gene düşük tehlikem var ve ben gene çok korkuyorum

brcsrkn

annesinin kuzusu
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
847
7
96
kızlar merhaba ben 2. ye hamileyim 2 yaşında bir oğlum yalnışlıkla olan bir gebelikti zaten bebek fikrine alışmam zor oldu şimdi tam alıştım derken düşük tehlikesi geçirdim en ufak yorulmada sancılarım oluyor geçiyor sonra sabahta yatağın kenarında telefona uzanırken sağ tarafıma bir kramp girdi hala ara ara sızlıyor bebeğe bişey oldu diyede korkuyorum doğumdan da korkuyorum sanki doğumda bana bişey olacak diye korkuyorum yada bebeğe bişey olursa onu aldıklarında bana bişey olur diye korkuyorum daha 8 haftama yeni girdim sayılır bebeği hissedememekte canımı sıkıyor arada girip buralara bakıyorum . geçen hamileliğimde de bu şekilde rahatlamıştım napıcam bilmiyorum :(

canım Allahın izniyle birşey olmaz inşallah..senin için dua edicem bol bol dinlen.bide bir doktora gitsen o daha net bir cevap verir.kalp atışlarıda duyuluyor nasıl olsa.

canım sakin ol içini ferah tut.. ben 1 kere kimyasal gebelik gecirdim 1 kerede 7. haftamdayken kaybettim..
şimdi çok korkuyorum yine aynısı olacak diye ama rahat olmamız lazım aslında..

sıkıntı stres yapma bu sanada bebişinede zarar verebilir..
Allahın izniyle hiç bişeycik olmaz ikinizede :nazar:

canım Allahın izniyle birşey olmaz inşallah..senin için dua edicem bol bol dinlen.bide bir doktora gitsen o daha net bir cevap verir.kalp atışlarıda duyuluyor nasıl olsa.

canım sakin ol içini ferah tut.. ben 1 kere kimyasal gebelik gecirdim 1 kerede 7. haftamdayken kaybettim..
şimdi çok korkuyorum yine aynısı olacak diye ama rahat olmamız lazım aslında..

sıkıntı stres yapma bu sanada bebişinede zarar verebilir..
Allahın izniyle hiç bişeycik olmaz ikinizede :nazar:

benimde ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı oğluma hamileyken 9 ay yattım dün gece çok ağladım sinirlerim bozuldu buda ya böyle olursa diye gerçi mide bulantılarım devam ediyor istifra ediyorum aslında bunlar bi yanda iyi belirti diye düşünüyorum çünkü gebelik devam ediyor , bebeğe bişey olduğu zaman gebelik belirtikleride kesiliyor sadece hiç bitmeyen sancı oluyor

Back
X