en alasını yaptınız dedim.nişanlım babamı aramış annemi aramış sizin yüzünüzden aileler yüzünden biz ayrılıyoruz 7 yıllık sevgimiz bi hiç uğruna bitiyo demiş.şimdi el üstünde tutuyolar bişi olucak diye.çünkü daha öncede dilim tutulmuştu bi süre açılmamıştı.gerilince üzülünce ve kendimi sıkınca dilim tutuluyor ve bayılıyorum.bu yüzden çok korkuyolar bişi olcak diye.sorun nişanlımla yakışmamak ve kayınvalidemi bi türlü sevemedi annem.bnm annem kapalı kayınvalidem açık hemşire emeklisi biri.oyle görmüş öyle yetişmiş nasıl değiştireyim ben.ama bugün o halimi kendileri yüzünden öyle olduğumu görünce çok üzüldüler yaptıklarına.ama napıcam bilmiyorum ben çok kararsızım.