GEne Bu kız :(( Az fikirr

yanyana yakışmıyomuşuz.onu geçtiler kayın valide havalıymış bilmem ne bahane aradılar hep.nişanlımın babası olmadığı için herşeyi tek başına göğüs geriyo ne istersem yapıyo.babam çocuk saygılı diyo cesaretli diyo tek başına korkmadan geliyo elif niye üzgün bişi mi oldu niye beni istemiyosunuz sebebi ne eğer düzeltebileceğim birşeyse düzelteyim bile dedi babama.bigün ben dışarıdayken annemle konuşmaya gelmiş anne neden istemiyosun diye tabi annem asla yüzüne söylemez onun. ama bana alttan söyler hep.gerekirse kendi ailemle bile görüşmem elif için dedi.

bu lafı etmeseymiş daha iyi olurmuş. çok gereksiz olmuş. üstelikl oğullarının isteğiyle şehir değiştiren, istenilmeyen taraf olmayı göze alan bir aile için..

Son düzenleme:
Elif kusura bakma ama ailen de biraz cehalet var.Biraz da nişanlının tutumu,onlara değer vermesi aileni biraz şımartmış.Millet için yaşayan,Allah'ın yarattığını küçümseyen beeğenmeyen,başını kapatıpta,bir diğerinin başı açık diye müslümanlık taslamasın.Nedir yakıştırmamamk,dengi dengine demek.Yani sen çok çok çok güzelsin de,çocuk şaşı,kör,cüce filan mı.Ya da sen üniversiteler bitirdin,masterlar doktoralar yaptın,çok kültürlü,eğitimli bir anne babayla yetiştin de,çocuk ilkokul mezunu,anne babası okumamış cahil filan mı da dengin değil.Bugün sen zayıfsındır,yarın evlenir çocuğa karışır kilo alırsın o zaman ne olacak.Allah vermesin bir hastalık sakatlık yaşasan ne olacak.Bu nasıl bir cahillik.Ne güzel işte,okumuş hemşire emeklisi bir annenin tek başına büyüttüğü saygılı bir çocukla nişanlısın.Ben senin yerinde olsam,kimseye laf ettirmezdim.Nişanlının ailemle görüşmem demesi çok talihsiz bir laf olmuş ama.
Ailenin cehaletine kulak asma ve doğru bildiğin yolda ilerle.Çok yakışıklı aldın,3 ay sonra dövse seni ne olacak.

arkadaşım seviyorsan aileni, dandik dundik şeyleri takıyorsun kafana ? sorun yoksa aranızda sorun yaratmayın. Yazıktır.
nişanlınla aranda sorun yok madem keyfine bak. Ailen evlenmeyecek sen evleneceksin.Mutlu ol ki onlarda ne kadar yanlış düşündüklerini görsün. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda.

arkadaşım seviyorsan aileni, dandik dundik şeyleri takıyorsun kafana ? Sorun yoksa aranızda sorun yaratmayın. Yazıktır.
Nişanlınla aranda sorun yok madem keyfine bak. Ailen evlenmeyecek sen evleneceksin.mutlu ol ki onlarda ne kadar yanlış düşündüklerini görsün. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda.

gerçekten tuhaf deme. Demiyorlar kızımı seviyor sahipleniyor. Takmışlar yakışıp yakışmamaya. çok takıyorlarsa değiştir görünüşünü herkes istedikten sonra bu devirde istediği görünüşe bürüne biliyor. Zor değil.baştan yaratıyorlar insanı. Güzellik yürekte olmalı. Dört duvar arasında dış güzellik karın doyurmuyor huzur vermiyor.yazık boyle cahil ailelere:47:

elif kusura bakma ama ailen de biraz cehalet var.biraz da nişanlının tutumu,onlara değer vermesi aileni biraz şımartmış.millet için yaşayan,allah'ın yarattığını küçümseyen beeğenmeyen,başını kapatıpta,bir diğerinin başı açık diye müslümanlık taslamasın.nedir yakıştırmamamk,dengi dengine demek.yani sen çok çok çok güzelsin de,çocuk şaşı,kör,cüce filan mı.ya da sen üniversiteler bitirdin,masterlar doktoralar yaptın,çok kültürlü,eğitimli bir anne babayla yetiştin de,çocuk ilkokul mezunu,anne babası okumamış cahil filan mı da dengin değil.bugün sen zayıfsındır,yarın evlenir çocuğa karışır kilo alırsın o zaman ne olacak.allah vermesin bir hastalık sakatlık yaşasan ne olacak.bu nasıl bir cahillik.ne güzel işte,okumuş hemşire emeklisi bir annenin tek başına büyüttüğü saygılı bir çocukla nişanlısın.ben senin yerinde olsam,kimseye laf ettirmezdim.nişanlının ailemle görüşmem demesi çok talihsiz bir laf olmuş ama.
Ailenin cehaletine kulak asma ve doğru bildiğin yolda ilerle.çok yakışıklı aldın,3 ay sonra dövse seni ne olacak.

uzatmadan evlense sorunlar çözülecekk.

bu lafı etmeseymiş daha iyi olurmuş. çok gereksiz olmuş. üstelikl oğullarının isteğiyle şehir değiştiren, istenilmeyen taraf olmayı göze alan bir aile için..
oda bi anlık etti yani şöyle evlenince sen istemezsen evimize gelmez emeye getirdi sanırım.kv ak kaşık değil ama aileme karşı hiç bişi yapmadı kadın orda hakkını yiyemem canım
Elif kusura bakma ama ailen de biraz cehalet var.Biraz da nişanlının tutumu,onlara değer vermesi aileni biraz şımartmış.Millet için yaşayan,Allah'ın yarattığını küçümseyen beeğenmeyen,başını kapatıpta,bir diğerinin başı açık diye müslümanlık taslamasın.Nedir yakıştırmamamk,dengi dengine demek.Yani sen çok çok çok güzelsin de,çocuk şaşı,kör,cüce filan mı.Ya da sen üniversiteler bitirdin,masterlar doktoralar yaptın,çok kültürlü,eğitimli bir anne babayla yetiştin de,çocuk ilkokul mezunu,anne babası okumamış cahil filan mı da dengin değil.Bugün sen zayıfsındır,yarın evlenir çocuğa karışır kilo alırsın o zaman ne olacak.Allah vermesin bir hastalık sakatlık yaşasan ne olacak.Bu nasıl bir cahillik.Ne güzel işte,okumuş hemşire emeklisi bir annenin tek başına büyüttüğü saygılı bir çocukla nişanlısın.Ben senin yerinde olsam,kimseye laf ettirmezdim.Nişanlının ailemle görüşmem demesi çok talihsiz bir laf olmuş ama.
Ailenin cehaletine kulak asma ve doğru bildiğin yolda ilerle.Çok yakışıklı aldın,3 ay sonra dövse seni ne olacak.
aynen cnm bnm düşündüklerim bunlar annem çok dolduruşa geliyo bi onu düzeltsem o huyunu iyi olucak.kültür düzeyimiz aynı canım işi gücü yerinde çok güzel br işi var askere gidip gelsede işi aynı kazancı çok güzel çok şükür.sabrediyorum ama işte etrafımdakilerinin seslerini duymayıp kulağımı tıkasam ilk kendi mutluluğum desem sorun olmıycak ama o huyda bende yok
arkadaşım seviyorsan aileni, dandik dundik şeyleri takıyorsun kafana ? sorun yoksa aranızda sorun yaratmayın. Yazıktır.
nişanlınla aranda sorun yok madem keyfine bak. Ailen evlenmeyecek sen evleneceksin.Mutlu ol ki onlarda ne kadar yanlış düşündüklerini görsün. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda.
nişanlımla 7 yıldır hiç kavga etmemişizdir.küçük tartışöalar dışında kişisel sorunumuz yok aileler girdi böle olduk
gerçekten tuhaf deme. Demiyorlar kızımı seviyor sahipleniyor. Takmışlar yakışıp yakışmamaya. çok takıyorlarsa değiştir görünüşünü herkes istedikten sonra bu devirde istediği görünüşe bürüne biliyor. Zor değil.baştan yaratıyorlar insanı. Güzellik yürekte olmalı. Dört duvar arasında dış güzellik karın doyurmuyor huzur vermiyor.yazık boyle cahil ailelere:47:
ah bi anlasalar takmışlar millet kelimesine.millet ne dermiş bilmem ne:47:
uzatmadan evlense sorunlar çözülecekk.
daha askerliği var canım.ama ben şuan iş bakıyorum çalışsam en azından akşamdan akşama görücem ailemi kafamda işimle olur.şimdi devamlı evde olduğum için üstümde baskı va.r.

Yakışmamak ne deek? Yarın senin başına ne gelecek biliniyor mu? Böylesaçma sebepler için seni mutsuz etmelerine izin verme. Bak sen de nişanlından güzelsin ( yani onlara göre) ama ailen ofsayt.
aynen cnm ilk babamda istemedi ama zaman verdi tanımak için annem bi iyi bi kötü anlam veremiyorum hiç.
Seviyorsan mücadeleye devam et.
Sakın vazgeçme sevginden.
Herkhs bir şey diyecektir ama sonunda kabullenecekler
Ailen kv ile oturmayacaklar ya.
Evlenince mesafeli olurlar , samimi olmazlar.
Ne gerek var açıkmış, havalıymış mevzularına.
Bizimkiler de ilk andan beri birbirlerinden hoşlanmadılar ama gereken yapıldı.
Bir merhabaları olsun yeter kimse onlara canciğer kuzu sarması olun demiyor.
Bu kadar yıpratmakendini yazık sana.
Sanırım artık üstüne gelemezler, umarım güzellikle halledilir herşey:31:
amin canm inş ya
Beni de eşimle hiç yakıştırmadılar. Eşimin saçlarına kır düşmüş, çok büyük gösteriyormuş. Çok zayıfmış..Ben ne kadar yakışıklı talibi geri çevirmişim, en sonunda buna mı kalmışım. Daha neler neler. Sonra ablam dedi ki; saçları siyah yakışıklı biriyle evlenip sana çile çektirip senin saçlarını ağartmasındansa, iyi ahlaklı olsun varsın saçı siyah olmasın.. Evlendim, yine aaa senin eşinin saçlarında ne kadar kır var, diyen oldu, ben de; öyle mi hiç fark etmiyorum, çünkü ben onun saçı ile değil karakteri ile yaşıyorum, diyorum. Iyi ki de evlenmişim, mükemmel bir insan eşim. Ailem de artık çok seviyor ve şimdi de dünyalar tatlısı bir oğlumuz var.
Allah bağışlasın canım.bnde evlensem pişman olucağımı sanmıyorum çünkü çok değer veriyo bana hiç bir yanlışıı görmedim 7 yıldır.
Ben birini çok sevsem, onun beni sevdiğini bilsem, güvensem, kimsenin onun hakkında ileri geri konuşmasına izin vermem, fena bozarım.
bozuyorum bende çok ama inan bazen insan yoruluyo çok.:25:
Sevdiğinin arkasında dur, herkesi bu kadar takma Allah aşkına. Kaç yaşındasın ki sen? O ne demiş bu ne demiş diye kendini hep bu kadar üzersen, çok erken yıpranır, çökersin bak. Duyma insanları, yoksa sende mi duyduklarından etkileniyorsun da, kafan mı karışıyor?
asla nişanlım hakkında kafam karışmıyo ondan eminm ben.sadece diyelim evlendm bi sorun oldu gelip desem ilk dedikleri şey biz sana demiştik olucak.23 yaşındayım bu arada.nişanlımda 26.çok üzülüyorum geceleri sabaha kadar uyuyamıyorum dğşünmekten.
Sadece gorunus olarak mi yakistiramiyorlar?
aileler bir değilmiş.yakışmıyomuşuz.bula bula onumu bulmuşum.bir sürü isteyenim olmuş.daha zengin varlıklı bulsaymışım.biz multi milyoner değil ama az varlıklı olsaymş.evi olsaymş.nişanlımda evimi askerden gelince hemen alıcam dedi.ev konusunu kapadk .

Back
X