gene düşük mü yaşadım yoksa:((

dogan_75

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
261
16
318
50
selam kızlar bana bir akıl verin. ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. adetin 9. günü düşük oldu kanamam 3 gün sürdü. doktora gittim rahim temiz dedi. bir ay korunun dedi. biz korunmadık ama 2 defa falan çalıştık. yumurtlama döneminden sonra kasık ağrısı ve gögüste hassasiyet yaşadım. ağzımda metalik bir tat oldu geçen ay da olmuştu. tamam gebeyim dedim. bir tek eşime söyledim. adetim bugundü.. sancılarım da başladı bi de baktım adet olmuşum. gecikme olmadı. şimdi ben gene kimyasal gebelik mi yaşadım. yoksa öncekinin etkisimiydi bu anlamadım

Öncelikle geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın...Adetin günününde gelmiş bende kimyasal gebelik değil normal adet görmüşsün...Seninde yaşadığın gibi kimyasal gebelik olması için gününün bi kaç gün geçmesi lazım...Ama sen genede takip et kanaman normal mi, kaç gün sürecek gibi...Farklılık varsa bi dr.a gidersin...Yeniden geçmiş olsun...

tşk edrim..normal bir adet görüyorum acaba genetik araştırm mı yaptırsam.rahim filimi mi çektirsem niiye böyle oluyo anlamadım

tşk edrim..normal bir adet görüyorum acaba genetik araştırm mı yaptırsam.rahim filimi mi çektirsem niiye böyle oluyo anlamadım

Canım ilk düşüğün sanırım üstelik normal değil kimyasal düşük yaşamışsın...Muhtemelen hiç bi dr. bunun için genetik araştırma ya da rahim filmi çekmez...Bak ben 3 kimyasal 1 erken doğum 43 gün önce de bi düşük yaşadım hala da kanamam devam ediyo doku kalmış...Genetik araştırma yapıldı ama 3 kimyasaldan sonra,bişey çıkmadı ve hala rahim filmi çekmiyolar...Erken doğumum ikizdi 25 haftalık doğdular bu yüzden rahimde bi problem olsa bu gebeliğin olmazdı dediler film çekmediler...Ama sen istersen bi şansını dene...Çok geçmiş olsun beterin beteri var Rabbim daha beterini yaşatmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…